Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Opvolger Leroy Sané moet meer dan 100 miljoen kosten

Laatste update:
/
Moussa Marega ziet een transfer naar Wolverhampton Wanderers niet zitten. De aanvaller van FC Porto vindt dat hij genegeerd werd door trainer Nuno Espirito Santo, toen ze samenwerkten in Portugal. (Diverse Portugese media)
/
Marcel Brands houdt de verrichtingen van Santiago Sosa scherp in de gaten. Toch is Everton op dit moment nog niet van plan om een bod uit te brengen op de middenvelder van River Plate. (Liverpool Echo)
/
Manchester City houdt rekening met een vertrek van Leroy Sané naar Bayern München en ziet Joao Félix als zijn opvolger. Zijn contract met Benfica bevat echter een verkoopclausule van 120 miljoen euro. (The Sun)
/
Sparta Rotterdam-verdediger Bart Vriends keert mogelijk terug bij Go Ahead Eagles. Ook de namen van sc Heerenveen-verdediger Doke Schmidt en Willem II-middenvelder Elmo Lieftink zingen rond in Deventer. (RTV Oost)
/
Chelsea wil meewerken aan en vertrek van Maurizio Sarri naar Juventus en zijn eventuele opvolger is een oude bekende. Oud-speler Frank Lampard, thans in dienst van Derby County, heeft zich opgewerkt tot topkandidaat. (The Sun)
/
Newcastle United reserveert dertig miljoen euro voor Mário Fernandes. De Russische verdediger met Braziliaanse roots heeft een doorlopend contract bij CSKA Moskou. (Daily Mirror)
Over welke speler zou jij liever de beschikking hebben?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Dom als Sané mag vertrekken, hij is zo'n geweldig wapen met zijn snelheid en acties. Veel assits en doelpunten ieder jaar. Zonder De Bruyne en Sané is City teveel gericht op balbezit en te weinig op doelpunten. Pep moet normaal doen.

24 mei 2019 om 21:29

Het schijnt dat Sane zelf wilt vertrekken en Guardiola vind B. Silva en Sterling beter. Daarbij scoort Man City ook gewoon veel zonder Sane. Afgelopen weekend met 6-0 gewonnen van Watford zonder Sane en De Bruyne. Laatste speelronde in BPL ook gewoon gewonnen van Brighton zonder Sane en De Bruyne. Het valt allemaal mee, zoals jij doet vermoeden.

24 mei 2019 om 21:39

Eerlijk gezegd zie ik Sane niet vertrekken. City heeft redenen zat om Sane niet te verkopen. De kans is ook heel erg klein, het wordt een Hudson-Odoi scenario.

24 mei 2019 om 21:48

6-0 was omdat De Bruyne inviel. Sterling is het beste vanaf rechts, Sané is de enige linkervleugelspeler die daar het beste is. Jesus zou er ook kunnen spelen maar dat doet Pep niet.

24 mei 2019 om 21:54

Alles kan gebeuren.. de TM duurt nog lang & sané zelf zou wel graag terugkeren naar Duitsland( vooral zijn familie ). Volgens een city kenner( twitter, naam vergeten maar werkt voor goal) was het 50-50

25 mei 2019 om 00:32

Wauw hebben ze echt de wereldwijd gevreesde oorlogsmachine uit Brighton verslagen zonder Sane en de Bruyne? Wat een prestatie. En in die 6-0 tegen Watford viel KdB in... en werd hij in een halfuur zelfs nog man of the match... En wat gebeurde er in de kwartfinale van de CL ook alweer zonder de Bruyne en Sane?

120 miljoen voor een vervanger van een bankzitter?

24 mei 2019 om 21:30

Ik denk dat Felix niet komt. De bron is bovendien The Sun

24 mei 2019 om 21:36

Tja inderdaad.
Gündogan, de Bruyne, Sané, Mahrez op de bank, zo kan het gros vd coaches ook een prijs pakken.
Vraatzucht.

24 mei 2019 om 21:52

Kan het gros van de coaches ook 198 punten in 2 seizoenen pakken?

24 mei 2019 om 23:37

Ja tuurlijk met dit materiaal kan dat. Als je mahrez sane als vervanger hebt op de bank. Welke club heeft dat ze hebben op elke positie wereldtoppers staan dubbel nog wel

Uli zei daarjuist dat de kans klein is dat we sané kunnen weghalen( ofwel pokert hij met deze uitspraak want rummenige zei in het openbaar dat Salih. Zou afreizen naar Manchester om met sané te praten maar zoiets mag je toch niet zeggen zonder toestemming vd club??) maar ze gaan het zeker proberen( gisteren gezegd door Uli, vandaag zei Rummenige dat Salihamidzic naar Manchester zou vliegen & daarjuist weer Uli).
Het eerste bod zou 80M zijn, wat city volgens mij zeker zal afwijzen en terecht( vind sané minimaal 100M waard)

Als dit serieus het geval is en Felix gehaald word als vervanger dan heeft City hele hele goede zaken gedaan en zelfs voor 120mil. Als je kijkt naar wat er voor Mbappé betaald is dan is 120 miljoen niks en ik vind deze jongen een mega talent is net als Mbappé. Felix en Mbappe zijn de nieuwe toppers a la Messi en Ronaldo, tenminste als ze zo door blijven gaan!

25 mei 2019 om 11:01

Wat voor type speler is Felix? Ik vind niet dat hij beter is dan Mbappe hoor. Mbappe is veel doelgerichter. Felix is in mijn ogen meer een tpye Griezmann. Felix zou in mijn ogen dan ook veel beter bij Atletico Madrid passen dan bij Man City.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren