Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Opvolger Vermaelen van tien miljoen euro doorstaat keuring bij Arsenal’

Laatste update:

Arsenal zal waarschijnlijk een dezer dagen de komst van Kostas Manolas wereldkundig maken. Britse media schrijven zondag dat de verdediger van Olympiacos uit Griekenland een medische keuring met succes heeft doorstaan. Het wachten is op een definitief akkoord tussen de clubs. Manolas wordt in Londen de opvolger van de naar Barcelona vertrokken Thomas Vermaelen.

/

De gesprekken tussen Arsenal en Olympiacos zijn al enige tijd gaande. De betrokken partijen lijken elkaar te hebben gevonden in een transfersom van ongeveer tien miljoen euro. Tal van clubs toonden interesse in de 23-jarige Grieks international, die een overgang naar het Emirates Stadium prevaleerde boven een transfer naar Juventus of enkele clubs in Duitsland.

Arsenal-manager Arsène Wenger erkende eerder deze maand dat de club op zoek was naar een centrale verdediger, ondanks de komst van Calum Chambers. Laatstgenoemde vormde zaterdag in het duel met Crystal Palace (2-1) een centraal verdedigingsduo met Laurent Koscielny, daar Per Mertesacker afwezig was. “Als we een andere centrumverdediger kunnen halen, zal ik dat niet laten”, verzekerde Wenger, die naast Chambers ook Alexis Sánchez, Mathieu Debuchy en David Ospina naar Noord-Londen haalde.

Een goede verdediger voor Arsenal

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goede back up verdediger. Niet van het niveau Lfc, Man City en Chelsea. Maar nog steeds goed!

Vraag me af of deze jongen zin heeft om tweede viool te spelen. Ik heb hem nog nooit zien spelen en je komt niet zomaar tussen Mertesacker en Koscielny in. Heb in ieder geval goede verhalen over hem gehoord.

17 augustus 2014 om 11:51

Of hij moet een gezonde portie zelfvertrouwen hebben. Als je tactisch ijzersterk bent en een beetje presence hebt ben je sowieso al de natuurlijke opvolger van Mertesacker.

Ken deze man niet is die goed?

17 augustus 2014 om 09:41

Ken hem ook niet zo goed, maar is volgens mij een vrij sterke verdediger. Maar toen ik hem zag spelen in de Champions League, was het toch een vrij goede/stabiele verdediger.

En hij had overigens een ToTS kaart met Fifa 14 , dus volgens mij is het een vrij goede opvolger voor Vermaelen.

Wel groot verschil in niveau met een vermaelen. Is ook logisch aangezien vermaelen eerder basismateriaal is.

Deze man is zeker goed, maaar Sokratis en Kyriakos (als hij fit was) zouden spelen. Heeft een goed seizoen achter de rug, en kampioen geworden. Prima back-up. Hij kan ook wel als hard werkt, ruiken naar de basisplek. Hopelijk haalt Wenger nog een Cdm.

17 augustus 2014 om 10:34

William Carvalho

Goeie verdediger. Heeft zijn transfer te danken aan een goede WK en zijn sterke ontwikkeling die hij bij Olympiakos wist door te maken.

ik ken deze gozer niet maar na chambers gister te zien spelen maakt het niet uit wie er gehaald wordt als 4e cv. Het lijkt erop dat we zelfs we er zelfs op vooruit zijn gegaan met debuchy en chambers als vervangers voor sagna en vermaelen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren