Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Pablo Mari (ex-NAC) en vijf anderen neergestoken bij aanslag: één dode

Laatste update:

Pablo Mari is donderdagmiddag slachtoffer geworden van een aanslag. De 29-jarige centrumverdediger, die door Arsenal wordt verhuurd aan AC Monza, werd rond 17.30 uur neergestoken in een winkelcentrum in Milaan. Ook vijf anderen werden neergestoken. Een daarvan is overleden, terwijl de toestand van twee slachtoffers kritiek is. Mari behoort daar niet toe. "Pablo ligt in het ziekenhuis, maar het lijkt goed met hem te gaan", aldus Arsenal-manager Mikel Arteta.

"Ik hoorde het nieuws net", zegt Arteta direct na afloop van de Europa League-wedstrijd tegen PSV. "Ik weet dat Edu (technisch directeur van Arseanl, red.) contact heeft gehad met zijn familie. Gelukkig lijkt het goed te gaan met hem." Mari speelde in het seizoen 2017/18 overigens een seizoen op huurbasis voor NAC Breda. De Italiaanse pers meldt dat de dader van de aanslag een 46-jarige man is. Hij zou een mes uit de winkelschappen hebben gegrepen en vervolgens willekeurig op voorbijgangers in zijn gaan steken.

De aanslagpleger werd door enkele omstanders tegengehouden en vervolgens overgedragen aan de Carabinieri. De Milanese politie denkt niet aan een terroristisch motief, omdat de dader kampt met psychische stoornissen. Rondom de supermarkt waar de aanslag plaatsvond zat de schrik er goed in. "We waren echt doodsbang", vertelt een meisje dat ooggetuige werd van de steekpartij aan Rai News.

"We begrepen niet wat er gebeurde", vervolgt het meisje. "We waren echt in paniek. Nu we iets verder van de plek weg zijn, zijn we wat rustiger geworden. We zagen mensen in tranen wegrennen. Ik was erg onder de indruk van een meisje dat huilde, helemaal in shock."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat leven we toch in een zieke wereld waar gaat het nog heen...

27 oktober 2022 om 21:54

Dit is natuurlijk verschrikkelijk dat zoiets gebeurd maar wat nog gekker is, is dat mensen tegenwoordig de oorzaken niet meer zien.
Afgelopen week was er ook een oud collega van mij die zichzelf een hartaanval heeft gedronken vanwege een alcohol probleem. Veel mensen trekken het niet om 40 uur per week werk te verrichten wat hen niet ligt om te overleven.
Voor degene die daar wel hun geluk uithalen is het misschien moeilijk om te geloven maar we zijn niet gemaakt om heel ons leven te gaan werken. We vergeten wel eens dat we gewoon dieren zijn.
Kijk maar eens in sommige dierentuinen hoe ongelukkig de opgesloten dieren zijn, dat is voor veel mensen in de maatschappij niet anders.

27 oktober 2022 om 22:08

Ik denk dat we in het westen stukken minder werken dan de afgelopen 3000 jaar hoor.

27 oktober 2022 om 22:10

Wat bedoel je met "veel mensen trekken het niet om 40u te werken". Waar is dit op gebaseerd en waar pleit je voor? En zeg je nu dat mensen die anderen op straat pijn doen, dit doen vanwege een 40urige werkweek

27 oktober 2022 om 22:13

Het ligt niet aan werken. Werken is vaak iets positiefs; mensen zijn bezig met iets wat ze (normaal gesproken) leuk vinden, het geeft voldoening en je kunt je ontwikkelen. Alle randzaken tegenwoordig zijn eerder oorzaak van veel shit. Het sociale, maatschappelijke, financiele etc.
Wel met je eens dat je met 24u werken gewoon moet kunnen leven. Mss geen dik huis en vakanties, maar dat moet je dan maar voor lief nemen. Momenteel moet je 40u anders kun je niks.

27 oktober 2022 om 22:16

Men denkt tegenwoordig dat ze slapend rijk zouden moeten zijn. Snel geld verdienen, influencer zijn, crypto kopen, eigenlijk niets uitvoeren en zo geld verdienen. Maar zo werkt het leven niet.
Overigens met 24u werken zou je geen huis moeten kunnen kopen, wel huren en verder simpel leven.
De maatschappij heeft trouwens momenteel fulltimers nodig

28 oktober 2022 om 10:33

Ik ben het helemaal met je eens dat de verwachtingen momenteel te hoog zijn voor mensen. Het is vooral schone schijn op de socials die daar voor zorgt. Echter ben ik van mening dat we leven om te leven en niet om te werken. 5 dagen werken voor 2 dagen vrije tijd, dat is me teveel van het goede. Persoonlijk vind ik de 24-uurs maatschappij ook een hele slechte zaak. Een 2 daags weekend en doordeweeks ook 1 of 2 dagen vrij, dat lijkt me veel beter voor de mensen. Alles dicht op zondagen, behalve de entertainment sector. In 3 dagen werken zou je sowieso meer moeten krijgen dan het sociaal minimum, zodat alles dat je extra werkt bovenop die 3 dagen in levensvreugde geïnvesteerd kan worden. En levensvreugde kun je dan van alles van maken. De ene wil een mooie auto, de ander eet graag buiten de deur, iemand koopt mooie kleren of investeert in zijn woning en daarmee het woongenot. Naar mijn mening zou dan ook het minimumloon vastgesteld moeten worden voor 24 uur, niet voor 36-40. Vanaf daar kun je dan extra gaan verdienen door meer te werken of genieten van de extra vrije tijd.

27 oktober 2022 om 21:59

Ja.waar gaat het heen krijg je dit gejank weer terwijl de moordcijfers historisch laag zijn maar och mensen krijgen het tegenwoordig in hun mik via hun telefoon en nieuws apps en gelijk paniek ja vroeger jaren 70 80 90 enzo waren super vredig hoor ook qua hooligans laat staan hoeveelheid terroristische aanslagen Raf Eta etc!!

27 oktober 2022 om 22:09



Natuurlijk is het triest, maar 'waar gaat het toch heen' is tamelijk overtrokken. Los van dat moordcijfers laag zijn ten opzichte van eerder, zijn dit soort incidenten toch van alle tijden, ook duizenden jaren geleden. Het is niet zo dat we op een glijdende schaal ziten, zoals je beweert.

27 oktober 2022 om 23:45

Precies dit. Gekken hou je altijd

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren