Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ook Trauner kon weg bij Feyenoord: ‘Ik wist dat er interesse zou komen’

Laatste update:

Gernot Trauner is bezig aan een zeer sterk seizoen bij Feyenoord en miste tot op heden nog geen minuut. Zijn eveneens succesvolle debuutseizoen, waarin hij met de Rotterdammers de finale van de Conference League haalde, zorgde voor de nodige belangstelling. Dit vertelt hij aan Sky Sport Austria. Tot een transfer kwam het echter niet. De mandekker bleef Feyenoord trouw omdat hij de interesse niet als een stap omhoog zag.

Ondanks de zomerse leegloop die bij Feyenoord plaatsvond, heeft Trauner zich nooit druk gemaakt om zijn toekomst. “Ik heb ontspannen afgewacht. Ik wist dat er interesse zou komen, maar voor mij was dat niet beter dan Feyenoord. Ik heb hier voor vier jaar getekend, ook om rust te creëren voor mijn familie. Wij voelen ons goed in Rotterdam, ik voel me goed bij de club en de fans. Dat is voor mij belangrijk.''

Dat Feyenoord groepswinnaar werd in de Europa League is volgens de Oostenrijker ‘een ongelofelijke prestatie’. Zeker nadat er veel zomerse wisselingen plaatsvonden. “Het was extreem hoeveel spelers ons dit jaar verlieten. Een groot compliment naar de trainer en de scouting. Iedereen binnen de club weet welke richting we op willen. Als eerste stap hebben we spelers gehaald die pasten in deze visie.” Toch begon het seizoen enigszins moeizaam. “Aan het begin hebben we gezien dat nog niet alles zo goed paste. Er was een aantal spelers dat aan het begin veel speelde en in de loop van het seizoen gewisseld is. De trainer weet hoe hij wil spelen."

De prestaties van Feyenoord én Trauner in de Europa League zijn ook in Oostenrijk niet onopgemerkt gebleven. Tot op heden speelde de verdediger acht interlands, waarvan drie in het afgelopen kalenderjaar. De laatste dateert van afgelopen juni. In het met 2-0 verloren Nations League-duel met Denemarken speelde hij de gehele wedstrijd. Trauner spreekt de hoop uit dat bondscoach Ralf Rangnick hem wederom zal oproepen voor de komende interlands. “Ik hoop dat ik kan spelen en mezelf kan laten zien tijdens de komende EK-kwalificatie. Ik ben er klaar voor", zo zegt hij.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een geweldige aankoop is dit. Trauner is een stabiele verdediger die zelden grote fouten maakt en voetballend goed meekan. Ik heb op Voetbalzone weleens gelezen dat mensen Trauner kleurloos vinden en eigenlijk is dat een compliment voor hem. Het laat zien dat hij sober en oerdegelijk is op een goed niveau. Niet elke verdediger hoeft er zo soepel uit te zien als Kounde, Van Dijk of Alaba.

9 november 2022 om 11:58

Als hij instapt heeft hij meer dan 90% van de acties de bal en leidt weinig tot geen balverlies en dat komt niet omdat hij alleen maar terug of breed speelt. Een speler die weet wat hij kan en ook heel goed wat hij niet kan.

9 november 2022 om 12:45

Suarez absoluut. Zeker als je kijkt wat hij kostte. Zulke stabiele spelers zijn goud waard.

Als Feyenoord zijnde wil je deze speler gewoon tot zijn pensioen behouden, indien hij niet te veel gaat inleveren over 2 jaar. Hij vertegenwoordigt door zijn leeftijd weinig transferwaarde, maar is echt een leider en steunpilaar van het gehele elftal en is imo de beste verdediger van de Eredivisie (al zijn er jongens met meer potentie).

9 november 2022 om 13:37

Helemaal mee eens, ik hoop dat ze hem een contractverlenging aanbieden met (sterk) verbeterd salaris. Perfecte prof en bovendien een intelligente kerel. Kan waarschijnlijk ook na zijn actieve carrière waardevol zijn voor de club.

De beste aankoop in jaren. Gewoon een normale gozer die z'n taak doet. Hij moet lekker bij Feyenoord blijven, want ik denk niet dat die heel snel nog een stap hoger op gaat/kan

9 november 2022 om 12:49

Misschien niet qua club maar wel qua competitie. Het verleden heeft wel uitgewezen dat hij in principe geen avonturier is maar misschien heeft hij de smaak nu wel opeens te pakken. Ik hoop het niet natuurlijk.

Mooie no nonsense voetballer die altijd het overzicht bewaart en vooruit durft in te spelen!

Stabiele factor achterin. Met een Hancko die nog wel eens mee naar voren gaat, hoef je je geen zorgen te maken omdat Trauner er nog staat. Dat was in het verleden nog wel eens anders.

Groot fan van de beste man! Nu hij de Skihut heeft gevonden wil hij waarschijnlijk al helemaal niet meer weg . Heb het al ooit eerder geschreven maar Trauner typeerd het nieuwe Feyenoord. Nog nooit een speler die zoveel degelijke acties verzorgd maar zo'n publiekslieveling is.

Mooi dat de Kale Kletser er nog even is. Vorig seizoen en dit seizoen de beste speler van Feyenoord.

Wat een aankoop is deze Gernot Trauner gebleken zeg! Laat het ook allemaal er zo makkelijk uitzien hoe die de duels aangaat, hoe die instapt, het altijd voetballend oplost. Dit is echt al 2 jaar de beste verdediger van de Eredivisie zonder enige twijfel.

9 november 2022 om 12:55

Je vind hem dus beter dan Martinez?

9 november 2022 om 13:10

Ik persoonlijk vond Trauner in deze periode wel beter dan Martinez. Daar Martinez hier en daar nog wel eens een slippertje had en Trauner over het hele seizoen maar 1 echte ''fout'' had wat in de finale van de Conference League was. Daarnaast is Trauner ook gewoon een normale gozer in tegenstelling tot Martinez die ik maar een rare kwibus vind maar rare en nare trekjes.

9 november 2022 om 13:29

Vorig jaar in de Eredivisie verdedigend zeker. Qua opbouw is Martinez beter, maar dat is niet het belangrijkste wat een verdegiger moet doen. Puur qua verdedigende kwaliteiten was Trauner vorig jaar beter ja

Ik zal deze speler niet snel vergeten, aangezien zijn fout ervoor zorgde, dat AS Roma de Conference League wist te winnen.

9 november 2022 om 12:27

Gefeliciteerd. Het is typerend hoe de rest hem toch als een stabiele verdediger ziet. De finale tegen Roma herinner ik vooral als een wedstrijd waarbij je veel kansen creëert, maar nooit het gevoel had dat de gelijkmaker zou vallen. Roma maakte heel volwassen de wedstrijd dood.

9 november 2022 om 13:06

Dank je wel.
Als Feyenoorder was het een erg frustrerende wedstrijd. Net na de rust had men de gelijkmaker moeten maken. Maar daarna verloor langzamerhand het vertrouwen en de krachten. Een typische wedstrijd van een Nederlandse ploeg tegen een Italiaanse (of Portugese).

9 november 2022 om 13:57

Dat is het grootste probleem wat uitgelicht wordt door men. foutje van keeper of verdediger dat wordt gelijk afgestraft. Terwijl als je veel kansen mist, dan heeft niemand erover.

Trauner is een zeer betrouwbare speler. Waar ik Hancko soms ziet invliegen of keuzes maken, daar maakt Trauner meestal 95% goede keuzes. Het heeft te maken met zijn timing, voetbal inzicht waardoor hij niet met een tackle te hoeft corrigeren.

Zijn restwaarde zal ook niet omhoog gaan en zo'n verdediger ervoor terughalen is lastig. Lekker vasthouden en verlengen van zijn contract.

9 november 2022 om 12:28

Was echt een lullig balletje die pass op Zaniolo, vakkundig afgemaakt dat dan weer wel!

Je ziet dat hij dit seizoen vaker aan de handrem moet trekken, komt natuurlijk vooral door het niet op elkaar ingespeelde elftal, maar vorig jaar was echt weergaloos, heel seizoen alles gespeeld en in de Eredivisie gewoon 0 kaarten.

9 november 2022 om 13:43

Dat is ook volkomen logisch, aangezien wij nu zonder een echt 6 spelen. Daarnaast staat iedereen tegen kleine ploeger hoger dan normaal, zodat we vaker in situaties komen dat er inderdaad een overtreding dient te moeten worden gemaakt.

Trauner staat symbool voor de woorden van Feyenoord. Geen woorden maar daden. Gaan met die banaan. De kale kletser is Feyenoorder voor het leven. Geweldig ook dat hij na de overwinning donderdag het feest nog is gaan vieren op het stadhuisplein. Kan eigenlijk niets negatiefs verzinnen over deze man. Ja de unieke fout tegen As Roma vorig seizoen in de finale. Als je iemand het niet gunt dan is hij het wel.

Feyenoord heeft de scouting wat hem, Hancko en Aursnes goed op orde. Spelers dat ik onder de vorige directeuren niet zag komen. Waar ik dacht dat we Senesi zouden misschien, hebben we in de persoon van Hancko al een betere opvolger in handen. Hopelijk blijven Trauner en Hancko nog een jaar of 2 samen spelen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren