Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Oranje halen, naar een topcompetitie en het rendement van Ziyech krijgen’

Laatste update:

Na een huurdeal met AZ voor een half seizoen werd Stijn Spierings afgelopen zomer definitief ingelijfd door Sparta Rotterdam. Op Het Kasteel is de middenvelder uitgegroeid tot een vaste waarde: dit seizoen kwam hij tot twaalf competitieduels. Spierings heeft grote ambities, vertelt hij. "Mijn dromen zijn het Nederlands elftal halen en in een Europese topcompetitie spelen."

/

Er is volgens de spelmaker niets mis met het koesteren van dromen. "Als je maar stappen zet en nieuwe doelen stelt voor jezelf", legt hij uit in De Volkskrant. Een van die doelen is om nog beslissender te worden met doelpunten en assists. "Het rendement van Hakim Ziyech, het team elke keer op sleeptouw nemen, dat is het streven. Ik zou ook weleens een doelpunt van de middenlijn willen maken, met een lob over de keeper."

Zondag neemt Spierings het in De Kuip op tegen Feyenoord. Hij is onder de indruk van het stadion van de stadsgenoot. "Een vriend van mij is supporter van Feyenoord. Ik ben weleens mee geweest. Die sfeer in het stadion is geweldig. Ik heb één keer in De Kuip gespeeld, in een wedstrijd tussen Sparta en Feyenoord, ten bate van de hartstichting. Het wordt een mooie pot zondag", voorspelt de jongeling.

Zie je in Stijn Spierings een toekomstig Oranje-international?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooi streven van deze jongen. Lach me kapot als hij in de kuip van eigen helft scoort!

Klinkt als een nuchtere jongen, ik hoop dat hij het haalt. Tegenwoordig kom je heel gemakkelijk in Oranje, als je 2 maanden lang goed speelt bij een top5 club in de Eredivisie dan ben je al in beeld.

2 december 2016 om 10:04

Niet altijd! Kijk maar naar Haps!

2 december 2016 om 21:26

Haps komt er ook wel

2 december 2016 om 10:50

Bij de top 3 hoef je niet eens goed te presteren. Als je op de bank zit krijg je zelfs een uitnodiging

Goede speler, vind hem indruk maken bij Sparta (in de samenvattingen).

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren