Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Aanvallende filosofie Molenaar zorgt intern voor twijfels bij kwakkelend Roda’

Laatste update:

Het seizoen is voor Roda JC Kerkrade niet al te goed begonnen. De Limburgers staan na vijf wedstrijden puntloos onderaan in de Eredivisie. Volgens Voetbal International plaatsen Huub Stevens en Sef Vergoossen hun vraagtekens bij de aanpak van de nieuwe trainer Robert Molenaar, die Yannis Anastasiou afgelopen zomer opvolgde.

De twee prominenten zouden zich ‘kapot geschrokken’ zijn tijdens de wedstrijd tegen Willem II, die met 1-3 verloren werd. In tegenstelling tot Anastasiou wil Molenaar aanvallend spelen, maar Stevens en Vergoossen pleiten nu voor een meer defensieve instelling. Bij zijn komst kondigde Molenaar een cultuuromslag aan, maar intern wordt er nu toch getwijfeld aan de filosofie van de oefenmeester.

Met name omdat de resultaten van de eerste wedstrijden niet al te rooskleurig zijn voor de Limburgers. In de eerste vijf wedstrijden pakte Roda nog geen punt, terwijl het al veertien doelpunten moest incasseren. Met name in de wedstrijd tegen Willem II viel de ploeg van Molenaar door de mand, omdat het na één helft al drie doelpunten had geïncasseerd. Roda neemt het woensdagavond in de KNVB Beker op tegen Capelle.

Denk jij dat Robert Molenaar de kerst haalt bij Roda JC?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
20 september 2017 om 11:17

Roda scoort niet omdat de buitenspelers niet renderen en de spitsen niet genoeg aanvoer krijgen. Als je geen goede buitenspelers hebt, wordt het tijd om het eens in een 4-4-2 te proberen vind ik.

20 september 2017 om 12:33

Dat Rosheuvel niet goed genoeg voor de Eredivisie is, dat weten we al jaren. Als je hem blijft opstellen weet je dat de spits maar heel beperkte aanvoer krijgt. Tel daarbij op dat van Velzen ook nog maar moet laten zien van Eredivisie niveau te zijn en je hebt een probleem. Overigens vind ik ook de spitsen van Roda nog niet goed genoeg. Van Camp mag je niet verwachten dat ie het elftal gaat dragen met doelpunten en die Schahin is gewoon een waardeloze speler waar je nooit iets aan gaat hebben. Daar moet je het dan mee doen als trainer.

20 september 2017 om 14:31

Paulissen en Rosheuvel zijn inderdaad gewoon niet goed genoeg. Van Velzen is heel sterk in de actie, maar loopt en positioneert zich nog niet slim genoeg als Roda balbezit heeft.

Vancamp en Schahin krijgen momenteel gewoon beiden te weinig aanvoer. Als je ze met zijn tweeën in de spits gaat zetten kun je proberen weer een koppel als Junker-Skoubo of Demouge-Malki te maken. Schahin als lang aanspeelpunt en Vancamp wat dynamischer eromheen. Slechter dan nu kan het sowieso niet worden.

Het zal niks uitmaken.

Met een aanvallende speelstijl zullen misschien per ongeluk 1x winnen... met een defensieve speelstijl misschien 3 x gelijkspelen.

Roda heeft verre weg de minste kwaliteit!

Serieus, je hebt als club toch vooraf gesprekken met zo'n trainer. Dan ga je dus kennelijk akkoord met de speelwijze en speelintenties van zo'n trainer. Dan nu gaat het niet goed (wat simpelweg een kwaliteitskwestie is) en dan hebben ze ineens twijfels... Dan zou ik eerder mijn twijfels hebben bij de leiderschapskwaliteiten van een Vergoossen en Stevens, die kennelijk niet in staat zijn om de juiste trainer aan te stellen voor het spel wat deze selectie aan kan.

20 september 2017 om 12:13

Dat heeft van Veldhoven gedaan. Vergoossen en Stevens zijn volgens mij iets van adviseurs of RVC. Van Veldhoven aanstellen zonder ervaring in die functie was misschien ook niet erg handig.

Die gaan nog een hele kluif hebben aan Capelle. Een van de sterkere teams in het amateurvoetbal. Denk dat AVV Swift nog wel eens de verassing kan worden tegen Vitesse. Die hebben echt een heerlijke jeugdopleiding. Twaalf jaar geleden in de competitie met die gassies van de A1 gezeten. Twee keer 10-0 afgedroogd, al die gasten later bij bvo'tjes op tv gezien! En dat voor zo een klein cluppie, ongekend.

20 september 2017 om 14:50

Wow. Wat een redenatie. Je hebt 12 jaar geleden met 10-0 van de A1 verloren, dus het eerste elftal gaat vandaag verrassen tegen Vitesse...?

20 september 2017 om 15:43

Nee, goed lezen. AVV Swift heeft een heerlijke jeugdopleiding. Toendestijds ook al. Ik denk dat ze onder andere vanwege die jeugdopleiding een sterk eerste team kunnen neerzetten.

20 september 2017 om 19:41

Hahaha, potverdorie. Ik moet mijn woorden terugnemen en je volledig gelijk geven, FrankVerlaat3! Had je het toch al goed zien aankomen vanmiddag, haha!

20 september 2017 om 19:42

Ja het is gewoon een leuk cluppie! Prachtig resultaat.

Ik vind het erg naief van Moolenaar om aanvallend te willen spelen met Roda JC. Zijn voorgangers probeerden dat ook, maar kwamen er al snel achter dat de spelers daar geen kwaliteiten voor hadden, zowel voorin als achterin niet. Het enige wat je met Roda kan doen is net zoals je voorgangers Anastasiou en Kalazic de boel achterin dichtspijkeren en hopen op verdwaalde uitvallen. Dan blijf je er wellicht net in als het mee zit.

Er was vorig seizoen veel kritiek op de verdedigende speelstijl van Anastaciou, maar hij heeft met bijna dezelfde selectie wel heel veel punten gehaald met zijn tactiek. Op verplaatsing heeft hij veel gelijke spelen kunnen meepikken op die manier en thuis was Roda een moeilijk te bespelen team dat toch vaak won in de terugronde. Molenaar speelt naief aanvallend voetbal met één van de op papier zwakste selecties van de eredivisie.

20 september 2017 om 14:27

Ach, al dat geklaag over van Peppen die aanvoerder is. Een aanvoerder hoeft niet de beste voetballer van het team te zijn. Een aanvoerder moet een leiding kunnen geven aan het elftal en moet iedereen kunnen neerzetten. De afgelopen twee seizoenen is Tom van Hyfte aanvoerder geweest en geloof me, dat was verre van de beste voetballer bij Roda.

Wederom een Crystal Palaceje in de maak. Als je een trainer aanstelt om aanvallend voetbal te spelen, geef hem dan ook het materiaal ervoor!
Roda is al jaren aan het zwalken.

Lijkt me toch logisch dat je niet ineens aanvallend kan gaan voetballen met een ploeg die dat gewoon simpel weg niet kan.

Lekker met 4 achterin en een blok daarvoor, zoals van Marwijk eerst zekerheid inbouwen. Daarna kijken wat je voorin kan gaan doen. Anders gooi je achterin alles open voor de tegenstander, zoals Willem II even liet zien terwijl ze daarvoor ook niks hadden gepresteerd.

Aanvallen?verdedigen?....
Ze kunnen het allebei niet.
Met deze groep degradeer je.
Maar vandaag is iemand vrijgekomen,die kan hen helpen 😬

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren