Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ontlading bij Terry en Fàbregas: ‘Voetbal is ‘f***ing unbelievable’’

Laatste update:

Chelsea sleepte vrijdagavond het kampioenschap in de wacht, maar deed dat met pijn en moeite. Michy Batshuayi maakte in de slotfase de enige treffer van de wedstrijd tegen West Bromwich Albion (0-1) en John Terry kon zijn geluk niet op. De centrale verdediger kwam zelf overigens niet in actie op The Hawthorns.

“Deze jongens hebben het week in, week uit laten zien. Het is een genot geweest om hen te zien presteren, vanuit een ander perspectief. We hebben vanaf dag één een echte eenheid uitgestraald”, zo werd Terry, die na dit seizoen vertrekt, geciteerd door de BBC. Cesc Fàbregas gaf na afloop toe dat hij er eigenlijk niet meer in geloofde.

“Ik dacht dat het zo’n avond zou worden…”, stamelde de Spanjaard. “We kregen in de eerste helft veel kansen en werden daarna nerveus. Het mooie van voetbal is dat een speler die niet veel speelt, toch het winnende doelpunt voor het kampioenschap maakt. Voetbal is f***ing unbelievable”, aldus Fàbregas.

ZO vieren Antonio Conte en de spelers van Chelsea Football Club de titel! ????

Geplaatst door voetbalzone op vrijdag 12 mei 2017

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De absolute en terechte kampioen ben echt heel benieuwd hoe ze het in Europa gaan doen

Mijn weekend kan niet meer stuk! Nooit gedacht dat Chelsea de draad zo fantastisch zou oppakken na een dramatisch vorig seizoen.

Wel jammer dat Terry niet mocht invallen, maar wat ben ik blij dat uitgerekend Batsman de matchwinner werd vandaag, het is hem echt gegund!

Nu kan ik met een heerlijk gevoel de rest van mijn examen in volgende week

13 mei 2017 om 00:30

idem, Ik had trouwens niet verwacht dat we nog zouden winnen. Ik hoopte al dat Batsman zou scoren toen ik zag dat hij mocht invallen.

Toch prachtig om te zien hoe dit Chelsea gegroeid is onder Conte. Hopelijk word de Cl volgend jaar ook een prachtig verhaal.

PS. Succes met je examen

Schitterend voor Terry in zijn laatste seizoen. Ik ben zo blij met deze landstitel!!! Heerlijk begin van het weekend en dit gaan we morgen avond zeker even vieren.

iidd fucking unbelievable.... na zulk een rot seizoen vorig jaar en de start van dit seizoen leek niet veel beter toen liverpool verdiend won op chelsea en toen arsenal , chelsea helemaal zoek speelde ....

die beide clubs hadden toen op dat moment 8 punten voor op chelsea....... maar toen kwam de tactische switch met prachtige resultaten als gevolg een enorme boost in het klassement ..... iedereen werd eraf gereden ....

slechts één team bleef chelsea druk opleggen , de spurs ....

tottenham is dan ook een prachtig team dat ook een heel mooi seizoen heeft gespeeld en goede resultaten neerzette maar het had een team voor zich dat ruim 81% van de te behalen punten binnen haalde ( en er komen nog 2 wedstrijden aan dus het kan nog meer worden)

dat is sterk van chelsea maar het geeft ook aan dat de spurs een uitstekend seizoen neer hebben gezet en ook net als chelsea met goed voetbal .

wat kan voetbal toch prachtig zijn maar tegelijk zo onvoorspelbaar en grillig .

Batsman hoe vettt. Indien hij volgend seizoen weer zoveel moet banken, kan die beter naar middenmotor gaan als Everton (als Lukaku vertrekt) of Arsenal. Daar is de druk en ambitie ook veel minder hoog.

Toch bijzonder hoe chelsea dit heeft gepresteerd. Nu mourinho weg is, gun ik het de club ook eencstuk meer. Komt mede door conte. Fantastische trainer.

Gefeliciteerd allen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren