Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Paixão baart opzien in interview door interesse van Europese topclub te melden

Laatste update:

Igor Paixão staat op de radar van AC Milan. Dat laat de aanvaller van Feyenoord zelf weten tijdens een Braziliaans radio-interview. Volgens de 22-jarige Zuid-Amerikaan hebben i Rossoneri onlangs naar hem geïnformeerd.

In gesprek met Rádio Difusora kwam de belangstelling van Milan naar voren. Het is niet bekend hoe concreet de interesse van de Italianen daadwerkelijk is. Paixão staat tot medio 2027 onder contract in Rotterdam, waardoor de Stadionclub zich een goede onderhandelingspositie verschaft ten opzichte van geïnteresseerde clubs. Transfermarkt schat zijn huidige marktwaarde in op tien miljoen euro.

Feyenoord legde in de zomer van 2022 vijf miljoen euro op tafel om Paixão van Coritiba FC over te nemen. De vleugelaanvaller werd met hoge verwachtingen binnengehaald als vervanger van Luis Sinisterra, maar kampte in de eerste maanden met aanpassingsproblemen. Volgens zijn trainer Arne Slot was er in oktober nog sprake van een grote taalbarrière. "Als ik go, go, go of press, press, press naar hem roep dan weet hij niet wat ik zeg”, liet Slot op een persconferentie weten.

Paixão kreeg gedurende het seizoen steeds meer speeltijd onder Slot en wist het vertrouwen van de trainer te winnen. De Braziliaan kwam in zijn debuutseizoen voor de Rotterdammers tot zeven doelpunten en vijf assists en had daarmee een belangrijk aandeel in de landstitel. Een van zijn fraaiste treffers maakte hij in De Kuip tijdens De Klassieker tegen Ajax (1-1). In 37 wedstrijden in alle competities was hij goed voor 9 goals en 6 assists.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Deze jongen heeft echt veel potentie. Het is natuurlijk lastig als je in een nieuwe cultuur terecht komt wanneer je geen engels kan. Ik hoop dat hij blijft en denk echt dat hij komend seizoen enorme stappen gaat maken. Heeft natuurlijk ook nog een lang contract dus zal echt niet zomaar vertrekken.

22 juni 2023 om 11:01

Ik denk dat ze hem wat meer speeltijd moeten gunnen. Iedereen ziet dat dit een hele goede speler kan worden. Feyenoord maakt naar mijn mening te weinig gebruik van zijn kwaliteiten. Ik hoop dat hij volgend jaar een vaste basis speler zal worden, ik geniet namelijk enorm als hij speelt er gebeurt altijd iets.

22 juni 2023 om 11:06

Ik denk dat hij met name niet een vaste basisplaats had doordat het communiceren in het veld met hem lastig is. Dat is natuurlijk wel enorm belangrijk. Dat hij talent heeft is wel duidelijk. Heb er daarom ook alle vertrouwen in komend seizoen.

22 juni 2023 om 11:08

Vaker basis mag inderdaad wel, maar hij heeft toch in alle competities in zo'n 37 wedstrijden gespeeld. Is toch een prima aantal?

22 juni 2023 om 11:22

Hij heeft inderdaad 37 wedstrijden gespeeld, maar als je het opdeelt in minuten krijg je de volgende cijfers gemiddeld aantal min in de eredivisie bedraagt 45 min en in de EL 35 min. Dit is gewoon jammer voor een speler met zijn kwaliteiten. Ik snap ook dat communicatie hier debet aan is, maar als dat een struikelblok zou zijn moet je hem niet halen.

22 juni 2023 om 11:45

Ja vandaar dat ik ook zeg vaker basis. Daar gaan je speelminuten (vaak) ook van omhoog. Was Paixao de speler die in het begin ook geen Engels kon? Dan is dat, zeker in het begin, een struikelblok. ik ben er van overtuigd dat hij volgend jaar meer speelminuten zal krijgen.

22 juni 2023 om 18:34

Ik vind het onbegrijpelijk dat er spelers zijn die hun hele leven bezig zijn profvoetballer te worden, waarbij niemand in familie, club, of management eens wat engelse lessen voor zo iemand regelt.

22 juni 2023 om 20:06

Dat is ook echt iets waar ik niets van snap.

Minimaal nog jaartje ED. Veel assists en goals maken, dan komen de clubs vanzelf! Potentieel is hoog..

22 juni 2023 om 11:01

Nou ja 'komen de clubs vanzelf'? Blijkbaar zijn die er nu ook al, dus hij hoeft op zich nergens op te wachten. Lijkt me inderdaad alleen nog niet het juiste moment.

22 juni 2023 om 11:24

Gaat het nu zelfs zo ver dat zelfs dit soort spelers van Feyenoord onterecht opgehemeld worden. 1 jaar kampioen en nog geen eens CL gespeeld en elke speler is een potentiële topspeler. Paixao is notabene nog geen eens een basisspeler.

22 juni 2023 om 11:37

Tja wat is jouw definitie van topspeler hier? Ik denk dat Partybool bedoelt een hoog potentieel voor Feyenoord, dus een beslissende belangrijke speler voor feyenoord die over 1 a 2 jaar voor veel geld vekrocht kan worden. Het zal vast geen nieuwe Salah of messi worden, maar dat beweerd (denk ik) ook niemand?

22 juni 2023 om 11:54

Naar mijn mening heeft die nog te weinig laten zien, om hem überhaupt een hoog potentieel te geven. Kijk bijvoorbeeld naar Malacia, die ook een hoog niveau werd toegewezen, die nu door de mand valt,

22 juni 2023 om 12:00



Donaldplump,
hij zegt letterlijk dat het potentieel hoog is, nergens dat het een topspeler in wording is. . Hoe hoog zijn potentieel is is afwachten, maar hij liet op het einde van het eerste jaar al zien onze beste buitenspeler te zijn. En hij had toen wel degelijk een basisplaats veroverd. (dat je dat niet weet zegt eigenlijk genoeg, je praat blijkbaar mee terwijl je niet weet waar je over praat of je baseert je mening op enkele wedstrijdjes, want in het begin was het niet veel, daarna speelde hij heel sterk)
In een jaar dat hij de taal nog niet machtig is en hij van Zuid Amerika naar Nederland komt. Dan doet hij het gewoon goed en als je zijn wedstrijden gezien hebt, zou je zijn potentie ook gezien hebben.

Maar jij hebt nogal moeite met het succes van Feyenoord merk ik. Hopelijk kan je je nog een jaartje lekker ergeren.

22 juni 2023 om 12:03

Ja, Malacia is echt te vergelijken ja. Een speler die vanaf de jeugd kwam en 5 seizoenen in Feyenoord 1 speelde, of een aangetrokken speler die zwak begon, maar daarna een hoog niveau haalde.......sterke vergelijking. Los van het feit dat Malacia niet door de mand valt

22 juni 2023 om 12:16



11tegen11hj - Het is geen inhoudelijke reactie van Donaldpump, maar er zit wel degelijk een kern van waarheid in. Niet omdat het nu ineens Feyenoord betreft hoor, maar spelers van de kampioen worden wel vaker opgehemeld. Eigenlijk spelers in het algemeen bij presterende (nederlandse) clubs wel.

Eerlijk gezegd vind ik alleen de lofzangen voor Trauner, Kokcu, Slot (coach), Gimenez en Hancko terecht. Wat je dan vaak krijgt, is dat journalisten in gaan haken op het Nederlandse aspect omdat er toch wel "een uitstekende Nederlander" (uit kunnen komend voor Oranje) moet spelen?!

Dan krijg je het veel te vroeg hypen van Hartmann, een Geertruida die beter wordt geacht dan hij werkelijk is, een Bijlow die hetzelfde lot ondergaat, Wieffer die niets meer fout kan doen.

Ik heb het altijd schrijnend gevonden. Je ziet spelers massaal hard falen in het buitenland en we lopen ze continu weer op te hypen. Niet op basis van geweldige wedstrijden in Oranje, de CL of tegen echt relevante tegenstanders in de EL, maar op basis van een Eredivisie seizoen en vaak de Europese C- of B-garnituur.

Neem ook uitspraken als die over Simons. De sterren vertrekken bij PSG en men vindt dat PSG Simons terug moet halen en een team om hem heen moet bouwen. Dat terwijl we net in Oranje hebben gezien dat die jongen nog hooguit mee kan doen. Knap op die leeftijd, maar bij lange na niet genoeg voor zo'n rol in de wereldtop op dit moment. Tja, hoe verzin je dan zoiets?!

22 juni 2023 om 12:30

@11tegen11HJ
Ooh nee ik loop me niet te ergeren aan het feit dat Feyenoord kampioen is geworden hoor. Ik denk dat het voor de competitie goed is dat Feyenoord eens in 10 jaar kampioen wordt, met soms een uitzondering dat ze na 5 jaar weer kampioen worden.

Ik erger me echter wel dat na 1 jaar de arrogantie zo groot is bij jullie. Juist een eigenschap die bij Ajacieden, door notabene jullie, altijd wordt afgezeken. Alle spelers van jullie worden door jullie zelf de wereld in geprezen, maar ik moet nog maar zien of ze de top halen. Het zegt mij dan weer genoeg dat Kokcu de overstap naar Benfica maakt. Dat geeft het niveau van Feyenoord wel aan.

22 juni 2023 om 12:36

Zo te lezen geen Feyenoorder, dus zal je niet elke wedstrijd gezien hebben. Maar Paixao kan nog beter worden en scoort nu al regelmatig en geeft assists....dus potentieel is hoog. Heeft actie in huis en kan zelfs koppen. Jaartje ED en CL zal hem goed doen en daarna komen er meer clubs, ongetwijfeld.

22 juni 2023 om 13:46

@Donaldplump

“Dat Feyenoord eens in de 10 jaar kampioen wordt met soms een uitzondering dat ze na 5 jaar weer kampioen worden”.

Toch nog even een sneer uitdelen? Het kampioenschap en de loftrompet over de club, de spelers en de trainer komt blijkbaar hard aan bij je.

Je hebt overigens gelijk, het ophemelen van eigen spelers zoals Hato, Rensch (toen hij doorbrak), vd Beek, Taylor, Fitz-Jim, Godts, Hansen, Unuvar etc is enkel weggelegd voor de Godenzonen. Feyenoorders moeten het niet in hun hoofd halen om Kokcu, Gimenez, Geertruida en Wieffer de hemel in te prijzen na het onverwachte kampioenschap, de kwartfinale EL, in een aantal gevallen hun interland debuut en nadat we kwamen van spelers als Mark Diemers en Jorrit Hendrix.

Overigens is Kokcu naar Benfica voor hem een perfecte stap, zowel qua salaris als doorgroeimogelijkheid naar de absolute top. Iets wat vd Beek wellicht ook had moeten doen, dan had hij zich wellicht wel ontwikkeld.

22 juni 2023 om 13:48

Een vreemde reactie van je Donaldpump....en eerlijk gezegd best triest.

Ajacieden worden ze 2 goede potjes al als supertalent omschreven en het Nederlands elftal ingeschreven. Nu hebben we het bij Feyenoord tenminste nog over een heel seizoen, dan kun je beter een oordeel geven. Je zit ook wel erg te generaliseren met je 'alle spelers'. Als je de potentie van een Wieffer of Geertruida niet ziet, dan ligt dat echt aan jou. Daarbij zegt niemand dat ze de top gaan halen, maar dat ze hogerop kunnen tegen een hele mooie transfersom, lijkt wel redelijk zeker.

Dat je dan nog de keuze van Kokcu naar Benfica in een negatief daglicht wilt stellen, is eigenlijk lachwekkend. Kijk eens naar 'toppers' als Gravenberch of Mazraoui, die hebben nou echt de verkeerde keus gemaakt. Kokcu komt nu binnen bij Benfica als een grote aankoop, 1 van de beste spelers van de afgelopen competitie, aanvoerder van de kampioen. In plaats van een club in de absolute top kiest hij voor de subtop met heel veel speeltijd. De volgende stap kan altijd nog, hij is pas 22.

22 juni 2023 om 14:04

"Nee ik loop me niet te ergeren" Om vervolgens in heel je reactie te laten blijken dat je er zwaar gefrustreerd over bent. Met je sneer over 10 jaar en Benfica.En leg eens uit wat er arrogant is aan hoge potentie zien? Er is werkelijk niemand (ook aan Sirius) die zegt dat Hartman, Wieffer, Geertruida en Paixao de Europese top zullen bestormen.Wat we wel zien is potentie. Ze hebben allen een grote bijdrage geleverd aan het kampioenschap en aan de aardige EL campagne.Dus helemaal niet gek als Feyenoorders positief zijn over die spelers. Een Wieffer zit terecht bij oranje, Geertruida en Bijlow ook. Ondanks dat ze de laatste interlands niet best waren, hebben ze een heel seizoen goed gepresteerd, in tegenstelling tot hun directe concurrenten. En daar zijn we blij mee, maar donaldplump door je frustratie hoop je dat ze niet goed doen en zie je het als arrogantie. En als je Paixao in totaal 3x hebt zien spelen zou het je sieren om je mening voor je te houden.

Nou ja leuk dat de interesse er is, maar hij heeft bij Feyenoord nog niet eens zo lang een vaste basisplaats. Wat moet je dan nu al bij Milan doen? Ik zou eerst hier naam proberen te maken. Het is natuurlijk gewoon een passant, daar is niks mis mee. En als hij denkt dat hij beter kan, moet hij dat vooral doen. Maar ik denk dat het nog veel te vroeg komt.

22 juni 2023 om 11:07

Buiten dat: Italianen zijn slecht betalers.

Laat hem idd lekker nog een jaartje vlammen in de ED

Niet laten gaan, straks zit Feyenoord in dezelfde shit als Ajax

22 juni 2023 om 11:30

Succes managen dat is moeilijk met al die ego’s. Summerville zou een goede toevoeging zijn. Nu idrissi verdwenen is.

Veel te vroeg voor zo'n club. Wel fijn dat we een jonge braziliaan hebben, die nationaliteit alleen is al 10 miljoen extra waard.

Igor kan nog wel een jaartje blijven vond hem veel te wisselvallig afgelopen seizoen. Laat hem maar onze vaste rechtsbuiten worden en nu nog een leuke linksvoor erbij en dan lekker beide Santi bedienen vanaf de flanken.

22 juni 2023 om 12:02

Hij begon heel matig en werd steeds beter, waarna hij echt een heel hoog niveau haalde. Benieuwd wat hij in een heel jaar kan laten zien. Die vroege voorzet is om te smullen.

22 juni 2023 om 12:19

Je ziet ook wel vaker dat Zuid-Amerikanen moeten wennen als ze naar Europa trekken. Enkel de echt grote talenten passen zich doorgaans snel aan, vooral omdat hun basisniveau veel hoger ligt. Ik kan me Jesus Corona nog herinneren bij FC Twente. Die raakte geen pepernoot in zijn eerste seizoen. Die moest ook wennen. Het is eigenlijk nog knap dat Paixao slechts een half jaartje nodig had om in zijn ritme te komen.

Joh die is daar nog lang niet klaar voor lijkt
Mij

Hij is zelf de bron hahaha, lijkt me sterk dat hij bij AC Milan terechtkomt. Misschien om de bank warm te houden. Zuid- Amerikanen willen naar Europa om zo snel mogelijk richting in een van de 4 grote competities te voetballen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren