Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ontwikkeling Feyenoorder stokt: ‘Zonde, hij maakt zijn acties niet meer’

Laatste update:

Joop van Daele maakt zich zorgen om de ontwikkeling van Jean-Paul Boëtius. De aanvaller speelde vorig seizoen erg sterk, kwam tot tien doelpunten en tien assists in de Eredivisie en haalde zelfs de voorselectie van het Nederlands elftal voor het WK in Brazilië. De twintigjarige Boëtius is sindsdien echter weggevallen en is zijn basisplaats bij Feyenoord ook niet meer zeker.

/

Oud-verdediger Van Daele vond Boëtius ook zondag in De Klassieker tegen Ajax niet sterk spelen, zo vertelt hij in gesprek met RTV Rijnmond. “Ik het vind het zonde. Toen hij debuteerde voor Feyenoord tegen Ajax maakte hij vijf à zes rushes. Zocht hij de vleugelverdediger op snelheid op en was hij niet af te stoppen. Dat zie je bijna niet meer terug.”

“Een vleugelverdediger hoeft niet meer op zijn hoede te zijn, want hij maakt zijn acties niet meer”, aldus de 67-jarige Van Daele, die tegenwoordig als scout werkzaam is voor Feyenoord. Hij vond overigens niet alleen Boëtius slecht spelen tegen Ajax: “Slechts de helft speelde goed, waaronder Jordy Clasie. Hij speelt nog een half jaar bij Feyenoord en dan is hij weg.”

Denk jij dat Jordy Clasie volgend seizoen nog bij Feyenoord speelt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik vond hem nu juist meer volwassener spelen...

25 januari 2015 om 22:16

Het is aan de voorhoede, lees Kazim en Boetius, te wijten dan Feyenoord niet met 3 punten weggaat in de Arena. Na het middenveld stokte het gewoon.

25 januari 2015 om 22:19

Dat doet die inderdaad, en dat is wellicht wel een deel van het probleem voor een buitenspeler. Volwassen spelers leiden minder balverlies en nemen om dat te bereiken wellicht ook minder risico. Ik heb liever een grillige (onvolwassen) buitenspeler die er in 20-30% van de gevallen langs komt dan een buitenspeler die heel volwassen speelt maar als bijnaam tikkie terug jaap heeft.

25 januari 2015 om 22:29

Ik vind hem juist matig spelen, ik zie ik geen actie,s meer van hem.

26 januari 2015 om 00:14

Volwassen voor een jonge buitenspeler. Iets met een angel

Kishna of Boetius? Ik kies voor Kishna: atletischer, explosiever en meer doelgericht.

25 januari 2015 om 22:20

Had ajax veel meer gebruik van moeten makn vandaag.
Jongen stond echt vaak vrij maar schøne of andersen geven die bal gewoon niet.
En je weet als ajax dat je voorzetten moet geven want vermeer kan dan nog wel eens rare dingen doen maar je maakt er geen gebruik van.

25 januari 2015 om 22:48

Vorig seizoen was Boetius beter, nu Kishna. Boetius is veel wendbaarder en er zit wel meer balgevoel in zijn poten, maar het is meer een teamspeler, wat ook een zwakte kan zijn.

25 januari 2015 om 22:53

Kishna heeft niet veel laten zien JP wel ik vind dat je hem eerder kan vergelijken met El gazi

26 januari 2015 om 04:40

Ik vind ze allebei evenmatig.speelde beide gister ook echt geen goede wedstrijd snap niet dat ajax el ghazi niet vaker opstelt die heeft veel meer die drive om te blijven proberen als kishna.
Boetius vond ik gister ook maar matig terwijl hij toch harstikke veel ruimte had op die linkerflank maat hij deed er weinig goeds mee.heb trouwens gister wel genoten van feyenoord een beetje het atletico van nederland veel strijd en passie en hadden meer verdiend naar mijn mening.

Dit is precies wat ik tegenwoordig mis bij boetius. Het enige wat hij doet is naar binnen komen en als 2e spits spelen. Als hij zijn mannetje eens uit zou spelen, dan kom je ook eens een keer in een overtal situatie.

Het zouden natuurlijk ook de instructies van rutten kunnen zijn. Bilal speelt ook (vrijwel) nooit iemand voorbij.

Iedereen vond dit zo'n geweldig talent, ik heb hem altijd maar een talentje gevonden, en inmiddels ben ik gelijk aan het krijgen

25 januari 2015 om 22:46

oke slimmerd is jouw mening ben niet met je eens trouwens

25 januari 2015 om 22:50

Misschien heb je gelijk. Maar misschien is het weldegelijk zo'n geweldig talent, maar zit hij nu in een net zo geweldige vormdip (zoals zo vaak voorkomt bij spelers van zijn leeftijd) en is het slechts een kwestie van tijd en vertrouwen totdat hij zijn vorm weer vindt. Ik heb er nog wel vertrouwen in, voorlopig. Zijn talent zal niet zomaar verdwenen zijn, het moet er alleen weer uitkomen.

25 januari 2015 om 22:52

Wacht maar af JP word een grote dat weet ik zeker hij is mentaal sterk genoeg on elke tegenslag te verwerken dit seizoen speelt hij minder maar dat kan snel weer anders zijn. Je bent gewoon een goede speler als je na een knie blessure er meteen staat en in 25 wedstrijden 10 keer scoort en 10 assist geeft..

Nou mee eens. Een paar hier overdrijven echt. Het middenveld van Feyenoord speelde goed samen met kongolo en van beek. De rest vond ik gewoon normaal of matig spelen. Daarom wint Feyenoord naar mijn mening ook niet. Kunnen ze wel gezamenlijk wijzen naar kazim, maar de overige spelers dan? Hoe vaak scoren die? Depay van PSV is al betrokken bij 13 goals in de ED, Maher heeft ook puike statistieken. El ghazi is betrokken bij 10 of zo, schone ook heel wat evenals Klaassen. Maar ja zodra je met de bal rent vs Ajax vinden sommigen blijkbaar dat je goed speelt. Nou ik vond toornstra voor zijn doen gewoon matig spelen en jpb ook. Daarover heeft amper iemand het, kazim is voor die mensen de schuldige.

25 januari 2015 om 22:25

Immers kon ook totaal niet gevaarlijk worden.
Meestal krijgt hij wel eens kansje maar serrero had hem goed door.
Maar feyenoord was echt bij lange na niet zo goed als dat zwaren toen ze thuis speelden tegen ajax.

25 januari 2015 om 22:35

Immers laat het altijd afweten in topwedstrijden.

25 januari 2015 om 22:54

Immers vond ik qua rushes wel prima, liep er constant overheen bij Andersen die echt gewoon 2 stofzuigers achter zich nodig heeft, zodat hij niet mee hoeft te verdedigen. Immers zorgde er naar mijn mening voor dat Andersen helemaal leeg was rond minuut 78. Vandaag @ de arena ging ik extra letten op Andersen en man wat is hij matig zonder bal. Sjokt erachter aan, maar zonder overtuiging. Hij was vandaag helaas echt een zwakke schakel op ons zwak spelend middenveld.

25 januari 2015 om 23:01

Qua rushes is Immers altijd wel prima maar ik verwacht meer van een speler die in het Feyenoordshirt speelt. Zijn aannames waren slecht, in balbezit was Immers weer eens dramatisch. Het is altijd hetzelfde liedje met Immers. Waarschijnlijk zal hij volgend weekend wel weer twee scoren zodat zijn statistieken er weer een stuk beter uitzien maar in topwedstrijden faalt hij bijna altijd.

26 januari 2015 om 04:45

@lee
Complimenten vind jou altijd hele zinnige dingen zeggen en reeel naar situaties kijken.
Boetius was een drama gister en toornstra was ook niet geweldig maar die compenseert dat nog met werklust en strijd.maar zodra boetius zijn dag niet heeft heb je niks aan hem.het rendement van boetius en ook kishna ligt nog veel ste laag als je dat vergelijkt met el ghazi en depay,zelfs als zij slecht spelen hebben ze toch bijna altijd nog een assist of een goal en zijn inprinciepe altijd een meerwaarde voor het team.
Ajax is me gister trouwens wel heel erg tegengevallen en als je na het spel van de afgelopen 2 maanden kijkt lijkt het meer iets structureels als een incident.hoop dat ajax hun selectie versterkt aab het einde van het seizoen want dit is het grote ajax onwaardig.

Boetius is niet de enige, vilhena zijn ontwikkeling stokt ook.

25 januari 2015 om 22:33

Vilhena is niet minder geworden, hij krijgt alleen geen kans.

boetius mist pelle met kazim heeft die niks aan drm speeld die zo slecht

Wat een paniek allemaal na de Klassieker.....

We hebben gewoon weer naar nx zitten te kijken vandaag, niveau Oostenrijk zijn we!

het lijkt er gwn op dat hij geen zin meer heeft op te spelen.
weten jullie wat er s gebeurd met basacikoglu??

25 januari 2015 om 22:39

Te vroeg naar Feyenoord gegaan.

Boëtius moet eens een paar maandjes zijn linkerbeen gaan trainen. Hij hoeft niet perfect tweebenig te worden maar hij kan echt helemaal niks met links en daarom is hij dit seizoen te voorspelbaar geworden.

Die jongen was echt dramatisch.

bij AD krijgt hij een zes. Een vier was al teveel.

Alleen maar balverlies op een kinderlijke manier. Kijk het maar na...

Deze man heeft wel gelijk. Boetius is er zeker niet beter op geworden.
En eigenlijk als je er over nadenkt draait Feyenoord op het moment op slechts 4 man: Clasie, El Ahmadi, Toornstra en Vermeer.de rest is eigenlijk het aanzien niet waard. Misschien Kongolo nog, maar de rest is middelmaat of nog minder...

25 januari 2015 om 22:57

Ik vind 6 man: Vermeer, Van Beek, Kongolo, Clasie, El Ahmadi en Toornstra.

Hoe onze talentvolle centrum stond te spelen was echt geweldig. Vooral Van Beek vond ik overtuigend. Zijn passie en mentaliteit was fantastisch, echt genieten.

25 januari 2015 om 23:06

Zeker, maar de linie er voor zorgt er vaak ook wel voordat ze nauwelijks echte druk meemaken.

26 januari 2015 om 00:54

Ik vind anders die wilkshire opzich een prima back voor een eredivisie club

26 januari 2015 om 04:50

k vond zelf de hele verdediging en middenveld van feyenoord prima spelen met clasie als absolute uitblinker,wat is hij gegroeid zeg.
Ik vond wilshere en nelom ook heel degelijk spelen hadden de ajax wingers in de pocket en wonnen bijna alle duels van hun directe tegenstander jammer dat ze beide zon slechte voorzet hebben(vooral nelom).van beek speelde een dijk van een wedstrijd maar naar mijn mening speelt hij iets te vaak de diagonale crosspass op de linksbuiten en er gingen er ook meerdere over de zijlijn maar dat leek meer een incident, rest van het seizoen vele perfecte crosspasses zien geven.

Ik ben ook niet meer zo overtuigd van Boeitus, vind er weinig aan op het moment, niet alleen op vandaag gebaseerd.

Vorig seizoen was hij beter dan Depay, maar die heeft hem inmiddels in rap tempo ingehaald na het WK.

26 januari 2015 om 03:53

Boetius is nooit beter geweest dan Depay.

26 januari 2015 om 06:35

Zeker wel. Hij had tot dit seizoen betere statistieken. Maar Depay is hem dankzij het WK voorbij gegaan.

26 januari 2015 om 11:58

Betere statistieken? Kwa assists ofzo? Moeilijk met zo'n Pelle in de spits. En 'dankzij' het WK? Het is zijn eigen talent die daar gewoon perfect tot uiting kwam. Ik zag die jongen daarvoor ook al elke week voetballen en hij voetbalde bij PSV exact hetzelfde. Hij kreeg alleen niet de waardering die hij nu krijgt. Ik durf zelfs te stellen dat hij vorig jaar beter speelde dan dit jaar, alleen het elftal om hem heen is gegroeid.

Die jongen moet van de linkerflank af!

Feyenoord moet volgend seizoen een echte linksbuiten halen, bijv. Oar. Manu speelt er wat natuurlijker vanaf die kant, is wat opportunistischer.

Dan Bilal en Boetius voor de rechterflank.

Kuyt en Kazim als spitsen en je bent voorin op oorlogssterkte.

viel me idd ook op, mannetje passeren probeert hij tegenwoordig niet meer

Ben het met je eens dat een buitenspeler meer acties zou moeten maken....met meer volwassen spel bedoel ik dan dat hij zich nu meer laat gelden in persoonlijke duels. Bovendien bemoeit hij zich in ieder geval meer met het spel.

Het maken van acties zal wel weer komen...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren