Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ontketende Kane bezorgt Tottenham zege in Londense derby

Laatste update:

Dankzij twee doelpunten van Harry Kane heeft Tottenham Hotspur zaterdag de burenruzie met Queens Park Rangers winnend afgesloten. De makkelijk scorende spits scoorde voor en na rust en loodste zijn team zo naar de zege in de derby, al maakte Sandro het nog even spannend (1-2). Kane staat nu op zestien Premier League-doelpunten, slechts een minder dan topscorers Sergio Agüero en Diego Costa. Alle competities meegerekend staat Kane zelfs al op 26 goals in het seizoen 2014/15.

/

Waar Tottenham met Kane aantrad, had QPR zijn gevreesde topscorer ook in de basis staan: Charlie Austin. Hij maakte er voor zaterdag al een meer dan Kane en liet zich ook op Loftus Road gelden. Na twintig minuten spelen had de thuisclub enigszins de overhand en was Austin al tweemaal gevaarlijk geworden. Beide keren trof hij Hugo Lloris echter op zijn pad. Bij poging drie liet hij de Franse doelman kansloos, maar raakte de bal hard de lat. Vijf minuten later sloeg Tottenham wél toe.

Uit een vrije trap van Andros Townsend kopte Kane raak voor goal nummer vijftien van het seizoen. De spits werd zo pas de vierde speler in de Premier League-historie, die erin slaagde in zes opeenvolgende uitwedstrijden te scoren. Didier Drogba en Daniel Sturridge deden het ook zes duels achter elkaar en Robin van Persie liefst negen wedstrijden. Meteen na rust deed Christian Eriksen, die verder niet prominent aanwezig was, een poging de score te verdubbelen. Uit een vrije trap raakte de middenvelder echter de binnenkant van de paal.

Het was uitstel van executie, want met nog twintig minuten op de klok sloeg Kane andermaal toe. Dit keer nam hij een pass van Ryan Mason aan, omspeelde hij Robert Green en tikte hij binnen. QPR had nu niet veel tijd nodig om te reageren en kwam terug tot 1-2. Sandro, die voor dit seizoen nota bene vier jaar onder contract stond bij the Spurs, tekende voor de aansluitingstreffer. Na een voorzet vanaf rechts legde Bobby Zamora de bal panklaar voor Sandro en die schoot met binnenkant voet bekeken raak, in de rechterhoek.

Verder doordrukken na dat doelpunt lukte QPR evenwel niet. Het verlies betekent dat de achttiende plaats nog niet verlaten wordt. Tottenham passeert daarentegen het Southampton van Ronald Koeman en staat nu knap zesde. Na twee overwinningen op rij zal de ploeg van Mauricio Pochettino met vertrouwen toeleven naar het duel met Manchester United: dat staat gepland voor volgende week zondag.

Denk je dat Harry Kane de 25 goals zal halen in de competitie, dit seizoen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een geweldige spits. Best compleet, maar het belangrijkste: hij maakt gewoon alles af. Tottenham heeft goud in handen met deze man.

7 maart 2015 om 18:15

Maar voor hoelang? Er zal ook een dipje komen bij Kane en dan zal hij zich gewoon weer moeten bewijzen

7 maart 2015 om 19:09

Grote kans dat er een dipje komt ja, maar je ziet gewoon dat die enorm veel kwaliteiten heeft. Daarbij is het ideaal voor hem dat het seizoen nog maar 10 wedstrijden ofzo duurt. Als je een dipje krijgt is 't seizoen toch zowat af.

7 maart 2015 om 19:26

#Gooner4 ja ze hebben nu goud in handen maar dat hadden ze met bale ook, en dat goud wat hij opleverde werd eigenlijk verkwist de enige wie dat goud waard waren waren eriksen en chadli, dus kijken hoelang ze met kane kunnen omgaan

7 maart 2015 om 19:36

Ja dat klopt ook weer. Zolang Tottenham geen Cl voetbal haalt kunnen ze de stap naar de top nooit maken. Na die miljoenen van Bale was het dé kans, maar idd door domme aankopen hebben ze die hele stap verpest.

!e helft kwamen we goed weg en kwamen we gelukkig op 0-1. @e helft verzuimde we om meer afstand te nemen. Maar goed 3 punten en geen verplichtingen meer dus Poch heeft de selectie weer een week bij hem om de patronen er beter in te slijpen. We houden de druk op United en ik verlang nu al naar die wedstrijd. Hoop wel dat ze doellijn technologie hebben op Old Trafford anders wordt het moeilijk scoren voor ons Audere Est Facere C O Y S

7 maart 2015 om 18:08

We kwamen soms wel goed weg inderdaad maar het is niet dat we het niet verdiend hebben.

Van dit slechte Man united moeten wij gewoon winnen vind ik, Liverpool Arsenal en Tottenham verdienen het sws om hoger te eindigen dan zij als je het mij vraagt. Hopelijk kunnen we net zo afstraffen als tegen Chelsea in een prachtwedstrijd.

7 maart 2015 om 18:20

Dit Tottenham is echt niet beter dan United, was weer enorm matig en erg veel gelukkig ivm de arbitrage. Zelf denk ik dat United ze makkelijk opzij zet.

7 maart 2015 om 18:23

Ze verdienen beide de top-4 niet. Meest gelukkige van de top-6, dat zijn ze wel.

7 maart 2015 om 18:45

Tottenham speelt dus echt wel beter voetbal dan Manchester. Manchester haalt wel de punten binnen dat wel maar qua voetbal zit er totaal geen gedachte achter. Zoals ons vorig seizoen zeg maar haha.

7 maart 2015 om 18:47

@kopitered
Dat mag je vinden inderdaad.

7 maart 2015 om 18:52

Bij Spurs wel dan? Alle ballen richting Kane?

7 maart 2015 om 19:02

Iedereen met een beetje gezond verstand vindt dat wel.

8 maart 2015 om 13:31

@ajaxcunian
Niet echt nee maar al mocht dat het geval zijn dan zit er nog steeds meer achter dan het spel van Manunited wat ik tot nu toe heb gezien hoor.

Eriksen was dus echt niet onzichtbaar, die jongen speelt zo ontzettend slim en is altijd aanspeelbaar of zorgt ervoor dat andere makkelijker kunnen voetballen daar hoeft hij niet altijd een assist of een goal voor te maken. Mason vind ik ook prachtig m te zien verdedigend zo veel inzet en toch altijd de drang naar voren hebben (had ook weer een assist en laatst een goal).

Weer een lekkere overwinning voor ons. Eerste helft had QPR een paar goede kansen, maar gelukkig kwam wij op 0-1 en niet zij, want dan was het een stuk lastiger geweest. Tweede helft waren wij wel overduidelijk de betere ploeg en scoorden we terecht nog een keer. Dat QPR scoorde vond ik niet eens zo erg, want op basis van de eerste helft verdienden ze het wel. We probeerden in de eerste helft te veel te voetballen in kleine ruimte's en soms was het ook slordig, maar dat heeft ook te maken met het drukke programma. Kane weer lekker twee goaltjes geprikt en de drie punten zijn binnen. COYS!

7 maart 2015 om 20:57

Volgende week is Man United aan de beurt!
We hebben al een geweldige uitvorm, maar hopen dat we winnen en eindigen in de top 4 dit jaar.
Coys !

7 maart 2015 om 21:12

Vorig jaar lukte het ons ook op Old Trafford te winnen en toen speelden we ook eerst thuis gelijk. Dit seizoen speelden we thuis ook gelijk, dus..... :D

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren