Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Overbodig geworden Ajacied weigert overstap naar PEC Zwolle

Laatste update:

Anass Salah-Eddine heeft een overstap naar PEC Zwolle geweigerd, zo maakt Mike Verweij, journalist van De Telegraaf vrijdag bekend. Het is vooralsnog onbekend of het een permanente of een tijdelijke overstap betreft. Ajax verraste eerder op de dag door Borna Sosa voor tien miljoen euro over te nemen van VfB Stuttgart. Sosa is linksachter.

Met de komst van Sosa heeft Salah-Eddine nu drie concurrenten op zijn positie. Owen Wijndal speelde afgelopen twee wedstrijden tegen Ludogorets (4-2 winst over twee duels) en Ajax trok eerder deze zomer Gaston Ávila aan. Hij kwam voor twaalf miljoen euro van Royal Antwerp. Met Sosa erbij hebben de Amsterdammers nu vier opties voor de linksback-positie.

Salah-Eddine mocht de eerste twee competitiewedstrijden van Ajax in de basis beginnen. Tegen Heracles (4-1 winst) en ook tegen Excelsior (2-2). In Rotterdam werd hij echter al na 45 minuten naar de kant gehaald. Ajax-trainer Maurice Steijn werd vervolgens gevraagd naar de optredens van zijn pupil en kwam tot een hard oordeel. “Hij heeft nu twee keer de kans gehad, maar ik ben niet overtuigd", liet de oefenmeester toen optekenen.

Toch gaat de 21-jarige back voor zijn kansen bij Ajax. Vorig seizoen werd hij nog uitgeleend. Hij kwam op huurbasis uit voor FC Twente. Toenmalig trainer van de Tukkers, Ron Jans, gebruikte Salah-Eddine in zijn tijd in Enschede ook veelvuldig op het middenveld. Het is onduidelijk of Steijn hem daar ook als optie ziet.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Raad de transfer! ????
Reacties

SE is prima op het middenveld met zijn dribbels en snelheid maar toont in niets aan een goede verdediger te zijn. Bij Ajax blijven lijkt me geen verstandige keus, die gaat vast niet veel meer spelen.

1 september 2023 om 17:37

Die ziet Taylor, Wijndal en Rensch iedere week kloten. Dus ja snap wel dat hij denkt kans te maken.

1 september 2023 om 17:57

Er lijkt geen gedachte te zitten achter het transferbeleid. Steijn heeft zo een selectie van 25 man excl keepers. Dat gaat nooit goed, en a spelers degraderen naar de tribune of jong elftallen is ook niet ok.

1 september 2023 om 18:25

25 man vind ik niet echt schokkend veel ofzo. Het is maar goed dat we 4 keepers hebben. De 3e is nu al nodig. Elke positie dubbel bezet is vrij normaal hoor, en een talent erachter maar dat redden we dus niet eens want dan zou het een selectie van 30 moeten zijn

1 september 2023 om 18:28

@Bochherief Ik kom op 26 spelers incl. keepers zonder jeugd. Graag Edinne en wijndal weg, heb je 24 man met daar achter verschillende talenten. Prima grootte. Er valt te discusieren over het feit dat sommige posities overbezet zijn en sommige onderbezet maar wat jij verkondigt klopt niet helemaal.

1 september 2023 om 18:37

Incl keepers kom ik uit op 28 man, 24 zonder keepers. Dat is veel te groot. Idealiter heb je max 21 spelers excl keepers.

1 september 2023 om 18:43

brocherief. Ik denk niet meer dan Feyenoord ( 27? ) en PSV zal er op dit moment ook wel ca 28 hebben.

1 september 2023 om 19:03

Zijn er in ieder geval ook een hoop vertrokken of nog niet klaar voor 1, die dus in jong ajax spelen. Steijn mag nu lekker gaan bouwen.

Dom van die jongen. Snap dat je voor je kans wil gaan maar je moet ook je beperkingen kennen. Aan de andere kant misschien wil die niet zomaar de overstap maken en een hele voorbereiding meedraaien wat ik ook wel weer snap.

1 september 2023 om 17:09

Hopelijk voor hem heeft PEC Zwolle afgewezen en staat hij open voor een andere club, maar heeft hij niet de illusie dat hij op korte termijn bij Ajax zal slagen.

Ik was hoopvol over Anass Salah-Eddine als nieuwe linksback, maar ik moet toegeven dat hij me heel erg tegenviel tijdens de eerste wedstrijden. Uiteraard moet ook hij wennen aan zijn medespelers, maar hij maakte fundamentele fouten als linksback. Ik begrijp waarom Ron Jans Salah-Eddine als middenvelder positioneerde. Zijn kracht ligt namelijk in het voetballende aspect, maar als linksback zwemt hij (voorlopig).

Hij heeft bij twente geen indruk gemaakt. Zat meer op de bank. Salah-edine is een speler die zichzelf erg overschat.

Ik ben blij voor Zwolle.

1 september 2023 om 17:27

Ik ook.

1 september 2023 om 17:44

Samen blij, of naja. Wij zitten er nog mee..

Die zal geen minuut meer maken bij Ajax, dus als ie slim is zet ie zijn zaakwaarnemer aan het werk om er nog ergens een huurdeal uit te slepen (of transfervrije status).

Komt zwaar tekort voor Ajax, maar je hoort hem nergens klagen. Gewoon laten gaan en een doorverkooppercentage bedingen.

Gewoon verkopen samen met Wijndal, je hebt nu voor de linksback positie er 3 nl Avila, Sosa en Hato meer dan genoeg

1 september 2023 om 17:17

Gewoon verkopen is niet zo makkelijk als je geen kopers hebt, zeker niet zo last minute. Houd zelf hoop dat Wijndal deze concurrentie als iets goeds ziet en zijn AZ periode doortrekt. Het lijkt ëcht compleet verdwenen, terwijl hij daar by far de beste offensieve back van de eredivisie was.

1 september 2023 om 17:23

Klopt maar als ik Ajax was zou ik hem in de verkoop zetten.
Gisteren weer gezien maar is totaal geen Ajax materiaal nu niet en volgende week ook niet

is gewoon te licht, was bij twente al niet bijzonder.
leuk dat hij voor zijn kansen is gegaan bij ajax... was nog bijna gelukt ook, aangezien wijndal er echt helemaal niks meer van kan.

daarnaast heeft ajax er denk ik slim aan gedaan om met avila iemand te halen die zowel centraal als linksback kan. sosa is wel een pure linksback.

Misschien is er een club in Saudi Arabie geinteresseerd. Kunnen ze alsnog een Salah binnenhalen.

Gewoon naar Jong Ajax als dat nog mag. In hem zie ik trouwens veel meer een middenvelder. Maar niet met de door Ajax gewenste kwaliteiten.

Geen verstandige keuze van hem. Gaat bij Ajax absoluut banken, ik neem aan dat je toch geen plaat voor je kop hebt als je ziet dat Ajax nog even 2 nieuwe backs op jouw positie koopt?

Heel blij mee dat hij niet komt, vond hem bij Twente al niet bijzonder en heb ook serieuze twijfels bij zijn mentaliteit. Ongelooflijk eigenlijk dat hij bij Ajax nog aan minuten komt op dit moment, dat zal snel afgelopen zijn.

Zelfs een blinde ziet nog dat hij absoluut te kort komt voor Ajax of een andere binnenlandse topclub. Het interesseert me ook niet bij welke club hij belandt zolang hij maar uit onze selectie verdwijnt.

En nog 8 miljoen neergelegd voor een linksback. Terwijl je er 2 hebt Lopen waarvan 1 aangetrokken is afgelopen zomer.
Maar alamada was te duur. Dus ging je voor een 8 miljoen goedkopere optie uit de Ligue 2.

Ik snap de logica niet echt…

Slim gedaan SE laat je niet weg jagen naar PEC terwijl incompetente Wijndalletje er nog zit. Jou kans komt nog zeker!

Snap dat je niet op je plek speelt maar voetbal is voetbal. Tegen een bal trappen en timen is echt niet zo moeilijk. Ik heb als keeper gespeeld maar was te klein voor het doel. Als back heb ik gespeeld en dan is een steekpass een kwaliteit of een rush mooi mee genomen. Middenveld is het spel verdelen en spits of aan de buitenkant kan snelheid een gevaarlijke wapen zijn. Een fatsoenlijke voorzet geven is gewoon te trainen. Snap dan niet wat hij heeft gemist tijdens zijn trainingen. Want het ziet er niet uit soms. Het is een pro maar is zijn lat dan zo laag. Of schat hij zichzelf dan echt zo hoog in.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren