Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Opstelling Ajax: Van 't Schip verrast met keuze op het middenveld

Laatste update:

John van 't Schip heeft de opstelling van Ajax voor het duel met FC Utrecht bekendgemaakt. De oefenmeester kiest ervoor om Ahmetcan Kaplan zijn basisdebuut te gunnen. De Turk neemt de positie van de geblesseerde Josip Sutalo in. Steven Berghuis is niet fit genoeg bevonden om te starten en zit op de bank, terwijl Jordan Henderson terugkeert in het elftal. Het duel in de Johan Cruijff ArenA begint om 12:15 uur en is te zien op ESPN 3.

Diant Ramaj staat onder de lat bij Ajax. Tristan Gooijer is de rechtervleugelverdediger in de vijfmansdefensie van de Amsterdammers. Gooijer speelt op de plek van Anton Gaaei, die vorig weekend tegen AZ al voor rust naar de kant gehaald werd. De rest van de defensie bestaat uit Devyne Rensch, Kaplan, Jorrel Hato en Borna Sosa. Kaplan maakt zijn basisdebuut in de Eredivisie.

Op het middenveld keert Henderson terug, wat ten koste gaat van Benjamin Tahirovic. De middelste linie wordt verder gevormd door Sivert Mannsverk, Kenneth Taylor en Kristian Hlynsson. Opvallend genoeg verhuist Branco van den Boomen naar de bank.

Voor Mannsverk is het zijn eerste basisplaats sinds 17 september, toen Ajax op bezoek ging bij FC Twente. Destijds werd de Noor na een teleurstellende eerste helft gewisseld. De enige echte pure aanvaller in de basisformatie van Van 't Schip is spits Brian Brobbey.

Van 't Schip besloot deze week meerdere vrije dagen in te plannen. "In de komende drie weken hebben we opnieuw een druk programma en weinig tijd om de spelers fysiek rust te geven", verklaarde de oefenmeester. "Vanuit een aantal jongens kwam het initiatief om toch te trainen, dat is mooi om te zien." Na het duel van zondag tegen FC Utrecht wacht Aston Villa tweemaal binnen een week in het kader van de achtste finale van de Conference League.

"Doordat we al een heel druk programma hebben gehad, is de frisheid misschien ook een beetje uit de ploeg. Dat proberen we op allerlei mogelijke manieren terug te krijgen. Alleen maar heel hard trainen is niet altijd de oplossing." Van 't Schip is op zijn hoede voor FC Utrecht. "De rivaliteit tussen de clubs is bekend. Voor FC Utrecht zijn dit de wedstrijden van het jaar. Ze zijn al een hele tijd ongeslagen en het vertrouwen is groot bij hen."

FC Utrecht-thuis belooft een zware dobber te worden voor Ajax. De Domstedelingen zijn in de Eredivisie al vijftien duels op rij ongeslagen. Ajax wist daarentegen al zes duels op rij in alle competities niet binnen negentig minuten winnend af te sluiten. Het gat tussen Ajax en FC Utrecht bedraagt momenteel slechts vier punten in het voordeel van de hoofdstedelingen.

"Ik zie het niet zo dat Ajax de underdog is en wij de favoriet", stelde trainer Ron Jans ondanks het grote vormverschil tussen de ploegen bij RTV Utrecht. "Maar we gaan er met veel vertrouwen heen. Ajax is op dit moment niet geweldig, maar het is en blijft een grote club. Andere jaren ga je er misschien heen met de gedachte dat een punt mooi zou zijn. Nu heb je een iets optimistischer gevoel."

Opstelling Ajax: Ramaj; Gooijer, Rensch, Kaplan, Hato, Sosa; Henderson, Mannsverk, Hlynsson, Taylor; Brobbey.

Opstelling FC Utrecht: Branderhorst; Ter Avest, Van der Hoorn, Viergever, El Karouani; Toornstra, Fraulo, Flamingo; Azarkan, Lammers, Boussaid.

Bekijk Ajax - FC Utrecht live op ESPN via Ziggo!

Ajax - FC Utrecht:

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Word er echt helemaal krankjorum van dan Van ‘t Schip meer loopt te switchen dan een kind dat verslaafd is aan z’n spelcomputer. Het lijkt wel alsof hij alle namen van te voren in een grabbelton gooit en er 11 willekeurige namen uitpikt. Dan loop je continu te zeiken over je blessures, heb je Van den Boomen eindelijk weer fit terug en dan haal je hem er na twee potjes alweer uit en laat je de grootste dissonant van de afgelopen twee seizoenen staan. Om nog maar te zwijgen over het feit dat hij een nieuw systeem wil implementeren en dat je het dan in je hoofd haalt om spelers op vrijdag doodleuk vrij te geven? Als je vandaag niet wint, is het wat mij betreft klaar voor hem. Schuif dan desnoods Vos maar door. Vind het een sympathieke gozer en deze job, die al loodzwaar is, is door wat hij heeft meegemaakt nog veel zwaarder, maar ik begin bijna op het punt te komen dat ik denk dat we hem tegen zichzelf in bescherming moeten nemen. Zo, dat is eruit. Heb geen eelt op m’n vingers meer.

3 maart 2024 om 11:30

Helemaal met je eens. Daarnaast gaat hij weer met een spits spelen, iets wat tegen AZ totaal niet werkte en Ron Jans heeft ook wel gezien dat hij gewoon een paar man op Brobbey kan zetten omdat hij de enige is die voor een beetje gevaar kan zorgen. Daarnaast was vd Boomen de enige die nog goeie diepe ballen kon geven en die heb je dus ook niet? Of Schip wilt voor de eerste keer de nul halen en de bus parkeren.....

3 maart 2024 om 11:30

Ik vind van de Boomen anders niet zo bijzonder. Hij valt misschien iets meer op omdat hij probeert wat meer drive te tonen. Maar mist duelkracht en snelheid. Heeft wel een leuke lange pass maar gebruikt die veel te veel. Soms is simpel beter.

En tja die Mannsverk wil hij toch een keer vanaf het begin zien. En blijkbaar heeft hij het op die paar trainingen die Ajax wel doet zich goed laten zien.

3 maart 2024 om 11:53

Ik snap ook wel dat hij Mannsverk opstelt, maar je kunt dan ook Henderson wat hoger zetten en ook Van den Boomen opstellen. Van den Boomen is zeker geen Pirlo, maar hij is wel zo’n beetje de enige (zeker als Berghuis niet fit is) die ineens een spits alleen voor de keeper zet. Dat zou wel van pas komen, aangezien Brobbey om vandaag te spelen minimaal z’n A-diploma moet hebben, omdat hij 90 minuten lang gaat zwemmen. Ik snap 5 verdedigers wel, maar ik snap niet dat je dan niet met twee spitsen speelt. Zet dan desnoods, tot Bergwijn weer fit is, Forbs naast Brobbey en laat die opgevoerde okapi lekker rennen. Niet des Ajax, maar ik denk dat we dat sowieso even een tijdje los moeten gaan laten.

3 maart 2024 om 11:58

Wat vd Boomen betreft ben ik het niet met je eens. Het spel is veel te langzaam, hij brengt er vaart in en zijn lange ballen zijn veel meer gedoseerd
Ik zou wel Gooier eruit laten en Rensch daar zetten. vd Boomen kan dan op de plek van Rensch staan. Moet een goede laatste man kunnen worden/zijn

Ik zie ons helaas in geen enkele situatie winnen vandaag. Utrecht speelt sowieso altijd met het mes tussen de tanden en zal gezien de vorm van beide ploegen bloed ruiken. Denk dat we blij mogen zijn met een puntje gezien je dan die 5e plek niet kwijt raakt. Pijnlijke realiteit, maar we kunnen onze ogen er niet meer voor sluiten. Zoals verwacht heeft die binnengewaaide voorzet Taylor voor de komende 2 jaar weer van krediet voorzien. Gezien je er gegarandeerd wel weer minimaal 2 tegen zult krijgen zul je er minimaal 3 moeten maken om te winnen. Ik denk dat ik Ajax nog nooit zo underdog tegen Utrecht gezien heb als nu. Ik zeg 1-2

3 maart 2024 om 11:11

Taylor speelde tegen AZ wel redelijk, dus dan kan je beter Hlynsson benoemen. Op basis van wat heeft hij zoveel krediet dan? Je kan beter met 2 spitsen spelen. Akpom of Rijkhoff opstellen, heb je nog een supersub over ook.

3 maart 2024 om 11:14

Het is allebei bagger natuurlijk. Al heeft Hlynsson zijn enigzins scorend vermogen nog wel als plusje boven Taylor. Wat mij betreft in de zomer afscheid nemen van beide, maar Hlynsson wil in ieder geval nog wel eens tegen een bal aanlopen in de 16

3 maart 2024 om 11:18

Sja Taylor maakte vorig seizoen ook best wel veel goals, nog meer dan Hlynsson nu. Beide spelers hebben dat (mits in goede doen) wel als plusje. Het nadeel is: ze zijn geen van beiden in goede doen..

3 maart 2024 om 11:28

Ik word ook moedeloos van de resultaten en het spel maar Ajax speelt thuis tegen Utrecht. Dus thuisvoordeel plus zelfs bij het ontbreken van Bergwijn en Berghuis heeft Ajax op zo’n 8 plaatsen in het veld meer kwaliteit. Lijkt me toch voldoende om op zijn minst hoop te hebben op een overwinning. Het wordt lastig net zoals alle wedstrijden dit seizoen maar om nou bik voorbaat tegen Utrecht thuis de handdoek in de ring te gooien.

3 maart 2024 om 11:41

Ben er niet zo zeker van dat ajax op 8 plaatsen een betere speler heeft dan Utrecht....

3 maart 2024 om 11:46

Qua ranglijst kun je het vergelijken met de potjes tegen NEC en Eagles en qua kwaliteit ook wel met Bodo denk ik. Conclusie: 3x volledig weggespeeld, en voorwaarde om te winnen moet zijn dat Ramaj weer de wedstrijd van zijn leven keept en er weer een frommelgoal a la Taylor of Forbs valt. Te veel van het goede vrees ik

3 maart 2024 om 12:07

Misschien wat overdreven 8 spelers. Bedoelde vooral dat Ajax gewoon echt de betere selectie heeft en het thuis voordeel. Een Viergever of Hato is natuurlijk heel moeilijk te vergelijken.

Wat een verschrikkelijke opstelling weer. Weer maar met 1 spits kan toch niet zeg.

3 maart 2024 om 12:13

Het is in deze situatie niet onverstandig, maar van een afstand gezien wel pure armoede natuurlijk, met 1 spits aantreden in eigen huis.

Lekker deze opstelling voor Brobbey... Minstens 1 echte buitenspeler was toch wel wenselijk geweest.

Er is letterlijk geen enkele rivaliteit vanuit Ajax tegen Utrecht. Eenzijdige rivaliteit zoals bij wel meer clubs

Stukje vastigheid is overrated bij onze trainer

3 maart 2024 om 11:13

Hoezo? Ik vind hem juist erg consistent na de winterstop door elke wedstrijd weer wat nieuws te bedenken.

3 maart 2024 om 11:25

Ja de vastigheid is dat er geen vastigheid is. Is het dan vastigheid of geen vastigheid dat er wel of geen vastigheid is in de vastigheid van iets nieuws

Ik hoop werkelijk dat Ajax bijtrekt maar op de een of andere manier begrijp ik nog steeds niet zo goed hoe het zo heeft kunnen aftakelen en terug is gelopen in kwaliteit. Los daarvan en dit vergooide seizoen, zie ik ze wel snel herstellen met de juiste poppetjes op de juiste plekken. Ajax blijft een club van statuur en enorm populair. Bovendien hebben ze geld genoeg om spelers aan te kunnen trekken en te onderhouden dus als ze het goed doen kunnen ze komend jaar echt wel weer in de top meedraaien. Voor nu, voorspel ik een gelijkspel tegen Utrecht.

4 maart 2024 om 14:35

Ik weet niet of je er op zit te wachten maar ik wil graag een poging doen zodat je het wel kunt begrijpen.

Een aantal jaar geleden heeft Ajax een nieuwe weg ingezet door het geld dat ze verdienden goed te investeren. Oa Tadic en Blind werden gehaald en dat bleek een gouden zet in combinatie met 3 a 4 toptalenten. Resultaat: halve finale CL. Maar zoals altijd al geweest is en ook zal blijven worden de goede spelers weggekocht door topclubs in europa. Gevolg: vertrek De Jong, Ziyech, de Ligt, vd Beek. Middels goed ingekochte vervangers kon het jaar erop weer top gepresteerd worden en werden 6 groepsduels in de CL gewonnen. Gevolg: je beste spelers vertrekken weer. Haller, Antony, Gravenbergh, Mazraoui, Onana, Tagliafico, Martinez. In 2 jaar tijd is dus nagenoeg je volledige basis 11 vertrokken. Tot overmaat van ramp doet je TD iets ongeloofelijk stoms waardoor die ook weg is. Vervolgens vertrekken ook je trainer, hoofd jeugdopleidingen en nog een aantal clubmensen.

De nieuwe TD koopt iets minder in, maar moet ook 5 a 6 nieuwe spelers inpassen. Na een minder jaar vertrekken wederom je beste spelers: Timber, Alvarez, Kudus, Tadic, Blind (halverwege al). Dan is er van de goede selectie van een aantal jaar terug niets meer over.

De selectie is nieuw, de TD is nieuw, de AD moet vervangen worden. Met andere woorden de volledige ajax cultuur wordt door niemand meer bewaakt.

Ieder jaar 3 nieuwe spelers inpassen is te doen, maar in ruim 2 jaar bijna 20 basisspelers moeten vervangen is door geen enkele club op te vangen.

Als je als club staat voor aanvallend voetbal vanuit balbezit in een 433 formatie en je nieuwe TD haalt backs die in een 5-mans verdediging gespeeld hebben, je geen buitenspelers hebt, een 17 jarige cv naast een cv uit een vreemd land die er per direct moet staan en dat in combinatie met een mindere lichting vanuit de jeugd is het niet zo raar dat het zo is afgetakeld.

In iedere tak van sport of zelfs daar buiten heeft een team tijd nodig om aan elkaar te wennen en een hecht team te worden. Ik had het raarder gevonden als dit team bij elkaar gekochte spelers ineens de pannen van het dak zouden spelen. Op hun eigen niveau lukte dat PSG met wereldsterren (CL als doel) en Man City (heeft ook een aantal jaar geduurd voordat de investeringen leidde tot goed voetbal en prijzen) ook niet.

Ajax komt er weer bovenop, maar dat heeft deze keer denk ik wel langer de tijd nodig dan een half jaar of 1 transferzomer. Al hoop ik dat ik er naast zit.

Mand!

........... Dit word denk ik een afstraffing in eigen huis. Allemaal los zand dit team.

Vanmiddag zullen Ajacieden die Jans niet geschikt vinden als trainer van Ajax zien hoe Jans zijn collega trainer bij Ajax tactisch een poepje laat ruiken en zijn visitekaartje afgeeft in Amsterdam.

3 maart 2024 om 11:16

Zelfs de trainer van Hercules kon Ajax dit seizoen tactisch overtreffen, zullen we dat maar even niet als selectie criteria nemen?

3 maart 2024 om 11:45

Dat doet iedereen dit seizoen toch al? Dacht je iets te doen haha

3 maart 2024 om 14:15

Wat een tegenvaller Master

3 maart 2024 om 14:38

Gefeliciteerd JK.

Ik snap niet dat je dan niet met 2 spitsen gaat spelen als je ook Apkom en Rijkhof hebt.

3 maart 2024 om 12:05

En dan ook nog middenvelders op de flanken zetten. Schiet mij maar lek.

Ik ben helemaal klaar met deze trainersstaf. Altijd dat switchen in het elftal, nu weer met 1 spits. Moet Brobbey het nu écht helemaal alleen doen?
Ik vrees ook dat ze niet wakker zullen zijn om 12.15 met zoveel rust.

Mensen die nog een gokje wagen? X3,80 voor Utrecht. Veelste hoog natuurlijk.

3 maart 2024 om 11:24

Ik ben geen gokker, maar als ik geld in zou moeten zetten, dan zou ik het inderdaad inzetten op Utrecht.

Utrecht al 15 eredivisiewedstrijden op rij ongeslagen. Ajax maar 2 punten gepakt in de laatste 4 wedstrijden. Ajax heeft ook maar 3 van de laatste 8 wedstrijden tegen Utrecht gewonnen...

Ben er steeds meer van overtuigd dat Schip een waardeloze prutser is die geen enkel idee heeft wat hij doet. Nu Vd Boomen weer naar de bank en Taylor toch basis. Dit elftal is om te janken.

3 maart 2024 om 11:35

Kijk even naar het materiaal waarmee hij nu moet werken en blessures die er nu zijn, ja dit is niet de beste opstelling en de afgelopen weken waren niet fraai, maar om dan meteen te zeggen dat van t schip een prutser is is wel heel voorbarig. Ik zie hier tenminste een stijl in het spel wat ik bij Steijn volledig mistte, ja het wisselt per week, maar er zit meer idee achter. Van t Schip zal er niet zitten volgend seizoen en dat wilt hij zelf denk ik ook niet meer, die gaat lekker het bestuur in zoals van te voren afgesproken, en we mogen hem dankbaar zijn dat hij zijn vingers hieraan heeft willen branden ondanks alles wat er ook in zijn prive is gebeurt, het werkt niet maar hij is het in ieder geval wel aangegaan.

3 maart 2024 om 11:51

Imo ook de slechtste trainer die we ooit bij FCT hebben gehad als was schreuder ook niet mis

Speelt je nu echt in de JC Arena met 1 aanvaller?
Of zie ik het verkeerd

3 maart 2024 om 11:19

Nee dat zie je helemaal goed

3 maart 2024 om 11:23

Dat is dan toch om te janken en 5 verdedigers ook nog pfff

3 maart 2024 om 11:24

En dan ook verdedigers die niet kunnen verdedigen buiten kaplan.
Word weer drama

3 maart 2024 om 11:32

Cruijff draait zich om in z'n graf, elk andere trainer zou de Arena uitgejaagd worden maar John is zo'n lieve man pftt..

3 maart 2024 om 11:32

SCHAN-DA-LIG!!!! Zet dan Akpom ernaast dan lijkt het nog alsof je wil scoren!!!

Speel dan op z'n minst 5-3-2. Brobbey deed al zowat alles zelf, maar nu is hij echt helemaal alleen voorin

3 maart 2024 om 11:31

Ik geef hem een kwartiertje en dan loopt hij weer (terecht) gefrustreerd rond

Hendo Mannsverk in mijn ogen het ideale duo op papier tenminste maar waarom weer zoveel veranderingen en waarom weer Hlynsson en Taylor achter Brobbey. Verschrikkelijke trainer is het.

3 maart 2024 om 11:31

Voor die paar minuten die Mannsverk heeft gespeeld, benieuwd hoe het op papier dan het beste duo is.

3 maart 2024 om 11:51

Misschien wanneer je 4-4-3 speelt

ik ben een voorstander van hoe bepaalde teams/clubs de 3-5-2, 5-4-1 of 5-2-2-1 spelen.
maar ik heb niet echt het gevoel dat een john van t schip een persoon is die direct aan deze selectie kan overbrengen hoe dat goed gespeeld moet en kan worden.
wat er voor zorgt dat nog meer spelers zoeken naar hun positie en wat ze daar moeten doen.

in deze opstelling zijn je wingbacks cruciaal, en 1 van je centrale verdedigers moet constant doorschuiven naar het middenveld. maar voor al deze posities zie ik niet direct de spelers die dat eventueel kunnen doen. Buiten Sosa misschien...

ach ja, ik kan hier nog een lang verhaal typen over hoe ik denk dat zo'n tactiek werkt.. maar ik denk dat het veels te laat is dat van t schip hier aan is begonnen, dit hadden ze al moeten bedenken toen het duidelijk was dat er geen fatsoenlijke rechtsbuiten was voor een "ajax 4-3-3" systeem.

Aaaaai, wat een opstelling zeg !!! Je mag toch wel als Brobbey zijnde toch wel tegen John zeggen: luister trainer, als jij geen echte buitenspeler opstelt, waarom zet je in godsnaam mij in de spits??? Ik geloof nog steeds niet dat dit de opstelling kan zijn! Doe dan op zn minst Godts of Forbs naast Brobbey

Van t Schip begint alvast met het doel er een gelijkspelletje uit te slepen, wat iedere realist weet dat niet gaat gebeuren. Gefeliciteerd Utrecht met de 3 punten, alvast goed gespeeld!

Volgend jaar geen Europees voetbal vrees ik zo, en dat hebben we ook verdiend na zo'n belabberd beleid en spel sinds de zomer, deze spelers verdienen het ook niet om hier nog Europees voetbal uit te halen. Dikke middelvinger naar alle fans, de bobo's hogerop zullen vast hun bonus weer ontvangen en goed slapen want Ajax staat op hun CV.

Aankopen Boomen en Tahirovic worden na één verkeerde wedstrijd meteen gewisseld.

Spelers als Hlynsson en Taylor mogen al maandenlang aanmodderen. Want Ajax jeugdspelers geweest.

Meten met twee maten dit.

3 maart 2024 om 11:59

Tahirovic heeft al veel wedstrijden de kans gekregen. Is gewoon niet zo goed.

3 maart 2024 om 12:01

Hlynsson speelt meestal prima hoor. Al had ik zelf ook Van den Boomen opgesteld.

Hoe gaan we een doelpunt maken met 8 verdedigende spelers 😂😂😂😂 0 creativiteit, 0 snelheid, 0 diepgang. Hoe verzin je dit

Oh John het is geen fifa….

3 maart 2024 om 11:43

Zelfs op FIFA maak je niet zo'n opstelling



Ik schrijf alvast een gele kaart op voor Brobbey want die staat op een eiland tegen die dwaas van een Van der Hoorn en Viergever die hem 90 minuten lang gaan opfokken. Ik schrijf ook alvast een goal van Boussaid op want die is in alles beter dan Gooijer en als Ter Avest mee opkomt moet Rensch hem overnemen dus dat gaat een ramp worden. Nu hopen dat we hoop kunnen putten uit Kaplan, Mannsverk en Hendo.

Je hoort aan de toon van Ron Jans dat hij zijn team heeft verteld met volle overtuiging voor de winst te gaan. Zo van wij gaan daar gewoon winnen en niet twijfelachtig hinkend op een gelijkspelletje of countertje.

Lekker 6-3-1 opstelling!! Kneuzen zijn het, heel mijn cluppie gaat kapot!

In welke minuut krijgt Ajax de eerste tegengoal? Het inzetten kan beginnen! Als Van 't Schip vandaag en tegen Aston Villa geen resultaat boekt is het denk ik einde oefening voor hem.

3 maart 2024 om 12:05

Ik zeg minuut 10 zodat ze het net iets langer hebben volgehouden en er dus vooruitgang is geboekt tijdens al die trainingen deze week *sarcasme* .

3 maart 2024 om 12:07

Ik ga zelf voor de 13de minuut, doelpuntenmaker die "nep-Luuk De Jong" Lammers. Ben ook benieuwd wat het plan is als Ajax daadwerkelijk op achterstand komt, wat haast een zekerheid is. Hoe gaan ze dan aanvallen met 8 verdedigend ingestelde spelers en maar 1 aanvaller? Of gaat John dan weer stoer wisselen in de eerste helft?

Mooi dat het elftal om alleskunner Taylor wordt gebouwd. Dat geeft en gaf vertrouwen.... En 1 spits in een thuiswedstrijd. Wat een durfal, die van 't Schip!!! Geen passer op het middenveld. Niet nodig, we gaan vanmiddag in de defensie!!!

Ajax mist creativiteit, dat moge duidelijk zijn. Met name op het middenveld moet iemand komen te spelen die de lijnen kan uitzetten en het spel kan maken. Eriksen of misschien zelfs weer Ziyech? Alhoewel laatstgenoemde wel zéér blessure gevoelig is geworden...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren