Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Oude bekende traint bij Vitesse: ‘Als ze me een aanbieding doen, teken ik’

Laatste update:

Tim Cornelisse houdt de laatste dagen zijn conditie op peil bij Vitesse. De 35-jarige verdediger zit zonder club en kreeg een positieve reactie op het verzoek mee te mogen trainen bij zijn oude club. Hoewel Peter Bosz maandag aangaf dat het niet de insteek is dat Cornelisse een contract ondertekent, hoopt de back zelf dat het nog anders loopt.

/

Cornelisse kwam tussen 2000 en 2004 uit voor Vitesse en was in die jaren altijd basisspeler. Nadien verbleef hij zeven seizoenen bij FC Utrecht en twee jaar bij FC Twente; hij zoekt nu nog naar een nieuwe werkomgeving. Met stoppen is hij niet bezig, geeft Cornelisse aan in gesprek met de Gelderlander. Hij vindt de stelling ‘te oud is niet goed genoeg meer’ niet op zichzelf van toepassing.

“Ik heb altijd voor het voetbal geleefd en ben erg fit. Mocht er een club komen, dan kan ik direct instappen. Ik ga niet meer naar het buitenland. Ik haal mijn gezinsleven niet overhoop. Mijn zoon speelt in de jeugd van Vitesse en ik woon met veel plezier met mijn gezin in Arnhem. Dat is mij heel veel waard. Als Vitesse mij een contract aanbiedt, dan teken ik direct”, geeft de routinier zaterdag aan.

Tim Cornelisse kan nog iets toevoegen aan het huidige Vitesse

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Sorry Tim maar ik denk niet dat het er in zit

29 juni 2013 om 21:26

Waarom niet? lijkt me slim als Vitesse hem aantrekt. goedkoop, gemotiveerd. kan goed als Back up dienen vind ik.

29 juni 2013 om 22:05

Helaas heeft niet elke Eredivisieclub een verdedigingsniveau als die van Psv, waar Cornelisse als meerwaarde zou dienen.

Moet je trouwens met een korreltje zout nemen mijn opmerking, want ik geloof er heilig in dat PSV haar verdediging weer op orde krijgt voor komend seizoen (peruzzi, Bruma, Viergever en Arias).

29 juni 2013 om 22:35

De beste man is 35 en beste is er allang van af, zelfs op de bank zou ik niet doen.

Ervaring is het enige maar dat heeft Vitesse niet nodig, staat alleen maar eigen jeugd in de weg.

Daarnaast kan Vitesse wel betere spelers kopen

29 juni 2013 om 22:42

We gaan toch niet alle ouwe knarren weervan stal halen? Nee Buttner kan beter terug komen bij Vites want bij Manchester U krijgt hij toch geen speel minuten en dan komt die misschien ook weer in aanmerking voor het Nederlands eltal.

29 juni 2013 om 22:47

Buttner gaat niet terugkomen bij vitesse.

29 juni 2013 om 22:51

@888ruben888

Ik denk dat Buttner verhuurd zal worden aan een club in de Premier League. Zoals Sunderland, Norwich en Crystal Palace om ervaring op te doen in de Bpl.

29 juni 2013 om 23:12

Jammer want Buttner is super goed en ook heel sympathiek en nu staat ie een beetje stil. Ik dacht dat Vites ambities had om beter te worden dan die drie clubs die jij noemt? Maar misschien verwacht ik te veel.

30 juni 2013 om 04:52

Buttje heeft een jaar op zeer hoog niveau getraind nu dus stil staat hij niet. Betere spelers, sneller spel, ander type voetbal. Kortom hele andere wereld. Lijkt me niet niks b

30 juni 2013 om 18:00

Klopt ruben, jordania zei zelfs in interview met gumberto tan aan het begin van zijn aanstelling dat er genoeg geld was en dat hij evt nog andere bronnen kon raadplegen in de vorm van zijn aandeel in het gasbedrijf bedrijf van abramovich, niets is minder waar en jordania heeft keihard gebluft, het geld is gewoon op. Blufpoker merab

30 juni 2013 om 19:49

Buttner sympathiek? Buttner is een egocentrische l*l die daadwerkelijk denkt dat hij een wereldtopper is terwijl het een wonder is dat een premier leagueclub hem wilde hebben en er ook nog flink voor wilde betalen. Wat dat betreft nog bedankt sir Alex!

Ik zou er erg raar van opkijken als Vitesse deze man een contract aan zouden bieden... Mooi dat ze hem mee laten trainen, maar met de nieuwe weg die ze ingeslagen hebben (titelkandidaat worden) hebben ze denk ik betere spelers dan Cornelisse nodig.

Ik ken de kwaliteiten van Tim Cornelisse totaal niet, maar is dit geen bruikbare verdediger voor een club als Cambuur op Go Ahead Eagles? Of kan hij een stap hoger in de Eredivisie ook nog wel aan?

29 juni 2013 om 21:50

Cambuur en GAE zijn goede clubs voor hem. Heb hem het afgelopen half jaar niet echt zien opvallen en dat is goed als back zijnde

Ik ben ervan overtuigt dat Cornelisse in de kleedkamer best wel van waarde kan zijn voor al die jonge jongens, op het veld zal dat wel tegenvallen.

29 juni 2013 om 21:32

In hoeverre in de kleedkamer, het is in zijn beste jaren een degelijke back geweest voor FC Utrecht.
Je hebt het over Cornelisse hoeveel kan hij de jongere generatie leren want hij heeft zijn langste periode onder het huidige niveau van Vitesse doorgebracht.

Niet elke speler van boven de 30 voegt iets in de kleedkamer toe, spelers die echt wat meegemaakt hebben op hoger niveau die voegen wat toe in de kleedkamer want die weten wat er nodig is om een nog hoger niveau te halen, dat kan je van Cornelisse niet vragen want hij heeft die ervaring niet.

Ach lekker laten tekenen, met een dunne selectie zonder backs zou hij nog best een nodig kunnen blijken en daarna lekker als trainer aan de slag. Is een oud-speler en is gesetteld in Arnhem. Prima carrièreplan lijkt me dat voor hem en ook voor Vitesse is het goed dat er oud spelers in de organisatie blijven stromen.

Tim Cornelisse is nu niks voor Vitesse. Vitesse kan beter een jongere rechtsback halen of de tweelingen Alex en Anderson doorlaten stromen naar het eerste elftal.

Beide zijn backs, de ene rechtsback, de andere linksback en aangezien zowel de rechtsback als de linksback bij Vitesse vertrokken zijn, kunnen deze twee 'n kans krijgen, want ik ben erg benieuwd naar deze twee spelers.

Verder zullen spelers als Wilfried Bony en Marco Van Ginkel ook nog vertrekken bij Vitesse. Het vertrek van Van Ginkel kan Vitesse opvangen met Marko Vejinović en het vertrek van Bony kunnen ze misschien opvangen met Jonathan Reis, Mike Havenaar of Marcus Pedersen en anders kunnen ze een nieuwe spits kopen.

Als eventuele rechtsback/controlerende middenvelder zou ik ook gewoon Kelvin Leerdam binnenhalen. Hij is toch transfervrij en waarschijnlijk zal zijn transfer naar Vitesse alsnog doorgaan.

Verder, hoop ik, dat spelers als Brahim Darri, Wimilio Vink en Adnane Tighadouini 'n kans krijgen bij Vitesse. In mijn ogen kan Tighadouini op het middenveld spelen en dan Valeri Kazaishvili op linksbuiten, maar dan zal Tighadouini wel met de punt naar voren spelen.

Ik zou dan met deze spelers spelen (zie opstelling).

Velthuizen
Alex/Leerdam
v.d.Heijden
Kashia
Anderson
Vejinovic
Tighadouini
Janssen
Ibarra
Aankoop
Kazaishvili
29 juni 2013 om 21:51

anderson en alex zijn nog lang niet kalar voor het eerste elftal, van aanholt zal waarschijnlijk nog een jaar gehuurd worden. Als zowel van ginkel als bony vertrekken komt er sowieso wel een spelers voor terug, het zou me heel sterk lijken mocht dat niet zo zijn. Spitsen hebben we eigenlijk genoeg, maar geen van hen echt top niveau. Opties om marco te vervangen zijn josh mcearan of adryan van flamengo, claudemir is wellicht ook in beeld als opvolger al past die niet in de leeftijdscategorie. Leerdam zal wel tekenen dus die zal de rechtsback worden, heel misschien komt op de spitspositie leo kweuke. Ik denk dat dit hem gaat worden:

Piet
Leerdam
Kashia
Vdheijden
Van aanholt
Vejinovic
Mceahran
Janssen
Ibarra
Kweuke
Kakuta
30 juni 2013 om 19:51

@boskamp : Adryan of Mceachran? Geen van beiden zal ooit bij Vitesse spelen. Daar zijn ze te goed en bovenal te duur voor. Verder komt Kweuke echt niet. Die gast is al wat ouder en heeft nog een flinke schorsing staan...

1 juli 2013 om 00:47

Zou kunnen yatsemata, maar als bony en van ginkel beide weggaan zal er heus wel een speler van dat kaliber komen, en komop, zo goed zijn ze nou ook weer niet.. Van het geld van wat die beiden opbrengen moeten ze wel wat van terugkopen, zelfs merab en co zijn niet zo gek

1 juli 2013 om 00:51

Of dacht je dat ze tim cornelisse en leerdam op de plek van bony en v ginkel zouden zetten, hahaha, nee je hebt een punt dat ze geen grote namen gaan halen, maar je moet niet overdrijven, ze halen heus wel een goede vervanger als die 2 bepalende spelers weggaan

29 juni 2013 om 22:49

Wordt er helemaal niets kwalitatiefs aangetrokken? Dat zou me wel zwaar tegen vallen en dan kunnen we zeker niet mee doen voor de eerste plaatsen. Maar misschien is het geld op. Gestoken in het trainingscomplex in papendal. Vond ik al geen goed idee.

30 juni 2013 om 17:49

Nee ruben helaas, dat kunnen we aan fb van kaskowski zien en aan wat er is uitgegeven afgelopen 2 zomers. Er is helemaal niets aan transfergeld uitgegeven. Kasakowski zei over bv claudemir of kadlec: if you pay the bill, we have spend enough money. Het enige waar geld aan wordt uitgegeven is het complex en salarissen, maar voor en buitenlandse eigenaar geeft hij gewoon bijzonder weinig uit. Jammer voor ons, want we hadden met de juiste aankopen gwoon voorronde championsleague of in de toekomst zelfs kampioen kunnen worden aangezien andere clubs als ajax en psv ook nauwelijks meer gaan uitgeven

Hij zou toch politieagent worden, of was dat zijn broer Yoeri? Meen dat toch een keer gelezen te hebben?

29 juni 2013 om 21:41

Zijn broer Yoeri is inderdaad politieagent geworden.

29 juni 2013 om 21:43

Ah bedankt! Begon al te twijfelen of het niet een broodje aap verhaal was haha.

30 juni 2013 om 01:29

oke

Als je zoon in de jeugdopleiding van Vitesse speelt is het dan geen idee om je diensten bij Achilles '29 aan te bieden?
Je blijft in de buurt en je hoeft je gezinsleven niet meer overhoop te gooien.
Het is maar een idee.

Tim maak je niet druk dit doen ze wel komt goed

Misschien maar stoppen Tim? Ga lekker studeren en wordt trainer! Of bouw lekker af ergens in het midden-oosten.

Ik zeg niet doen! Is gewoon te oud en zijn top is Utrecht, waar die de beker mee won, als ik het goed heb.

Voor de rest wel akelig stil rondom Vitesse...had toch wel enkele spelers verwacht die de revue zouden passeren om te komen versterken.

29 juni 2013 om 22:53

Had ik ook verwacht maar ik zie alleen maar middelmaat en oudgedienden aankomen waaien.
Zijn dit nou serieuse ideen van Bosz? Misschien toch een te kleine visie.

29 juni 2013 om 23:31

Ik denk eerlijk gezegd dat het ook afwachten zal zijn voor Jordania wie bij Chelsea mogen aanschuiven voor het nieuwe seizoen en wie verhuurt mogen worden.

Hopelijk zullen ze ook goed anticiperen op het vertrek van Bony en kunnen ze nog een topper als hem binnen vissen.

30 juni 2013 om 11:37

we zijn inderdaad zeer afhankelijk van Chelsea. Er zal zeker weer een prima selectie staan bij het sluiten van de transfermarkt. Deze zal niet heel breedt zijn maar wel voldoende voor de top 5 denkik. Verwacht alleen geen grote namen, veelal transfervrije spelers etc

Ik denk dat Cornelisse lekker bij Nicky Hofs in de jeugdopleiding moet komen werken, voetballend voegt hij namelijk niks meer toe in de Eredivisie.

Is RKC niet nog op zoek naar wat verdedigers, lijkt me een goede keuze..

29 juni 2013 om 23:57

Die zoeken we zeker maar toevalligerwijs hebben we juist twee prima rechtsbacks. Lamey en Martina.

Deze gozer is al erg op zijn retour en hij wordt door iedereen voorbij gelopen omdat hij zo sloom is.

Denk niet dat deze speler is wat Vitesse nastreeft, maar denk dat hij gewoon komt voor een baantje als trainer, valt namelijk niet op, trainen bij vitesse en zijn zoon speelt in de jeugdopleiding hij zal toch wel zelfkennis hebben, dus blijft er niks anders over dan een baantje als trainer.

Ach, als Cziommer een contract krijgt dan zal jij dat ook wel krijgen. En ik zou het niet eens zo gek vinden. We hebben totaal geen back up op de back plaatsen. Dus een klein contractje en als t moet kan die invallen. Prima toch!

30 juni 2013 om 17:52

Niet echt prima, deze man is voor cambuur en zwolle al van een bedenkelijk niveau, laat staan voor de top van de eredivisie. 35 jaar en op zijn retour, als je hem een contract geeft zet je jezelf als ambitieuze club totaal voor schut.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren