Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ontevreden Sam Lammers heeft twee opties, waaronder in Nederland’

Laatste update:

Sam Lammers heeft de mogelijkheid om terug te keren in Nederland, schrijft de Daily Record. De aanvaller is op een zijspoor beland bij Rangers FC en mag deze winter vertrekken. Ook Sunderland ziet de Nederlander graag komen.

Op dit moment lijkt Sunderland de beste papieren te hebben om Lammers over te nemen van Rangers. Michael Beale, die vorig jaar zomer de overstap maakte van Rangers naar Sunderland, voelt wel iets voor een hereniging met zijn voormalig pupil.

Lammers werd een half jaar geleden door Beale naar Ibrox gehaald voor vier miljoen euro, maar wist nog niet te imponeren. Sinds zijn komst van Atalanta was de aanvalsleider pas twee keer trefzeker.

Nu Philippe Clement zijn eigen stempel op de ploeg lijkt te willen drukken, dreigt Lammers overbodig te worden bij Rangers. Een huurperiode van een half jaar ligt het meest voor de hand voor de geboren Brabander.

Bij Sunderland moet Lammers een belangrijke bijdrage gaan leveren aan het doel om promotie naar de Premier League te bewerkstelligen. The Black Cats staan zesde in de Championship, een plek die aan het einde van de rit recht geeft op de play-offs.

Welke club in Nederland achter de handtekening van Lammers aanzit wordt niet bekend. Wel wordt gesuggereerd dat de spits er goed opstaat in zijn geboorteland. Lammers kwam in Nederland uit voor PSV en sc Heerenveen, alvorens hij in 2020 naar Atalanta vertrok.

Lammers, die nog een contract heeft tot medio 2027 bij Rangers, kwam tot dusver 31 keer in actie namens de Schotse topclub. Daarin was hij twee keer trefzeker en twee keer aangever.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Zou hem graag bij Utrecht zien!

5 januari 2024 om 12:54

Ik denk niet dat hij betaalbaar is voor ons. Hij ging voor een paar miljoen naar Rangers afgelopen zomer en hij zal vast een prima salaris verdienen daar.

5 januari 2024 om 13:30

Denk juist dat Lammers voor een huurperiode naast de top-4 alleen voor Twente, Utrecht en wellicht een Fortuna of Heerenveen te betalen is. Zou wel een fantastische versterking zijn. Met Lammers voorin heb je denk ik precies wat je nu mist. Iemand die de creatieve jongens om de spits heen van de juiste ballen kan voorzien. Lidberg kan geen bal vasthouden en Seuntjes maakt te weinig vuile meters. Met Lammer in de spits creer je ruimte voor de Boussaids, Azarkans, Ramselaars en Booths denk je niet? Kan je zelfs Seuntjes in een vrije rol nog op de vleugel of op 10 zetten.

5 januari 2024 om 14:15

Salaris daar zal idd bizar zijn.
Maar hij moet een stap terug doen, lang al niks gepresteerd.
En bij Utrecht verdien je zat en je kan wonen in de mooiste stad op aarde.

5 januari 2024 om 14:19

Mogelijk dat Rangers of Lammers zelf water bij de wijn willen doen, zou voor Utrecht en Lammers mooi zijn. Geeft Utrecht weer scoringsvermogen en Lammers een mooie mogelijkheid om zichzelf te etaleren.

5 januari 2024 om 15:21

Utrecht gaat Noah Ohio halen, 13 wedstrijd 0 goals.

5 januari 2024 om 15:28

Wie weet zit Bellingham dan een keer op de tribune

Snap niet wat Sunderland met Lammers moet, is niet echt een doelpunten maker gebleken en als je nog voor promotie kan gaan ga je hem niet halen omdat die leuk mee goetbalt

Eén goed seizoen bij Heerenveen en daarna weinig klaar gespeeld bij Samp Frankfurt Empoli Rangers en Atalanta (en écht wel kansen gehad). Heel leuk voor hem al die buitenlandse avonturen, maar subtop Nederland lijkt me zn max

5 januari 2024 om 12:21

Verschil is dat hij in het buitenland waarschijnlijk veel meer verdient dan hier. Ook als je flopt wil een subtopper uit de eredivisie je wel terughebben, dus begrijp wel dat hij in het buitenland blijft hoppen totdat daar niemand hem meer wilt. Om vervolgens als nog in de subtop Eredivisie terug te keren.

5 januari 2024 om 12:59

Ik zou het een goede reservespits voor Ajax vinden. Hij kan echt wel wat maar moet in een dominant team spelen met buitenspelers.

5 januari 2024 om 13:55

Kom op zeg, dit is toch niet wat dit Ajax nodig heeft? Deze speler maakt zelfs het huidige Ajax niet beter. Brobbey is vele malen beter en denk dat zelfs Akpom nog meer scoort dan hij.

Deze jongen heeft het bij PSV niet gered en ook niet in het buitenland. Dit is typisch een spits voor het rechterrijtje.

5 januari 2024 om 14:56

Lammers vertrok omdat hij niet bij wilde tekenen. Was prima bezig bij PSV.

5 januari 2024 om 13:32

Wel echt jammer. In de zomerstop van 2020 was hij echt goed. Met Schmidt aan het roer begon hij best vaak in de basis naast Malen. Had me niet verbaasd als hij uiteindelijk Zahavi dat seizoen uit de basis had gespeeld.

5 januari 2024 om 13:41

Zahavi was aangetrokken als vervanger van Lammers. Schmidt wilde hem juist behouden en zag in Sam als zijn eerste spits.

5 januari 2024 om 14:25

Als je prime in de zomerstop is verklaart dit denk ik waarom hij nergens helemaal uit de verf is gekomen 😁

Mooie spits, ik vind hem vergelijkbaar met bijvoorbeeld Dolberg. Laat sporadisch enorm veel klasse zien en je hoopt dan dat de geest uit de fles is, maar stelt je vervolgens teleur. Ik hou wel van dat soort spitsen, maar ik ben dan ook verliefd geworden op het spelletje in de tijd van van Basten.

5 januari 2024 om 12:15

Dan kennen wij een andere Lammers. Heeft echt wat beroerde seizoenen achter de rug, benieuwd welke Nederlandse club interesse in hem heeft. Lijken me geen clubs uit het linkerrijtje?

5 januari 2024 om 12:21

Ik was ook altijd wel onder de indruk van Lammers. Perfect tweebenig en technisch ontzettend begaafd, draait bijv erg makkelijk. Had dan ook verwacht dat hij meer zou gaan scoren maar dat valt tegen

5 januari 2024 om 12:29

Was onder van Bommel ineens basisspeler, maar raakte toen helaas ernstig geblesseerd. Daarna nooit meer echt de oude Lammers gezien. Toen PSV Zahavi haalde was voor hem de boodschap ook duidelijk.

5 januari 2024 om 13:49

Had nooit weg moeten gaan bij PSV, zahavi kwam juist nadat hij vertrok.

5 januari 2024 om 14:31

Zahavi werd gehaald als vervanger van Lammers, die mondeling akkoord had gegeven op een verlenging maar toen plots opeens naar Atalanta moest.

5 januari 2024 om 12:36

Ik vind hem eerder vergelijkbaar met Torres en Morata scoren weinig maar wel super goeie spelers.

Zou wel de oplossing zijn voor Vitesse om een scorende spits te hebben. Basisplek gegarandeerd lijkt me.

5 januari 2024 om 13:06

Scorende spits ? Zijn cijfers laten iets anders zien.

Vitesse, Utrecht, Heerenveen, allemaal kunnen ze hem gebruiken. Zelfs Feyenoord zou hem tijdens de Asia cup best wel erbij kunnen hebben, al denk ik niet dat hij daarna zin heeft om een rol in de marge te spelen.

5 januari 2024 om 12:21

Heerenveen lijkt mij stug. We hebben met Nicolaescu en Karlsbakk twee prima spitsen. Helaas speelt Van Amersfoort vaak omdat Kees van Wonderen de meest conservatieve trainer op de Nederlandse velden is

Sam Lammers wordt door Rangers fans omschreven als de slechtste aanvaller in de clubgeschiedenis, qua kwaliteit en inzet. Die heeft gewoon 1 goed jaar gehad maar voor de rest is het niveau onderkant Eredivisie.

5 januari 2024 om 14:41

@ Homelander , ik heb hem omdat hij oud-psver is nog eens gegoogled toen hij bij Frankfurt zat. Daar kreeg hij in een Duitse sportkrant precies dezelfde uitgebreide kritiek. Grootste kritiekpunt: inzet. Daarna ben ik ook gestopt met hem te volgen.

Lammers heeft geen pech qua clubkeuzes en zo, maar is aartslui. Die gaat er niet voor vechten. Pijnlijk dat dat woordje 'inzet' nu weer zo duidelijk valt... als je bij Rangers al niet geïnspireerd raakt... Zou iedere profclub afraden met Sam in zee te gaan. Begenadigd voetballer, maar qua mentaliteit duidelijk geen salaris waard.

Lammers is een middenmoot ED spits, meer niet. Heerenveen, Utrecht....daar kan hij gedijen.

Had te weinig geduld bij PSV en achtte zich klaar voor een stap hogerop

Karige cijfers. 31 wedstrijden en 2 goals. Zou middenmoot Nederland goed genoeg zijn voor hem, of middenmoot championship. Meer geld te halen.

lastig ook voor zo'n jongen, die waarschijnlijk ambitie heeft en denkt dat hij een bepaald niveau aan kan... maar keer op keer is toch wel gebleken dat het niet zo is.
nu zijn er verschillende opties, terug naar nederland en hopen dat je nog een keer zo'n seizoen als destijds bij heerenveen mee maakt of er een avontuur van te maken waarbij je nog wat centen mee pakt... midden oosten, japan, zuid-korea, australie.. dat soort competities.

Go Ahead Eagles?

V. Edvardsen is Lidberg in het kwadraat en Sow scoort alleen als die van de bank af komt.

De eerste goal van een spits is op 1 januari dan eindelijk gemaakt, dus dat er een goede afmaker in de spits nodig is dat is wel duidelijk. Ben bang dat Sam Lammers daar geen verschil in gaat maken. Zou niets meer zijn dan een gerucht, enkel omdat Beale is aangesteld als manager en er wel meerdere oud spelers van hem gelinkt worden aan Sunderland.

Overigens klopt het onderstaande niet, hij is een paar weken geleden pas aangesteld.

"michael Beale, die vorig jaar zomer de overstap maakte van Rangers naar Sunderland, voelt wel iets voor een hereniging met zijn voormalig pupil."

Tsja, zal niet veel soeps zijn. Als je bij Rangers al niet kan uitblinken of spelen, dan ga je in de top van de eredivisie ook geen potten breken (in mijn ogen).

Zal dan wel een laagvlieger of middenmoter zijn. En of die hem kunnen betalen? Ben benieuwd.

5 januari 2024 om 13:10

Ze hebben bij Rangers drie spitsen die toch wel degelijk potten hebben gebroken in de eredivisie, inclusief Lammers.

5 januari 2024 om 13:26

Nouja. Lammers heeft dit jaar 2 goals. Vorig seizoen over het hele seizoen ook maar 2 goals. Jaar daarvoor ook maar 2 goals. Jaar daarvoor ook 2 goals. Jaar daarvoor 3 goals en wij moeten al terug naar het seizoen 2018/2019, waarin hij 19 goals had en 5 assists, bij Heerenveen of all places. Het jaar daarvoor speelde hij zelfs in de Jupiler League en scoorde hij er 11.

Lammers is de afgelopen jaren vrij constant. 2 a 3 doelpunten. Van een spits, hoe sierlijk hij ook is, is dit echt veel maar dan ook veel te min.

1 seizoen Heerenveen heeft hij dan ''potten gebroken'', maar daarna heeft hij geen pepernoot meer geraakt.
Zie hem dan ook niet in de top 5 eindigen bij de Eredivisie nu. En de rest daaronder zie ik hem niet kunnen betalen, op de een of andere manier.

Overigens zeg ik: als je bij Rangers geen potten kan breken zoals Lammers, dan heb je niks te zoeken in de top van de Eredivisie.

het is niet voor niets dat Feyenoord een Danilo ook verkocht heeft. Deed het bij Feyenoord aardig, maar niet meer dan dat. En speelt nu redelijk bij Rangers, maar ook niet super overtuigend en hij teert volgens mij bij sommige hier nog op het seizoen 2020 toen hij er 15+ inschoot bij Twente. Is ondertussen ook al 3,5 jaar geleden.

Dessers deed het ook 1 jaar goed bij Feyenoord, vooral in de Conference League, maar ook die heeft Feyenoord uiteindelijk, terecht, niet gekocht hé.

5 januari 2024 om 15:39

Het ging mij er meer om dat de drie spitsen zich in Nederland toch heel behoorlijk hebben laten zien. Gimenez en de Jong zijn beter, maar daaronder zie ik ze echt wel potten breken in de eredivisie.

Het blijft eeuwig zonde dat deze jongen zo zwaar geblesseerd raakte toen hij eenmaal de kans kreeg bij PSV. Op het moment supreme lag hij er gigantisch lang uit.

Mooie voor NEC als vervanger van Dost

5 januari 2024 om 13:42

Laatste signalen mbt een mogelijke terugkeer van Dost zijn (relatief gezien) best positief, denk dat NEC pas wat gaat doen als daar een definitieve streep doorheen gaat. Maar zelfs dan kan NEC Lammers helemaal niet betalen omdat het met Ogawa al een dure spits heeft die het i.m.o. ook gewoon goed doet.

5 januari 2024 om 14:44

Het gaat om huur, dus maar de vraag wat de hurende club daadwerkelijk moet betalen.

Toch knap het bij Rangers zo ontzettend slecht te doen dat je van Dessers de concurrentiestrijd verliest. Die mist me toch een partij kansen, dat is gerust echt bizar te noemen.

In potentie heeft hij echt wel de kwaliteiten die hem tot een aardige spits moeten kunnen maken. Hij heeft lengte, is technisch vaardig en heeft een aardige traptechniek.

Ik heb alleen bij hem altijd het idee dat hij totaal geen gif heeft. Als ik bijvoorbeeld kijk naar een Luuk de Jong zie ik iemand die in potentie echt niet vele malen beter is, maar wel dat gif heeft. Die wilt ten koste van alles winnen en gaat kopduels aan die Lammers niet zou aangaan.



5 januari 2024 om 13:28

Komt over als een heel lief jongetje en in mijn ogen is hij fysiek, ondanks zijn lengte, ook niet sterk genoeg.

Vind hem ook meer een slungelige valse spits, dan een echte spits.

Heb ook niet het idee dat hij bijvoorbeeld ala Brobbey goed met zijn rug naar het doel kan spelen om zo voor link-up te zorgen. Meer in decombinatie, ondanks zijn lengte

5 januari 2024 om 13:55

Hij had gewoon niet uit Nederland weg moeten gaan en anders moeten verkassen naar de Belgische top of zo. Als je bij PSV al genoegen moet nemen met een plaats op de bank, ga je als aanvaller niet ineens leveren in een grote competitie. Dat heeft hem meerdere jaren van zijn ontwikkeling gekost en het is maar de vraag of hij zijn niveau van weleer nog aan kan tikken. Dit doet ook wat met het zelfvertrouwen en zoveel leer je niet als je er maar niet tussenkomt. Als het er nog in zat, had het er in Schotland wel uit moeten komen. Die competitie is zwakker dan de Eredivisie.

5 januari 2024 om 14:18

Zwakker, maar fysieker. En dat is iets wat Lammers, ondanks zijn lengte, eigenlijk helemaal niet ligt.

Zonde.

Misschien moest Lammers een paar van die giga kansen die hij keer op keer verpruts eens erin schieten anders beland je ook bij de Rangers op een zijspoor. Man man wat was hij onthutsend slecht in de paar potjes die ik van hem heb gezien. Rangers fans zijn ook maar al te blij als hij vertrekt. Zelfd geldt trouwens voor Dessers en Danilo.
Nou hebben ze weer Fabio Silva aangetrokken….. of die nou veel beter is dan de genoemde 3.

5 januari 2024 om 13:41

Fabio Silva heeft denk ik wel iets meer potentie, maar tot nu toe is dat ook een slechte spits gebleken.

Vond dit altijd wel een mooie speler. Groot, sterk, technisch en tweebenig. Zou bij elke club in NL onder de top 3 zeker kunnen renderen, al gaat het waarschijnlijk wel wat maanden duren voor hij weer wedstrijdfit is etc na zo weinig gespeeld te hebben.

NEC is de club uit Nederland die geïnformeerd heeft naar Lammers als vervanger van Bas Dost die waarschijnlijk dit seizoen niet meer terug komt op de velden.

Wellicht dat er in Nederland wat gebeurd op de markt.
Misschien strijdend met Pavlidis, mocht Odgaard vertrekken.
Wil hij garantie op speelminuten, dan kom je toch weer een stapje lager uit.

5 januari 2024 om 13:52

FC Twente is eigenlijk zo gek niet mits hij niet zo duur is. Van Wolfswinkel wordt deze maand alweer 35 jaar en Ugalde moet nog een ontwikkeling doormaken voor hij echt bepalend kan worden.

Echter heeft FC Twente andere prioriteiten, want de vleugels voorin zijn van een bedroevend niveau. Met Vlap en Rots aan komen zetten op de vleugels kan echt niet. Beiden hebben zo hun sterke punten, maar ze hebben gewoon niets wat een (vleugel)aanvaller hoort te hebben.

5 januari 2024 om 14:47

Met Ugalde en van Wolfswinkel is er geen reden om nog een spits te huren. Kopen voor volgend seizoen wellicht wel interessant, maar vraag is of Twente daar genoeg geld voor heeft en zoals jij al aangeeft geen hogere prioriteiten hebben

Langzaam maar zeker komt hij op een niveau te spelen dat bij hem past. Een spits die nergens scoort heeft nu eenmaal een probleem. Kan me nog herinneren dat sommige mensen in Nederland in hem de nieuwe Van Basten zagen....

Die jongen neemt te veel hooi op de vork. Het is toch nu wel duidelijk dat hij niet goed genoeg is voor een top competitie? Die kan alleen zichzelf kwalijk nemen dat hij nog steeds zo weinig speelt. Die heeft jaren van z'n ontwikkeling weggegooid.

Wel een voorbeeld van een speler die zijn eigen carrière kapot heeft gemaakt. Je kiest een paar keer de verkeerde club staat stil in je ontwikkeling en daalt steeds verder af. Had echt PSV moeten blijven. Had daar 2 top seizoenen kunnen maken en dan met meer bagage en fit een stapje omhoog kunnen maken. Als je kijkt hoeveel minuten hij heeft gemaakt op zijn leeftijd is het echt zonde.

Zou een mooie voor Utrecht zijn

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren