Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Overlijden van vader Mohamed Ihattaren was ‘shock’ voor hele spelersgroep

Laatste update:

Robbin Ruiter beleefde een week met hoogte- en dieptepunten. Zeven dagen geleden maakte de doelman zijn officiële debuut voor PSV in de Europa League-wedstrijd tegen Rosenborg BK (1-4 zege), nadat eerste keus Jeroen Zoet vlak voor de aftrap geblesseerd raakte, en zondag stond hij ook negentig minuten onder de lat tegen VVV-Venlo (4-1). Vanwege het overlijden van de vader van ploeggenoot Mohamed Ihattaren werd het echter een week met twee gezichten.

"Voor mij persoonlijk was het een fantastisch mooie week", beaamt Ruiter via de officiële kanalen van zijn club. "Ik heb mijn debuut mogen maken voor PSV en daarna ook gelijk in de competitie mogen spelen. Maar toch overheerst het overlijden van de vader van Mohamed Ihattaren. Dat heeft een grote impact op het team. Mo ligt ontzettend goed in de groep en hij is nog zo jong. Als je dan je vader verliest, dat komt ontzettend hard aan."

Zondagochtend werd bekend dat de zeventienjarige Ihattaren zijn vader was verloren aan de gevolgen van kanker. Voorafgaand aan de wedstrijd tegen VVV, waarin de aanvallende middenvelder zelf niet meedeed, werd een minuut stilte gehouden. Achteraf had de spelersgroep een spandoek klaar voor Ihattaren: 'Mo stay strong'. Een 'kippenvelmomentje', aldus Ruiter. "We hoorden het nieuws zondagochtend en dat was wel een shock voor iedereen."

Vanwege de interlandperiode speelt PSV dit weekend geen wedstrijd. Zoet moest zich vanwege zijn liesblessure afmelden bij bondscoach Ronald Koeman. Het is nog onduidelijk of hij volgende week zaterdag in actie kan komen tegen FC Utrecht. Ruiter rekent in ieder geval nog niet op speeltijd. "Alle wedstrijden die ik kan spelen zijn meer dan welkom, dit zijn de momenten waar je het voor doet als keeper. Als Jeroen Zoet fit is tegen FC Utrecht zal hij gewoon starten. Zo niet zou het voor mij natuurlijk een fantastisch affiche zijn om te spelen tegen mijn oude club."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ongelofelijk heftige situatie voor zo'n lieve jongen. Vond het een mooie actie van de spelers van Psv, het geeft wel een bepaalde band aan binnen zo'n spelersgroep. Hopelijk kunnen we deze parel van een speler snel weer bewonderen, als hij er zelf klaar voor denkt te zijn.

10 oktober 2019 om 10:10

Het is vreselijk voor die jongen en zijn familie. Ik vind het wel mooi om te zien dat je meteen een duidelijk beeld krijgt hoe hecht dit elftal is voor, tijdens en na de wedstrijd dit weekend. Van de goal van Bergwijn tot het commentaar van Van Bommel en de gesprekken die ik op de trainingen gevoerd heb.

Dat je ooit je ouders verliest hoort bij het leven. Maar dan moet je wel de kans hebben gehad wederzijds van elkaar te genieten. Op je 17e één van je ouders verliezen is vreselijk, of je nu een voetballer, schilder of wat dan ook bent. Van kind word je ineens een volwassene. Sterkte voor iedereen die dit treft.

9 oktober 2019 om 23:39

Zeker niet leuk voor zo n jongen maar in de pers wordt het wel enorm opgeblazen. Alsof de hele groep er zo druk mee is.
Mijn vader is ook jong overleden en de volgende dag stond ik weer in t veld.
Ff lekker de kop vrij maken. Zelf ff 2 grapjes er over maken zodat het voor de groep ook geen issue is en dan lekker sporten.

10 oktober 2019 om 00:39

Als dat voor jou zo was, prima. Wel eens bij stil gestaan dat niet iedereen zoals jij is? Dat Ihattaren het er moeilijk mee heeft dat verbaasd mij niets. Hij stelde niet voor niets zijn keuze voor interlands uit om zoveel mogelijk tijd met zijn vader door te kunnen brengen. De rest van de spelersgroep is uiteraard ook veel bezig met Mo, gelukkig wel zeg. Het is voor hen een vriend en collega waarvan ze zien dat hij het moeilijk heeft, natuurlijk houdt ze dat bezig. Zou raar zijn als dat niet zo was

10 oktober 2019 om 01:36

Mensen zoals jij doen me een beetje denken aan Derksen. Iedereen moet het leven ervaren zoals jij en iedereen moet zich gedragen hoe jij dat prettig vindt, anders is het opgeblazen en overdreven.

10 oktober 2019 om 09:39

dat die jongen zo veel mogelijk bij zn pa wil zijn is logisch en dat hij het er heel moeilijk mee heeft kan ik ook prima begrijpen.maar aangezien zn pa al langere tijd ziek was, dan komt het echt niet opeens als een hele grote schok voor de spelersgroep.t is nooit leuk, maar t hoort bij het leven.wat ze dan allemaal in de pers zeggen is gewoon sociaal wenselijk gedrag.verder niet erg, want je wilt die jongen ook niet kwetsen, maar dan denk ik al pers...vraag er gewoon niet naar, want het zijn stukken tekst die niks toevoegen.

10 oktober 2019 om 10:13

Mijn oom is ook overleden toen mijn neef pas 17 jaar oud was. Die jongen heeft dat jaar zijn examens niet gehaald en is volledig het gamen ingedoken. Uiteindelijk heeft zijn voetbal elftal hem eruit getrokken, hebben als elftal een abonnement bij een sportschool aangesloten en hem door een interventie naar een psycholoog gebracht wat hij eerst niet wilde.mijn oom heeft 1,5 jaar tussen revalidatie en ziekenhuis gezworven. Dat je als ouder lang ziek bent betekend absoluut niet dat het niks met een jongen doet. De komende jaren zal het ook zwaar zijn tijdens festiviteiten of mijlpalen voor die jongen. Dat je je hier niet in kan inleven moet je zelf weten. Maar weet dat dat bij jou ligt en dat het heel normaal is om hier een big deal van te maken.......

10 oktober 2019 om 10:48

zoals ik al 10x zeg...ik weet dat er mensen zijn die er moeilijk mee om kunnen gaan en daar zeg ik ook niks van.maar ik heb het over de rest van de spelersgroep. Dat is gewoon overdreven en het hoeft ook niet in het nieuws, maar dat ligt ook aan de media natuurlijk.

10 oktober 2019 om 12:25

Zinedane, Nederland79 heeft gewoon volledig gelijk. Dit hele begrip tonen is gewoon toneel en een wit voetje halen athans zo komt het gewoon over.

Jou reactie is wel een beetje tekenend voor de huidige maatschapij.

Wie niet meedoet met de mainstream mening, kan zich niet inleven en is niet van deze tijd.


Eng en vooral meningopdringend is dat.


Nogmaals (en voor de laatste keer) het is voor deze jongen vreselijk, maar er gaan dagelijks vaders dood helaas... dan hoor je er ook niemand over omdat het een onbekend iemand is.

10 oktober 2019 om 12:28

Moraat het was wachten op de eerste de beste die Nederland 79 wegzet als een "derksen" of een "rechts iemand"

Hij zegt toch niets verkeerds? Mensen zijn zo vreselijk bezig om "medeleven te tonen" dat het gewoon een act is.

Ben jij er oprecht uren mee bezig per dag dat ihattaren verdriet heeft? Ik wed van niet, gewoon social media nepheid dus.

Het is echt ontzettend triest voor die jongen , maar volgens mij kwam het niet helemaal onverwachts. Het hing natuurlijk al even in de lucht.

Ik vind het vreselijk voor deze jongen . Maar dat hele "kijk ons begrip hebben gedrag" vind ik wel storend .

Sterkte aan deze jongen oprecht, maar kap aub allemaal met dat in de camera en op social media zo begripvol te klinken, dit komt nep over.

10 oktober 2019 om 09:40

juist, dat ben ik nou helemaal met je eens, maar dat mag je hier weer niet zeggen, want dat krijg je een hoop kritiek.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren