Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ontslag in KKD een feit: Telstar gooit trainer eruit na ontluisterende nederlaag

Laatste update:

Telstar heeft trainer Mike Snoei per direct op straat gezet. De zestigjarige oefenmeester wordt verantwoordelijk gehouden voor de slechte resultaten van de hekkensluiter van de Keuken Kampioen Divisie.

“Mike heeft er alles aan gedaan om er het maximale uit te halen en aan zijn arbeidsethos en beleving heeft het zeker niet gelegen, maar we hadden gehoopt en verwacht dat het beter zou gaan. Dit is helaas niet gelukt”, verklaart technisch directeur Peter Hofstede de beslissing om Snoei te ontslaan.

Algemeen directeur Leon Annokkée noemt het ontslag van de trainer onvermijdelijk. “Met het competitieprogramma na de winterstop en de terugkeer van de geblesseerde spelers was de hoop dat de resultaten zouden verbeteren. Voor beide partijen is het een teleurstellende constatering dat dit niet is verbeterd. Na een prachtig seizoen 2022/23 waarin onder leiding van Mike Snoei een knappe negende plaats werd behaald, bleek het dit seizoen lastiger te zijn.”

Telstar won dit seizoen pas vier keer. De laatste zege dateert al van 17 november (1-4 bij FC Den Bosch). Waar de Witte Leeuwen het afgelopen seizoen nog negende eindigden, staan ze momenteel op de twintigste en laatste plaats in de Eerste Divisie.

Afgelopen vrijdag werd er door Telstar een ontluisterende 6-1 nederlaag bij MVV Maastricht geleden. Het was alweer de zesde verliespartij in de laatste negen duels onder Snoei.

MVV was in het laatste kwartier nog drie keer trefzeker. Snoei reageerde na afloop dan ook aangeslagen tegenover het Noordhollands Dagblad. “De spelers gaven het op. Mentaal is deze periode heel erg lastig. We hebben verschillende keren gelijkgespeeld en tegen TOP Oss onverdiend verloren. We moeten het komende week proberen om te keren.”

Maandagochtend is gebleken dat Snoei niet de kans krijgt om met Telstar de weg omhoog te vinden. Het is nog niet bekend wie hem in Velsen-Zuid gaat opvolgen. Aanstaande vrijdag wacht Telstar een thuiswedstrijd tegen Helmond Sport.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heel jammer voor hem!
Hopelijk nu nog vaker te horen in verschillende podcasts!

Niet zo heel gek toch? De prestaties zijn om te janken, de wedstrijden worden doorgaans in de laatste 10 minuten vanuit veelbelovende situaties alsnog weggegooid en je staat gewoon op een zielige laatste plaats.. Hopelijk is de volgende wel een voltreffer, maar ik weet niet zo goed wie je bij Telstar voor de groep moet zetten.

Ik vond het al een aparte keuze om weer met Snoei in zee te gaan, nadat hij het niet goed gedaan had bij De Graafschap.

5 februari 2024 om 10:59

Tsja wie gaat dit overnemen... kom je al snel uit bij types als Dennis van Wijk, Robbemond, Wotte...

5 februari 2024 om 11:11

Bij de amateurs (zou je zeggen) moet toch ook wel iemand zo gek te krijgen zijn om de stap te maken? Trainer zijn bij Telstar is praktisch hetzelfde als trainer zijn bij een grote amateurvereniging, alhoewel de druk om te presteren bij Telstar lang niet altijd even groot is. Nu de trainer niet meer de trainer en TD tegelijk is, na Jonker, denk ik dat je prima de trainer van het best presterende amateurelftal over kunt nemen!

5 februari 2024 om 11:11

Denk dat Anthony Correia de gedroomde kandidaat is. Rustig zijn trainers carrière opgebouwd, gaat aan het eind van het jaar Katwijk verlate, behaalt daarnaast ook nog goede resultaten en als laatste een echte witte leeuw.

5 februari 2024 om 11:18

Dat zou een mooie optie zijn! Wie weet is Kopershoek ook wel te verleiden om als trainer met hem mee te gaan, wat mij betreft hoort hij niet in de jeugdopleiding bij Ajax rond te lopen als er bij Telstar hulp nodig is!

5 februari 2024 om 11:08

Het is inderdaad niet heel gek als je kijkt naar de resultaten. Ook dat hij richting de Graafschap vertrok spreekt niet in zijn voordeel, toch zijn er ook veel dingen die wel in zijn voordeel spreken. Telstar speelt vaak goed, regelmatig beter dan de tegenstander, hebben alleen weinig scorend vermogen in de selectie. De keeper(s) kunnen er werkelijk niks van, Koeman speelt alleen betaald voetbal door zijn naam en die Houweling is echt een van de slechtste keepers die ik ooit heb gezien. Je krijgt daardoor elke wedstrijd onnodig doelpunten tegen. Tevens is het gewoon de zwakste selectie in jaren, ze staan laatste, maar is eigenlijk nog knap dat ze punten halen.

5 februari 2024 om 11:13

Ik ben het met je eens dat het niet alleen aan Snoei ligt dat Telstar nu laatste staat, maar heb wel het idee dat je er als trainer niet alles uit haalt als je het maar niet voor elkaar krijgt om die wedstrijden over de streep te trekken, dan speel je in mijn optiek niet goed.

De selectie is echt heel erg zwak, dat sowieso. Met inderdaad als absolute dieptepunten de keepers.

5 februari 2024 om 11:43

Na het mooie seizoen is hij nog een jaar gebleven en daarna naar de Graafschap vertrokken.

5 februari 2024 om 11:59

Je hebt gelijk, dan haal ik dat er uit!

Met Peter Hofstede als TD is het voor een trainer heel lastig om te presteren. Hij heeft bij de Graafschap ook meer kapot gemaakt dan dat je lief is.

5 februari 2024 om 12:54

Die was nog td toen Snoei er ook daar uitvloog toch? Ze zullen wel goed samengewerkt hebben, maar als Snoei zijnde zou ik de boot nu afhouden. Hofstede is namelijk ook degene die het spelersmateriaal geregeld heeft.

5 februari 2024 om 13:36

Ja. Ze hebben idd ook bij de Graafschap samengewerkt (totdat Snoei eruit vloog). Dat Hofstede zolang bij de Graafschap bleef zitten had volgens de geruchten vooral te maken omdat hij een relatie had met de dochter van 1 van de belangrijke sponsoren.

5 februari 2024 om 14:55

Ahh fantastisch die topsport mentaliteit. Ze zijn er in iedergeval niet beter op geworden. Misschien dat Martin Mos 's nachts na een hoop bier even wat Tweetjes erover kan plaatsen.

Wat kan je verwachten van een team dat een begroting heeft van rond de miljoen euro?

5 februari 2024 om 11:27

Dat je het beter besteedt. Als je een relatief dure spits haalt (gravenberch) die in 1044 minuten 1 doelpunt en 1 assist heeft, dan zadel je het team met een probleem op.

5 februari 2024 om 11:35

Hij kwam toch transfervrij? Heb geen idee wat hij verdiend maar zoveel zal dat toch niet zijn?

5 februari 2024 om 11:50

hij verdiende bij de Graafschap een kapitaal (naar begrippen binnen de club). Daarbij met zijn statistieken is zelfs een amateur contract te veel. Het is een spits die jou als team totaal niet verder brengt. Met zulk soort uitgaven is het gewoon vragen om problemen.

Kans dat assistent Correia in gaat stappen?
Hij stopt na dit seizoen bij VV Katwijk en is een kind van de clib

Het beleid klopt voor geen meter bij Telstar, dit is een en al vriendjespolitiek clubje. Verkeerde mensen die aan de touwen trekken. Zo hebben ze daar een jeugdopleiding in het leven geroepen om van te huilen, jongens met potentie die weg worden gestuurd en jongens van bevriende relaties en zeker niet bvo waardig zijn mogen blijven. Opdoeken daar in Velsen zonde voor het geld wat daarin wordt gepompt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren