Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Op fraaie wijze scorende Cristiano Ronaldo wacht nog op jubileumtreffer

Laatste update:

Portugal heeft vrijdagavond een relatief bescheiden overwinning geboekt op Luxemburg. De regerend Europees kampioen was in Lissabon met 3-0 te sterk voor de voetbaldwerg en blijft daardoor op koers liggen voor de tweede plek in Groep B, waarin Oekraïne overigens met een voorsprong van vijf punten aan de leiding gaat. Voor Cristiano Ronaldo was het een avond met twee gezichten: de aanvaller scoorde wel tegen de Luxemburgers, maar slaagde er niet in om ook carrièregoal nummer zevenhonderd binnen te schieten.

Luxemburg leek op het eerste gezicht een makkelijk slachtoffer te worden voor de aanvalsdrift van Ronaldo en consorten. De sterspeler kreeg na ruim vijf minuten echter al een tegenvaller te verwerken toen scheidsrechter Daniel Stefanski niet mee wilde gaan met de penaltyprotesten van de Portugezen na een vermeende overtreding op Ronaldo. João Félix kreeg daarna een aardige mogelijkheid op de openingstreffer toen hij de bal fraai controleerde in de zestien, maar zijn schot vervolgens naast de paal zag verdwijnen.

Vlak daarna was het wel raak toen Nélson Semedo doorbrak aan de rechterkant en erin slaagde om Bernardo Silva te bedienen. Voor de spelmaker was het vervolgens een koud kunstje om de openingstreffer erin te schieten. Een zeldzame uitbraak van de Luxemburgers leverde vervolgens een kans voor Vincent Thill op, maar doordat zijn poging net naast ging werd er met een 1-0 tussenstand gerust.

In de tweede helft liet Ronaldo zich voor het eerst in aanvallend opzicht zien met een schot dat net naast het doel verdween. Met 25 minuten op de klok had hij meer geluk toen hij kon profiteren van een flinke fout in de Luxemburgse verdediging en doelman Anthony Moris met een fraaie stift kansloos liet voor doelpunt nummer 699. De keeper leek vervolgens door goed ingrijpen bij een inzet van Bernardo Silva de schade beperkt te houden, maar moest in de blessuretijd alsnog vissen toen een schot van Gonçalo Guedes van richting werd veranderd.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Portugal is echt een heel gevaarlijke opponent voor het EK volgende zomer. Echt wereldtalenten in dit elftal. Kan niet wachten.

11 oktober 2019 om 23:35

Portugal is sws het best presterende land op EK s de laatste 25 jaar .
2 finales 2 halve finales .

11 oktober 2019 om 23:49

Klopt niet helemaal wat je zegt. Samen met Duitsland hebben ze twee finales gehaald, waarvan één gewonnen en één verloren. Bovendien hebben Portugal en Duitsland allebei tweemaal de halve finale bereikt.

Spanje daarentegen heeft het toernooi twee keer (op rij) gewonnen. Als je het mij vraagt, dan heeft Spanje het beste gepresteerd. En anders Portugal samen met Duitsland.

11 oktober 2019 om 23:46

Die ronaldo is idd wel een talentje. Kan nog een hele grote worden

Finale op het ek. Ned - por.
Portugal heeft net als Nederland een heerlijk team met jong en oud. En wat een cijfers die Ronaldo. Legende

12 oktober 2019 om 04:41

Hoop het toch niet, dan maar een ronde eerder uitgeschakeld worden door een op papier “minder” land.

Als nederland tegen Portugal speelt verliezen we echt gigantisch hard, deze ploeg heeft in tegenstelling tot Nederland wel een echte winnaarsmentaliteit.

12 oktober 2019 om 07:47

Verliezen we gigantisch hard? Dat lijkt me niet. Twee totaal verschillende teams, maar doen kwalitatief niet veel voor elkaar onder. Denk dat Nederland gewoon tot de kanshebbers gerekend kan worden volgend jaar.

Ronaldo 963 duels, 699 goals en 219 assist totaal; Messi 828 duels, 672 goals en 274 assist.
Ronaldo is totaal direct bij 918 goals betrokken ofwel bij 0,944 goals betrokken per duel en 0,725 goals per duel. Messi is totaal direct bij 946 goals betrokken ofwel bij 1,142 goals betrokken per duel en 0,812 goals per duel.

Als we dit bekijken, zijn dit wel top 5 spelers aller tijden en misschien wel de beste spelers aller tijden; Laten we dus nog maar even genieten van 2 spelers van zo’n hoog niveau

He net niet een afgerond getal 700 ,bijna. Er zijn mensen die niet tot 700 kunnen tellen,scheelt ff dat het er maar 699 zijn.Lijkt mij een hele opgave om een keuze te maken wat nou zijn mooiste doelpunt is!

13 oktober 2019 om 02:10

Of als je geen fan bent zijn lelijkste!Daarnaast is er ook nog een kans dat je 1of 2 overslaat!!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren