Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘’Ontdekking van Mislintat‘ verschijnt op de radar bij Atlético Madrid’

Laatste update:

Atlético Madrid gaat jacht maken op de handtekening van Serhou Guirassy, zo meldt BILD. De aanvaller van VfB Stuttgart maakt indruk in de Bundesliga en dat is ook de Europese top niet ontgaan. De interesse betekent slecht nieuws voor Memphis Depay, die er met de elfvoudig international van Guinee een geduchte concurrent bij dreigt te krijgen.

Guirassy is zonder twijfel de grote ster van het huidige Bundesliga-seizoen. De aanvaller van Stuttgart wist al zestien keer te scoren in tien officiële wedstrijden en moet alleen Harry Kane (achttien goals) voor zich dulden op de topscorerslijst.

Zijn goede prestaties hebben er inmiddels toe geleid dat de Europese topclubs geïnteresseerd zijn geraakt in zijn diensten, zo schrijft BILD. Volgens de Duitse boulevardkrant is Atlético Madrid een van de belangrijkste gegadigden voor zijn handtekening.

Diego Simeone is op zoek naar een alternatief in het geval Álvaro Morata de club verlaat en ziet in de Frans-Guinees voetballer een welkome versterking. Gemakkelijk zal de strijd echter niet worden, daar ook Newcastle United interesse lijkt te hebben.

Guirassy, die afgelopen zomer definitief de overstap maakte van Stade Rennes naar Stuttgart, heeft naar verluidt een ontsnappingsclausule in zijn contract staan van twintig miljoen euro. Transfermarkt schat zijn waarde op veertig miljoen euro.

Na dienstverbanden bij Lille OSC en AJ Auxerre streek Guirassy in 2016 voor het eerst neer in Duitsland, toen hij in dienst van 1. FC Köln 9 keer het net wist te vinden in 45 wedstrijden. Het was de eerste keer dat de spits op de radar verscheen bij Stuttgart.

Bij de club uit Zuid-Duitsland was Sven Mislintat op dat moment technisch verantwoordelijke. De bij Ajax ontslagen directeur voetbalzaken telde negen miljoen euro neer en ziet hem nu wekelijks uitblinken in de Bundesliga. Guirassy heeft nog een contract tot medio 2026 bij Stuttgart.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Depay was daar wel lekker bezig maar ja een club als Atletico gaat opgegeven moment verder kijken als je maar niet fit geraakt.

25 november 2023 om 12:46

En omdat ze beter kunnen dan een, met alle respect, Depay en Morata, en Morata is teminste nog fit en scoort relatief vaak, Depay doet geen van beide

25 november 2023 om 15:31

Morata zou in zijn huidige vorm bijna overal basis staan, die schopt ze er vanuit alle hoeken in. Memphis is op zich prima als goedkope backup, maar ja als-ie telkens geblesseerd is…

Als hij Kane voor zich moet dulden, dan is Kane toch de absolute ster?

Jammer voor Depay.
Misschien kan hij vanaf volgend seizoen lekker weer naar Eindhoven komen.
Maken we hem fit, houden we hem in de luwte en dan lekker knallen.

25 november 2023 om 10:45

Nee want van Kane werd het verwacht van Guirassy niet.

25 november 2023 om 12:01

Behalve in football manager dan want daar zit Guirassy in mijn carrierre bij Real Madrid.

25 november 2023 om 10:57

Depay gaat eerder naar Qatar/zandbak en ik geef hem geen ongelijk. Het niveau in SA kan bijna niet dramatisch zijn met zoveel sterren. Ik verwacht dat hij lekker gaat cashen.

25 november 2023 om 12:03

Die sterren zitten maar bij een paar clubs, dus ja het niveau is wel degelijk dramatisch.

25 november 2023 om 15:38

Niemand gaat voor het niveau naar S-A, je speelt daar min of meer demonstratiewedstrijden voor een hoop geld. Wat best aantrekkelijk is in de herfst van je carriere, Memphis is al bijna 30, zijn marktwaarde/reputatie wordt niet hoger meer door in Europa te blijven spelen in de rol van invaller bij een topclub.

Weer een talent dat opgeleid is in Frankrijk… ik hoef niets meer te zeggen…

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren