Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Open Ibrahimovic kijkt terug op zwaar blessureleed: ‘Heb zo enorm veel geleden’

Laatste update:

Zlatan Ibrahimovic denkt nog niet aan het beëindigen van zijn voetbalcarrière. De Zweed maakte zondagavond na bijna een jaar zijn rentree voor AC Milan, dat met 2-0 won van Atalanta. Ibrahimovic kampte lang met een slepende knieblessure, maar mocht zondagavond twintig minuten voor tijd invallen voor Olivier Giroud.

De 41-jarige spits wil de komende maanden weer van grote waarde zijn voor Milan. Ibrahimovic blikte na zijn rentree tegenover DAZN terug op een voor hem zware periode. “Als ik het hele verhaal moet vertellen, zit ik hier uren. Ik heb veel geleden, enorm veel. De laatste zes maanden van vorig seizoen wilde ik op alle mogelijke manieren het team helpen, zelfs toen ik niet echt kon spelen. Ik had me zes maanden eerder kunnen laten opereren, maar ik wist dat dit het seizoen was waarin we de Scudetto konden winnen.”

Ibrahimovic besloot uiteindelijk om na het laatste competitieduel van vorig seizoen tegen Sassuolo onder het mes te gaan. “Ik beloofde de trainer Stefano Pioli dat ik de operatie zou uitstellen omdat ik er voor het team wilde zijn en mijn ploeggenoten wilde helpen. Ik zeg je eerlijk, ik heb nog nooit zoveel geleden voor een prijs als vorig seizoen. Het was ook het jaar van het overlijden van Mino Raiola, dus mentaal was het ook zwaar. Gelukkig heb ik mensen om me heen die me kracht geven om door te gaan. Als ik weer goed in vorm ben, ben ik sterker dan wie dan ook.”

Ibrahimovic mag zich door zijn invalbeurt tegen Atalanta de oudste speler van Milan in een Serie A-wedstrijd ooit noemen. Ondanks zijn 41 jaar denkt de routinier nog niet aan stoppen. “Als ik fit blijf, kan ik nog een paar jaar spelen, niet slechts één. Het is een jaar en twee maanden geleden dat ik echt met de bal aan mijn voeten heb kunnen trainen, maar vandaag (zondag, red). voelde het alsof er helemaal geen tijd was verstreken."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Wat een legende. Al vraag ik mij wel af welk niveau hij gaat aantikken als die nog wat jaartjes doorgaat.

27 februari 2023 om 11:09

Zal wel snel minder worden toch op die leeftijd na een zware knieblessure?

Vooral het laatste zin; “zondag voelde er alsof er geen tijd was verstreken” Ibrahimovic (41). Dat verbaasde mij ook. De aannames en passjes die hij liet zien, de sprintjes op de korte stukjes, had eigenlijk helemaal niets meer verwacht, maar het zag er nog heel behoorlijk uit.
Blijft jammer dat Ibra pas 2,5 jaar geleden terug naar Milan kwam. Stel je voor als hij op z’n 31e lekker terug had gegaan… had hij Milan nog zoveel meer kunnen helpen en geven.

27 februari 2023 om 14:21

Of nooit weg was gegaan net als Thiago Silva

Sofascore beoordeelde Rafael Leao met een 8,5, by far de beste op het veld.
Hier komt hij niet verder dan een 6,7. Pff

27 februari 2023 om 11:55

@louismanuel, iedereen begint met een 6 meen ik, en als iemand een min of een plus beoordeelt beinvloed dat die score. Het feit dat Leao toen jij keek nog maar een 6,7 als score had, kwam dus zeer waarschijnlijk simpelweg door het feit dat er nog niet zoveel mensen gestemd hadden. Zijn beoordeling is ten tijde van dit bericht alweer een 7,4.

27 februari 2023 om 12:25

Sofascore is echt niet representatief, Leao heeft moeite met het nieuwe systeem en dat is vrij zichtbaar. Speelde redelijk, mooie assist maar geen 8.5 en geen mvp.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren