Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Oogappel' Van Hanegem kijkt vooruit: 'Binnen één of twee jaar hogerop'

Laatste update:
/

Volgens Willem van Hanegem kan Mitchel Paulissen 'zo mee' in de top vijf van de Eredivisie en de speler zelf heeft daar ook wel oren naar. Hij verlengde eerder deze zomer weliswaar zijn contract bij Roda JC, maar binnen één of twee jaar hoopt de 22-jarige aanvaller de stap te maken. "Dan verdient Roda nog wat aan me", zegt hij op 1Limburg.

De verbintenis van het jeugdexponent loopt namelijk tot de zomer van 2018. Hij heeft dan ook nog even om zich in de kijker te spelen, te beginnen met een jaar op het hoogste niveau. "Het is gewoon een fijn gevoel dat ik het nu op een hoger podium kan laten zien. Ik wil mezelf blijven ontwikkelen en de stijgende lijn vast blijven houden", aldus Paulissen.

De jongeling maakte vorig seizoen indruk, met name in de play-offs die uiteindelijk leidden tot een terugkeer in de Eredivisie. Nu hoopt hij het ook tegen de Nederlandse topclubs te kunnen laten zien. "Als je alleen al de uitwedstrijden vergelijkt dan heb je daar nu gewoon zin in. De stadions waar je in gaat spelen, de sfeer daar. Ook het stadion hier zal weer voller zitten", besluit hij verwachtingsvol.

Zie jij Mitchel Paulissen de Nederlandse top halen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Van Hanegem zei ook dat Mokotjo de beste middenvelder van Europa zou worden. Is (vooralsnog) ook niet helemaal geworden wat het zou moeten zijn. Ben benieuwd of deze jongen weet te verrassen.

1 augustus 2015 om 14:12

mokotjo wie? willem van hanegem zegt wel meer dingen maar dat deze jongen talent heeft kan iedereen wel zeggen..verwacht ook dat hij overeind blijft in de strijd tegen degradatie

1 augustus 2015 om 14:33

Ik ken deze speler niet. Als hij zo goed is als Van Hanegem hem beoordeeld, dan was hij allang in beeld bij de (sub)top van de eredivisie. p.s.: als je net als Van Hanegem gaat gokken, moet je uiteraard ook op meerdere paarden gaan gokken. Verspreid je inleg en vergroot je winstkans!

1 augustus 2015 om 14:46

Als je deze speler niet kent, kan je al helemaal niet zo'n uitspraak doen. Nu absoluut niet goed genoeg voor de top, doet er simpelweg het beste aan om voorlopig bij Roda te blijven

1 augustus 2015 om 19:52

Hahaha mooi stukje dit!😂

Laat het eerst maar eens zien in de Eredivisie met Roda. Begrijp me niet verkeerd, ben heel content dat hij is gebleven, maar hij is pas het laatste half jaar, en dan vooral in de play-offs, een wat bepalendere speler geworden bij Roda. Die moet zeker nog twee jaar bij Roda blijven en durf niet te zeggen of hij daarna al klaar zou zijn voor een stap.

1 augustus 2015 om 14:33

Ik hoop dat we hem over een paar jaar kunnen verkopen voor wat geld, net als Hupperts. Ik wil ook wel eens zien hoe hij gaat presteren in de Eredivisie, het eerste jaar verwacht ik er niet veel van!

1 augustus 2015 om 14:44

Hupperts ging voor 7 ton weg naar AZ. Dat was echt peanuts voor de nummer 3 van Nederland.

Is Roda eigenlijk financieel gezond? Dat bepaald namelijk grotendeels de onderhandelingspositie en de ambitie in het seizoen.

1 augustus 2015 om 16:40

@jan1980, nee totaal niet financieel gezond. Tonnen huurachterstand, fors minder seizoens kaarten verkocht dan begroot.

1 augustus 2015 om 16:45

Fors? Wat hebben ze begroot dan?

2 augustus 2015 om 10:47

10.000

2 augustus 2015 om 15:11

Helemaal niet. Dat is waar ze op hopen. Net als de jaren ervoor in de Eredivisie.

3 augustus 2015 om 18:35

Als Roda er echt zo slecht voor staat dan mag Roda blij wezen als zij 600.000 voor Paulissen krijgen. Hupperts had ook een aardig goed jaar en bracht met pijn en moeite 700.00 euro op.

En dan moet Paulissen nog een dergelijk redelijk jaar draaien in de Eredivisie net als Hupperts.......

3 augustus 2015 om 22:34

Ik zou blij zijn met een bedrag rond het miljoen, tuurlijk echt veel is het niet, maar voor Roda al een mooi bedrag!

Goede speler, kan me herinneren dat hij tegen PSV speelde, en van zijn eerste wedstrijden twee seizoenen geleden. Scoorde toen heel beheerst. Ben hem een beetje uit het oog verloren, maar vorig jaar in de PO maakte hij een goede indruk. Samen met Dijkhuizen toch het grootste talent van Roda denk ik. Als die twee het goed doen zie ik die nog wel een stap hogerop zetten.

1 augustus 2015 om 14:59

Hicham Faik kun je ook wel in het rijtje met Paulissen en Dijkhuizen zetten. 23-jarige spelverdeler met een hele goede trap/pass in zijn linker. In de bekerwedstrijd tegen PSV schoot hij een vrije trap erin en werd hij man of the match.


Paulissen is een hele goede speler aan het worden en als hij deze lijn voort zet komt hij wel hogerop

Ach iedereen zegt wel eens wat. Maar dit is een top talent die erg veel progressie gaat boeken naar mijn idee

Groot talent: weeral eentje uit eigen jeugd! Heeft afgelopen jaar heel goed gepresteerd. 2 jaar geleden in de Eredivisie was hij althans stukken minder, toen had iedereen de vraag of hij het eerste zou halen. Als Mitch komend seizoen sterk speelt, is het heel fraai mocht Roda van deze publiekslieveling nog wat krijgen.

Ik ben benieuwd hoe Paulissen het dit jaar gaat doen. Als hij de lijn van de play-offs kan doortrekken moet dat zeker goedkomen. Die stap omhoog zal er dan ook komen uiteindelijk. Mooi om te zien dat na Hupperts meer talenten zich profileren.

Ik denk overigens dat Paulissen nog een voordeel boven Hupperts heeft. In het laatse seizoen van Hupperts bij Roda speelde hij in een slecht draaiend elftal dat veelal zonder echte spits speelde, hij was eigenlijk het enige lichtpuntje en men verwachtte daardoor misschien iets teveel van hem. In dit elftal zijn er, naast Paulissen, meerdere hoge bomen die de wind kunnen vangen. Hopelijk zal dat de druk een beetje van de ketel halen.

1 augustus 2015 om 15:48

Nou gun ik het hem van harte hoor, maar je kunt toch niet gaan beweren dat Hupperts zich al geprofileerd heeft. Misschien dat hij het dit seizoen gaat waarmaken, maar heb toch al van verschillende AZ supporters gelezen die Hupperts een miskoop vinden.

1 augustus 2015 om 17:55

Klopt, maar ik bedoelde dat ook meer in de zin van spelers uit eigen jeugd die zich bij Roda profileren en dan de stap omhoog maken.

Hupperts heeft het inderdaad nog niet laten zien bij AZ, maar naar mijn mening moet je een speler, zeker de wat jongere, nooit al na één seizoen afschrijven. Hij heeft er nu een jaar op zitten bij AZ, zijn grootste concurrent is vertrokken en bij Roda heeft hij laten zien dat hij het kan. Ik zie hem best slagen bij AZ, maar dan moet hij wel dit seizoen zijn kans pakken.

Slim van hem om nog bij Roda te blijven. Zo krijgt hij in ieder geval zijn speelminuten en als hij inderdaad zo talentvol is komt de top 3 vanzelf in actie. We gaan het komende seizoenen zien.

Zijn laatste zin moet hij nog even voorzichtig mee zijn. Kaartverkoop loopt slecht bij Roda

1 augustus 2015 om 18:01

Dat heeft er onder andere mee te maken dat het vanaf deze jaargang niet meer mogelijk is om een seizoenskaart in termijnen te betalen, hierdoor zal het aantal seizoenskaarten lager uitvallen, maar de losse kaartverkoop zal daardoor weer toenemen. Ook denk ik dat sommige mensen eerst nog afwachten welke spelers Roda nog gaat halen voordat ze een seizoenskaart nemen; er is namelijk nog steeds geen echte spits aangetrokken.

4 augustus 2015 om 02:35

Begrijp me totaal niet verkeerd, ik ben zelf in hart en nieren ultra op west, maar de kaartverkoop mocht toch wel wat hoger zijn eigenlijk, voor het aantal toeschouwers wat we de afgelopen jaren hebben gekend. Dat we de 13.000 niet meteen halen, oké, mee eens. Maar als ik zie dat de teller op 7000 staat, baart het me toch wel zorgen.

goede speler maar laat het eerst maar een heel seizoen zien en word maar is een dragende speler tegenwoordig ben je al snel goed voor de top 3

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren