Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Oranje-international na acht maanden terug op het veld: ‘Heerlijk gevoel’

Laatste update:

Stoke City verloor dinsdagavond met 4-1 van Liverpool, maar een van de spelers van the Potters deerde die nederlaag minder dan de rest. Ibrahim Afellay maakte na acht maanden blessureleed een kwartier voor tijd zijn rentree en genoot, ondanks het tegenvallende resultaat, van zijn terugkeer op het veld.

/

“Natuurlijk ben ik teleurgesteld over het resultaat, maar het is een heerlijk gevoel om weer op het veld te staan”, liet hij na de wedstrijd via de officiële kanalen van zijn club weten. “Ik ben blij dat ik in mocht vallen en weer minuten kon maken. Ik heb er keihard voor gewerkt en nu kan ik uitkijken naar de aankomende wedstrijden. Ik moet iedereen bij de club bedanken voor hun hulp en ik wil de fans speciaal bedanken voor alle steun. Het is fantastisch om dat te voelen en ik waardeer het zeer.”

Stoke-trainer Mark Hughes prees zijn middenvelder na afloop en noemde hem ‘goed aan de bal’. Voor Afellay was dat een mooi compliment: “Dat soort dingen hoor je altijd graag van de trainer. Ik voel me goed en ik hoop zo snel mogelijk weer terug te zijn op mijn oude niveau. Ik ben gek op het spelletje, daarom heb ik zo hard gewerkt om weer terug te keren van een zware knieblessure.”

Denk jij dat Ibrahim Afellay snel zijn oude niveau weer gaat halen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Eeuwig zonde toch hoe vaak hij er uit ligt met blessures. Telkens als hij goed lijkt te gaan draaien bij een club ligt hij er weer maanden uit. Heb het toch altijd een fijne voetballer gevonden om maar te kijken.

28 december 2016 om 14:27

Respect! Hard geknokt en binnen 8 maanden weer fit op het veld staan. Mooie actie gisteren, jammer dat zijn schot net over ging. Succes en hopelijk snel weer op niveau en in Oranje !!

28 december 2016 om 14:50

Dat laatste zal niet zo moeilijk zijn lijkt me.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren