Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Oude bekende waarschuwt Ajax voor Panathinaikos: ‘Dan zijn ze kansloos’

Laatste update:

Ajax treedt donderdagavond in de Europa League aan tegen Panathinaikos. Yannis Anastasiou, oud-speler van de Amsterdammers, was tussen 2013 en 2015 trainer van de Griekse topclub en verwacht dat Ajax een zware avond tegemoet gaat.

/

"Panathinaikos heeft pas één competitiewedstrijd gespeeld met allemaal nieuwe spelers. Ajax zoekt ook nog naar een vaste formatie. Maar één ding weet ik wel: als Ajax alleen naar Athene gaat om mooi te voetballen, is de ploeg kansloos", zegt de huidige trainer van Roda JC tegen het Parool. "Griekse clubs doen er alles aan om een wedstrijd te winnen. Ze zijn sluw, spelen niet alleen met hun voeten. Ajax zal een bepaalde agressiviteit nodig hebben om te winnen."

Ajax verschijnt om 21:05 uur aan de aftrap in Athene. Eerder die avond neemt Feyenoord het in de Europa League voor eigen publiek op tegen Manchester United. Dat duel gaat om 19:00 uur van start. Om die tijd is het ook de beurt aan AZ, dat bezoek krijgt van Dundalk.

Hoe eindigt Panathinaikos - Ajax?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gewoon de lijn van de wedstrijd tegen vitesse doorzetten. Dat stemt hoopvol.

14 september 2016 om 15:36

Vind je? Ik vond Ajax in bepaalde fases slordig en paniekerig. In de eredivisie wordt je niet meteen afgestraft maar in Europa wel.

14 september 2016 om 15:38

Denk dat hij gwn bedoeld dat ze niet zo goed speelde maar toch met 1-0 wonnen , zou ik voor tekenen

14 september 2016 om 16:17

Precies wat davy klaassen zegt. Het was niet altijd even goed, maar er zat een bepaalde herkenbare lijn in en de 4 punten bleven in eigen huis (was nog wel eens anders tegen vitesse). Daarom ook hoopvol. Ik zie perspectief. Dat het een gewonnen wedstrijd is hoor je mij niet zeggen.

14 september 2016 om 15:38

Want ajax was beter? Hahaha

14 september 2016 om 15:46

Eeuhm ja Ajax was beter dan Vitesse.

14 september 2016 om 16:59

Als vitesse zn kansen iets beter had uitgespeeld hadden ze best kunnen scoren, ajax was pas overduidelijk beter toen vitesse met 10 man kwam te staan

Zou lekker zijn als Ajax eindelijk eens een goede overwinning boekt europees. Team word door de media helemaal afgekraakt maar ik heb alle vertrouwen in onze spelers. Make us proud

Ajax is al redelijk kansloos, wat ze de laatste jaren in Europa hebben gepresteerd is gewoon om verdrietig van te worden. Ik hoop dat ze dat morgen kunnen ombuigen maar ik heb er een hard hoofd in.

Rostov die gisteren van het veld werd getikt door Bayern schakelde Ajax uit in de voorronde, dan vraag ik mij af wat kan Ajax nou wel?

Enige geluk is dat Overmars eindelijk zijn portemonnee heeft gevonden en Ziyech heeft gekocht, misschien kan hij wel het verschil in Europa maken!

14 september 2016 om 15:44

@baronvandedem ga je nou serieus 1 vd top 3 teams ter wereld vergelijken met Ajax?? Bayern maakt gehakt van 95% vd clubs die ze tegenkomen... zij zijn voor mij ook de favoriet voor de champions league omdat zij geen zwakke linies hebben. Barca heeft geen sterke verdediging vergeleken met Bayern. De enige die redelijk in de buurt komen van Bayern is Real Madrid.

14 september 2016 om 15:46

Ook de keeper van Bayern is trouwens 10 klasses beter

14 september 2016 om 15:45

Alleen moet de verdediging wel meewerken. Spelers als veltman vind ik gewoon matig voor Europa. Iedere keer als ik ajax kijkt, zijn hun de oorzaak van een stomme tegendoelpunten.

Goed begin zou wel heerlijk zijn.. nu eindelijk weer eens die poulefase doorkomen! Goed voor de ervaring en voor de coëfficiëntenlijst.

Ik zou zo graag eens zien dat Ajax de EL omarmt. Er zijn punten voor de lijst te halen, international ervaring op te doen. Geld hebben ze zat dus ook financieel geen ramp om een paar jaartjes niet CL te ballen.

Ze zijn zo vaak tegen zeperds aangelopen in de EL, daar waar ze in de CL vaak zichzelf wisent te ontstijgen.

In de CL winnen ze van Man City, AC Milan en Barcelona en tonen ze zich gelijkwaardig aan de kampioenen van Frankrijk en Italie.

In de EL worden ze uitgeschakeld door Molde, Salzburg en Steau. Zonde, als je in dat toernooi groeit kun je mss een keer kwart- of zelfs halve finale bereiken.

14 september 2016 om 16:05

Als je de kwart finale kunt bereiken dan kun je het toernooi ook winnen.

14 september 2016 om 19:40

En dat zou de insteek moeten zijn, maar ik heb het gevoel dat De Boer de EL niet heel serieus nam. Nederland zou vol voor de EL moeten gaan. Als Sevilla de EL kan winnen, zou dat ook mogelijk moeten zijn voor Ajax en Psv.

Gewoon transferwindow in de winterstop afwachten. Dan kunnen er een
paar verdedigers worden gekocht. Tot dan dweilen met de kraan open....

Ik schat Pana even hoog in als Vitesse dus komt wel goed

14 september 2016 om 17:55

Vitesse met een griekse mentaliteit is gelijkwaardig aan Ajax.

Ja net als PAOK zeker. Ajax speelde slecht maar wist alsnog te winnen. Panathinaikos schat ik ook lager in dan Ajax.

Peter Bosz ik hoop dat je luistert naar deze woorden en dit gratis advies ter harte neemt.

Fel starten en de bal het werk laten doen, bij balverlies direct er boven op zitten om de bal te veroveren dan snel naar voren omschakelen.

14 september 2016 om 18:24

Over open deuren gesproken..

14 september 2016 om 19:39

Haha inderdaad een open deur.

Maar zoals Ajax uit tegen Rostov speelde was een open deur helaas al te moeilijk.

Ajax heeft het altijd lastig tegen fysiek sterke ploegen. Eerlijk gezegd geef ik Ajax meer kans tegen een voetballende ploeg die hoger staat aangeschreven dan een ploeg die alleen maar kan beuken en rennen.

14 september 2016 om 18:27

Heb je ook gewoon gelijk in hoor. Tegen een ploeg die voetballend niet bijzonder veel kan, maar wel topfit is, zijn ze bijna altijd het haasje.

Een mooie test om te zien of Ajax weer wat verder is qua ontwikkeling. Ajax komt van heel ver en heeft ook nog een erg lange weg af te leggen. Een goed resultaat is een vereiste. Minimaal 1 punt en uiteraard liever 3 punten. De 3 thuiswedstrijden de volle winst pakken en vervolgens in de 3 uitwedstrijden in ieder geval ergens punten pakken. Ik ben vooral benieuwd. Laat mij graag positief verrasssen.

Dit niveau is een concurrent op de uefa coëfficiëntielijst, 2x winnen is noodzaak.

Is Ajax zo weggezakt of voetbalden we jaren lang te naïef, saai, zonder lef, bang om te verliezen.
Het niveau is steigende bij de Nederlandse ploegen, Psv speelde lekker, bij Ajax hebben we het talent nu de wilskracht en durfen te voetballen.

Ik verwacht een 0-2 zege.

Hij mag wat mij betreft zich lekker gaan focussen op Roda, wij vechten op het moment het hardst tegen de laatste plaatsen, genoeg te doen dus Yannis. Hup uit je Europese dromen en aan de bak jij.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren