Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Perez begrijpt werkelijk niets van opmerking over uiterlijk arbiter Nick Smit

Laatste update:

Kenneth Perez verbaast zich over opmerkingen van Mike Snoei over het uiterlijk van arbiter Nick Smit. De trainer van Telstar was vrijdagavond woest vanwege een beslissing van de scheidsrechter in het verloren duel met NAC Breda (3-1) en liet zich uit over de tatoeages van Smit. Onbegrijpelijk, zo laat Perez zondagavond in het programma Dit was het Weekend weten.

In de achttiende speelminuut van het duel tussen NAC Breda en Telstar kreeg de thuisploeg een strafschop toegekend van Nick Smit. Aanleiding was een vermeende handsbal van Mitch Apau, die de bal van dichtbij op zijn arm kreeg na een voorzet van Victor Wernersson.

Arbiter Nick Smit op het achtergrondscherm in de studio van ESPN

Vanaf elf meter zorgde Dominik Janosek voor de 1-1 en uiteindelijk ging NAC met de zege aan de haal. Na afloop uitte Telstar-trainer Snoei zijn woede richting Smit en maakte daarbij een opmerking over het uiterlijk van de arbiter.

“Ik ben blij dat ik me tegenwoordig in kan houden, want anders had ik weer een kaartje kunnen krijgen”, zei Snoei voor de camera van ESPN. “En Smit, alsjeblieft... Het dieptepunt is dat hij na de rust met ons het veld weer op loopt en zijn excuses aanbiedt aan Apau en aan mij.”

“Maar als je toch onder die plakplaatjes zit... Hij heeft twee armen vol met tattoos; doe dan ook eens stoer en raak niet onder de indruk van zo’n stadion”, vervolgde Snoei. “Wuif zoiets gewoon weg. Ik vroeg hem: ‘Wat heb jij dan gezien? Dacht je echt dat die arm omhoog was?’ Daar had hij geen antwoord op”, besloot Snoei vrijdagavond.

Perez is niet te spreken over de opmerkelijke uitspraken van Snoei. “Wat hebben die tatoeages ermee te maken? Daar ben ik nou echt wel benieuwd naar. Hij associeert dus plakplaatjes, tatoeages, met stoer zijn.”

“Dat is toch totaal niet aan de orde? Wat maakt het uit of hij honderd of nul tatoeages heeft?”, besluit Perez. “Ik snap wel dat het irritant is, maar om dan te beginnen over zijn uiterlijk...”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zwaktebod van Snoei.... reken hem af op zijn beslissing en niet op zijn uiterlijk.

22 oktober 2023 om 22:17

Idd. PereZ heeft helemaal gelijk, geen speld tussen te krijgen deze keer.

22 oktober 2023 om 22:18

Idd, was natuurlijk wel een krankzinnige beslissing, maar dat die man zichzelf wil verminken met inkt heeft er niks mee te maken.

23 oktober 2023 om 00:34

Snoei was vandaag ook al behoorlijk irritant bezig als analist bij GAE Sparta. Die man denkt dat hij het spelletje uitgevonden heeft en heeft telkens een afwijkende mening om op te vallen!

Haha plakplaatjes.. wat een originele grap. Helemaal zelf bedacht zeker ook?

22 oktober 2023 om 22:23

Zo wordt het regelmatig genoemd in de volksmond, geen idee wat hier de grap is?

22 oktober 2023 om 22:31

Dat is gewoon een manier van zeggen. Zo noemt mijn vader ze ook. Komen gewoon uit een tijd waarin het veel minder gemeengoed was. Heb het er met mijn ouders wel ooit over gehad, aangezien ik en mijn zusje beide tatoeages hebben. Dan zeggen ze dat dat in hun tijd eigenlijk niet bestond (misschien in de steden wel), maar als ze nu jong waren, dan hadden ze het waarschijnlijk ook gedaan.

Perez heeft gelijk maar heeft zelf in het verleden ook een grensrechter op zijn uiterlijk beoordeeld.

22 oktober 2023 om 22:51

Dat was nog erger, tattoos kun je nog zeggen eigen keus, maar huidskleur?

22 oktober 2023 om 23:05

Daar blijft iedereen maar op terugkomen. Hij heeft daar zijn excuses voor gemaakt, straf voor gekregen, maar schijnbaar ben je voor het leven getekend. Maak jij nooit fouten? Het is juist goed dat Perez het zegt, dan heeft hij ervan geleerd.

22 oktober 2023 om 23:12

Het is niet alsof hij daarna zijn gedrag richting arbiters direct heeft verbeterd. En zo'n grove racistische belediging mag je best even worden nagedragen. Ook omdat Perez zich absoluut niet schuldbewust opstelde, pas toen hij geen kant meer op kon krabbelde de slappe zak iets terug.

22 oktober 2023 om 23:20

Even? Voorval is 15 jaar geleden ofzo.

22 oktober 2023 om 23:35

Toegegeven, het is al een tijdje terug. Maar hij was ook al diep in de dertig. Zou hij tegenwoordig heel anders denken over mensen met meer pigment?

23 oktober 2023 om 10:15

Laten we daar maar gewoon vanuit gaan toch? Anders was die vast te betrappen op andere uitspraken in de laatste 15 jaar. En als hij er niet anders over denkt heeft hij er wellicht van geleerd dat hij die afgrijselijke kronkel in z’n hoofd voor zichzelf moet houden, zodat hij er geen mensen mee kan kwetsen.

23 oktober 2023 om 01:08

@tygo82,
Wat is je punt ? Mag hij daarom geen kritiek hebben op mensen die andere mensen op hun uitelijk beoordelen. Wie weet heeft Perez geleerd van wat hij allemaal in het verleden heeft gezegd?

Grappig dat dit uitgerekend komt van de trainer van Telstar, een club die van 2006 tot 2023 nota bene een voorzitter had die aardig onder de tattoo's zit.

Heeft Snoei altijd aan een handje aan... houdt er ontzettend van om een uitgesproken mening te hebben waar hij graag want commotie mee op roept.

Die Snoei is toch ook gewoon een verschrikkelijke vent? Matige trainer en extreem vol van zichzelf

22 oktober 2023 om 23:39

Tsja als trainer van Telstar krijg je normaal gesproken niet zo veel aandacht, aandacht die hij wel nodig heeft dus dan ga je af en toe gekke dingen roepen...

Ik hoorde die opmerking ook en mijn verbazing was groot dat daar niets over gezegd werd. In deze tijd van inclusiviteit en waar iedereen op z'n woorden past mag ene Mike Snoei, wat heeft die man eigenlijk gepresteerd, het zich veroorloven om een scheidsrechter te beledigen over z'n uiterlijk. Dat zou gelijk staan als dat de verslaggever zou zeggen: Jij bent niet moeders mooiste vriend, had je niet beter wat meer tijd kunnen steken in voetbal techniek en tactiek in plaats van achter de meisjes aan. Schandalig.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren