Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Op termijn moet ik van mezelf bassispeler worden bij Feyenoord’

Laatste update:

Wouter Burger maakte in augustus in de Europa League-wedstrijd tegen AS Trencín (1-1) zijn debuut in het eerste elftal van Feyenoord. De zeventienjarige middenvelder hoopt logischerwijs dat het daar niet bij blijft. “Op termijn moet ik van mezelf basisspeler worden bij Feyenoord”, zegt het talent.

“Ik wil de Kuip structureel halen en in de toekomst graag een belangrijke speler voor deze club worden”, aldus Burger in het Algemeen Dagblad. “Ook al ben ik pas zeventien, kan het wat mij betreft natuurlijk niet snel genoeg gaan. Al weet ik ook dat je soms geduld moet hebben. Maar spelen in De Kuip, dat is zo ontzettend mooi.”

Burger zegt dat hij al kleine jongen als op de tribune zat bij Feyenoord en op de foto ging met spelers als Jordy Clasie, Tonny Vilhena, John Guidetti en Denny Landzaat. Hij ‘droomde’ ervan om zelf een keer voor Feyenoord te spelen en hoopt dat zijn eerste minuten tegen Trencín de opmaat vormen voor ‘een mooie loopbaan’.

“Ik had het er laatst nog met mijn ouders over, ik plan heel duidelijk mijn loopbaan, voor zover dat kan natuurlijk. Maar het ondertekenen van mijn eerste contract, voor het eerst meetrainen met de selectie, mijn debuut in het eerste elftal, het is allemaal sneller gegaan dan ik had gedacht”, aldus Burger, die eerder voor Excelsior, SHO en ZBVH speelde. Zijn contract loopt tot medio 2020 door.

Moet Wouter Burger meer kansen krijgen in Feyenoord 1?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij geluk dat het AD met de scoop is gekomen dat Feyenoord nu vol voor de jeugd gaat. Dus hij komt er wel, is toch één van de meest talentvolle jeugdspeler.

Als ik op iemand m'n geld moet zetten die basisspeler zal worden is het deze Burger wel. Ontwikkelt zich als een raket, is een hele conplete middenvelder, technisch vaardig (voor zijn bouw/lengte) en heeft daarnaast ook een hele goede mentaliteit. Hoop dat hij dit seizoen al een hoop minuten kan maken.

Vind dat ie potentie heeft, ben wel benieuwd hoe zijn handelingssnelheid is. Fysiek is hij in orde, Burger is ook aardig creatief. Had ik niet verwacht met zijn lichaamsbouw.

Burger vind ik het grootste talent van Varkenoord. Jongens als Kokcu, Toure, Wehrmann, Vente en Geertruida zijn goed, maar Burger en Bijlow steken daar wel bovenuit. Hoop zo dat hij z'n kans krijgt. Ben erg gecharmeerd van z'n spel. Hij heeft een uitstekende techniek, goed inzicht en is verrekte lang. Een rustige stille jongen, maar wel eentje met spelvreugde

13 september 2018 om 12:28

Vind het ook waanzinnig om te zien hoe makkelijk hij zich steeds optrekt aan een hoger niveau.

13 september 2018 om 12:34

@wazza

Bijlow vind ik eerlijk gezegd nog niet heel indrukwekkend. hij doet het redelijk maar ik heb hem nog niet echt punten zien pakken voor Feyenoord met spectaculaire reddingen. ik ben wel benieuwd naar deze Burger. hopelijk voegt hij meer toe dan zo een Amrabat

ik heb deze jongen nog niet vaak aan het werk gezien. Is dit echt een toptalent van de categorie Frenkie De Jong, De Ligt etc. of meer een talent van het niveau Hendrix bv?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren