Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ophef na niet gegeven kaart: 'Ik vind dat hij rood had moeten hebben'

Laatste update:

Willem II had zaterdagavond niets te vertellen in Arnhem. De Tricolores beleefden op bezoek bij Vitesse een offday en verloren met 2-0; een uitslag waar niets op aan te merken viel. Ook Jurgen Streppel vond de nederlaag voor zijn ploeg terecht, maar zat toch met een situatie in zijn maag.

In de eerste helft kregen Terell Ondaan en Rochdi Achenteh het met elkaar aan de stok en beide spelers kregen voor dit opstootje een gele kaart. Dat was volgens Streppel niet juist. "Momenten blijven bepalend, al is dat niet de reden waarom wij verloren hebben", zei de coach voor de camera van FOX Sports. "Maar ik vind wel dat Vitesse een rode kaart had moeten krijgen. Je ziet dat Achenteh een slaande beweging maakt."

Achenteh deed er zelf lacherig over: "Ondaan en ik wilden shirtje wisselen, alleen was het nog iets te vroeg", grapte de linksback van Vitesse. "Deze dingen gebeuren. Ik ben zelf een speler die alle duels wil winnen."

Rochdi Achenteh had rood moeten krijgen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het was een kopstoot toch?

14 februari 2015 om 23:44

Als je de regels heel letterlijk neemt niet, want er wordt geen klap uitgedeeld met het hoofd, maar slechts een duw (hoofden waren al tegen elkaar). Dit is dus een grijs gebied en naar interpretatie van de scheidsrechter.

Ik vraag me af wat daarvoor is gebeurd overigens, dat shirt van Achenteh gaat niet zomaar zo erg kapot. Ondaan moet dan op zijn minst wel heel hard hebben getrokken aan het shirt.

Het blijft een mannen sport. We moeten dit niet opblazen imo. Ben wel benieuwd wat er vooraf gebeurde..

Hij gaf een kopstoot dus hij moest eigenlijk wel een rode kaart krijgen.

Achenteh is een speler die alle duels wil winnen. Goed van jou man, je bent vast de enige. De rest verliest ze namelijk liever allemaal. De man had er gewoon af gemoeten hij was namelijk degene die toch nog iets deed wat leek op een kopstoot

14 februari 2015 om 23:52

Die jongen zegt toch niks verkeerd?
Geen roos gekregen voor valentijn misschien?

Weer de zoveelste scheidsrechterlijke fout van dit seizoen!

15 februari 2015 om 01:05

Jongens, als we het zelfs hier niet eens kunnen worden of het rood was of niet, dan kan het toch onmogelijk een fout zijn. Het was wel heel licht wat er gebeurt. Al moet ik zeggen dat hij wss wel rood had gehad als ondaan naar de grond was gegaan als een stervende zwaan, maar ben blij dat hij dat niet deed. Laat voetbal alsjeblieft een beetje voetbal blijven

Mensen zeggen dat hij rood moet hebben uit haat voor Vitesse.
Als je de situatie hebt gezien dan zie je dat er niets aan de hand is, die andere gozer geeft zelf ook een kopstoot. Dan zouden ze beide er met rood afmoeten

Dit heeft niks met haat te maken. Dit is gewoon rood. Je ziet niet wat ondaan doet. Ze lopen op elkaar af en Achenteh maak de kopstoot beweging. hij raakt hem niet omdat ondaan een stap achteruit doet. Daarna pas gaan ze met hun hoofden tegen elkaar staan. Dat heb ik in iedergeval uit de herhaling gehaald

Volstrekt onzin. Geen kopstoot, dus geen rood ! Dit was een kopduwtje...

15 februari 2015 om 03:15

Pelle kreeg voor zo'n zelfde akkefietje rood en 3 wedstrijden.

15 februari 2015 om 10:59

Wat jij zegt is onzin volgens mij gaat het om de intentie. Ook al raakt hij hem niet maakt hij hij wel die beweging en die beweging is ook naar ondaan toe. Dit had dus gewoon rood moeten en komt hij goed weg met geel en dat is op basis van de samanvatting want net zoals velen (en cameraman) heb ik de inleiding gemist.

Rood ? Hahah laat me niet lachen, hoofd tegen hoofd hij duwde hem. Zaak gesloten Vitesse 3 punten Willem 2 0 !!

15 februari 2015 om 11:04

Zaak is idd gesloten omdat het beoordeeld is. Ja jullie hebben 3 punten en ja willem2 heeft er 0 ik vind dat echt slim van je want dat wist ik nog niet thnx. Ik zou vanavond de beelde nog wens terug kijken als ik jou was en dan ben ik benieuwd of je het alleen hierop houdt of dat je dan toch gaat lachen omdat jet gewoon rood is

Slaande beweging, ja joh?? Praat je spelers niet na dan zeg je domme dingen.. Duidelijk dat hij het moment gemist heeft net als de rest van het stadion. Ik ook, pas in de samenvatting zag ik het. Maar ook de camara heeft het begin gemist. Shirt zal niet van zelf kapot zijn gegaan gok ik. Maar goed, ik heb het allemaal, net als Streppel, gemist omdat ik op de bal letten... Dus kopstoot aanleiding ruzie gemist. Naja kopstoot kopduwtje..

Als ik de reacties na of tijdens wedstrijden moet geloven moeten er elke wedstrijd 3 rode kaarten vallen. Ik ben blij dat scheidsrechters niet elke uiting van frustratie met rood bestraffen anders worden de meeste wedstrijden wel heel vervelend om te kijken.

Klein duwtje met hoofd, maar het lijkt me dat Ondaan ook niet vrijuit gaat, dat shirt van Achenteh is half kapot en dat zal hij echt niet zelf gedaan hebben

Probleem hiermee is altijd dat je weet dat als het andersom is Ondaan met rood van het veld was gestuurd. helemaal als je ook nog eens Swinkels heet. het is gewoon een kopstoot hoeft niet hard te zijn of raak maar kopstoten slaan en natrappen is rood hebben we met zn alle ooit afgesproken. Ondaan kreeg nu geel omdat ie niet gillend op de grond ging liggen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren