Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Overmars: ‘Hij is hopelijk de volgende die op de deur bij het eerste klopt’

Laatste update:

Carel Eiting verlengde woensdag zijn contract bij Ajax tot medio 2022 en de middenvelder is opgetogen met zijn nieuwe verbintenis. De verwachtingen in de Johan Cruijff ArenA zijn hooggespannen en het negentienjarige talent sluit voor het aankomende seizoen definitief aan bij de hoofdmacht van de Amsterdammers.

Denk jij dat Carel Eiting volgend seizoen veel minuten gaat maken in het eerste van Ajax?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit is echt een hele stabiele nummer 6, heeft een betere visie dan menig voetballer en kan de bal krijgen waar hij wilt. Ik hoop dat hij minuten mag gaan maken in de hoofdmacht.

9 augustus 2017 om 19:36

In balbezit geen enkele twijfel echt een goede speler , maar zonder bal houdt het niet over. Is enorm kwetsbaar door gebrek aan snelheid en wendbaarheid.

10 augustus 2017 om 00:14

Waar heb je het over man, een gebrek aan snelheid? Nee het is niet de snelste, maar je doet alsof hij over het veld sjokt, het is een nr.6 geen vleugelspeler.

Tja wat is "veel" minuten? Ik denk dat het mee gaat vallen, tenzij er natuurlijk blessures bij andere spelers komen, maar hij zal wel hier en daar wat minuutjes gaan oppakken - zeker als wissel bij wedstrijden die dan al gespeeld zijn.

Mensen denken van, oh die zit niet bij het groepje De Jong, Nouri, Donny. Carel is pas vorig jaar voor het eerst bij Jong Ajax gaan spelen, als A-junior, in de JL deed hij het echt heel goed. Het is ook geen soloist of zo, maar hij zet de lijnen uit en is tactisch heel vaardig. Carel is pas 19 dus die komt er ook wel aan. Ook zij (niet dat hij alles er van af weet) Timothy Fosu-Mensah ook dat hij verwacht dat hij as volgende zal doorbreken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren