Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ongelooflijke vorm van Payet in Frankrijk baart West Ham zorgen’

Laatste update:

Dimitri Payet doet het vooralsnog erg goed tijdens het EK 2016. De aanvallende middenvelder scoorde in het openingsduel van Frankrijk in de slotfase de 2-1 en nam vervolgens ook de 2-0 voor zijn rekening tegen Albanië. Payets ster is verder rijzende, maar West Ham United ziet het zorgelijk aan. De club wil Payet absoluut niet kwijt.

/

De Premier League begint volgens de Daily Mirror te vrezen dat Payet onhoudbaar wordt, als hij zo bezig blijft. De Londenaren hebben geen behoefte aan een zak geld voor hun sterspeler, die sowieso al een topseizoen draaide in Engeland. De club heeft geen prijskaartje aan hem gehangen, wil dat ook niet doen en zál dat naar verluidt ook niet doen.

De angst is wel dat de Europese topclubs zich om Payet zullen verdringen, als de 29-jarige Fransman zo blijft presteren. De naam van Real Madrid zingt al rond en een bron rond de Spaanse topclub geeft de krant te kennen dat het ‘typisch’ voor Florentino Pérez zou zijn om toe te slaan voor Payet. West Ham kocht Payet vorig jaar zomer voor 13,5 miljoen euro; in februari verhoogde men zijn weekloon omdat hij zo sterk presteerde.

Denk je dat Dimitri Payet bij West Ham United blijft?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gewoon 100 miljoen vragen, hij ligt tot 2021 vast en hoeft niet weg. Dan zien we wel wat voor boden er nog op Payet komen. We've got Payet!

17 juni 2016 om 07:58

Ik denk ook dat hij zeker geen slecht salaris zal hebben toch?

17 juni 2016 om 08:15

Kan altijd beter en als hij weg wilt dan zullen ze hem moeten laten gaan.

17 juni 2016 om 11:23

Dat moet niet, contract is contract. Bij WHU spelen is geen straf he.

Als er een bod van 60 miljoen komt (wat toch niet gaat gebeuren) en hij blijft 'ziek' weg van training en zo om een vertrek te forceren, moet je hem wel laten gaan. Maar gelukkig is niet elke speler zo.

17 juni 2016 om 12:39

Dat moet wel, mits er een normale vergoeding tegenover staat en er sprake is van positieverbetering. Daar is in het geval van Real Madrid sprake van.

17 juni 2016 om 07:59

Tja uiteindelijk willen de hoge heren bij the hammers gewoon cash zien. Dus bij een aannemelijk bod voor Payet gaan ze toch nadenken...

17 juni 2016 om 08:19

Langs de andere kant als iemand ineens 50+ miljoen biedt voor een 29-jarige speler, daar zullen veel clubeigenaren toch over nadenken...

17 juni 2016 om 08:34

Geld gaat het niet om, dat hebben we momenteel zat. Payet kan het verschil maken tussen de 10de of de 5de plek en daar verdienen wij wel meer aan dan een transfersom van 70 miljoen euro.

17 juni 2016 om 09:24

Borderisland

Wij verdienen......? West ham united verdient.

Jij verdient helemaal niks... Hahah

17 juni 2016 om 09:24

Its all about the money.

17 juni 2016 om 09:25

Goede grap vriend ik lig in een deuk

17 juni 2016 om 10:45

Is het mogelijk om deze post te nomineren voor 'post van het jaar'???

17 juni 2016 om 09:00

Het ligt denk ik ook aan de ambities die Payet nog heeft. Bij West Ham is hij helemaal het mannetje bij een club die de weg naar de top heeft ingezet naar mijn idee. Nieuw stadion, hele fijne trainer en geld is de komende jaren ook geen heel groot probleem. Wil een topclub hem wegkapen moeten ze denk ik met een flinke geldzak komen, in deze gekke voetbalwereld gok ik toch al gauw op een bedrag in de 50+ miljoen.

17 juni 2016 om 09:08

Denk niet dat Payet zal vertrekken. Sullivan heeft gezegd dat het startbedrag 70 miljoen moet bedragen en ik zie geen topclub dat bedrag ook uitgeven. En we willen hem natuurlijk ook helemaal niet kwijt.

17 juni 2016 om 09:21

Daarnaast is hij 29 he, dus dan is voor clubs die 70 miljoen wel een grote gok.

17 juni 2016 om 12:05

Mooi om de opmars van WHU te zien. Met Allardyce absoluut niet degraderen om als premier League ploeg in het olympisch stadion te spelen, naar deze positie op de ranglijst in 2016! Straks Payet, Lanzini en Feghouli achter de spits, wordt een prachtig elftal.

Is ook al 29. Als West Ham nog iets voor hem wil krijgen in de toekomst, is nu het moment. Verkopen als hij "hot" is en voor die zak met geld koop je een jongere speler terug voor de helft van dat geld en met potentieel doorverkoopwinst.

17 juni 2016 om 08:12

Aan de ene kant wel met je eens. Aan de andere kant.. West Ham heeft het geld helemaal niet nodig en heeft echt plannen om door te groeien. Als je wilt doorgroeien moet je je toppers behouden en met Payet heb je er natuurlijk een.

17 juni 2016 om 08:35

Helemaal met je eens Gooner. Wij hoeven helemaal niet te verkopen. Payet is een speler die ons van de 10de naar de 5de plek brengt en dat is wel meer waard dan een transfersom. Zeker omdat we nu de groei naar de top 5/6 willen maken.

17 juni 2016 om 08:44

Dat is een systeem waar we in Nederland in leven. (verplicht) Dat we iets moeten verdienen aan spelers met een doorverkoop. En dan maar weer een jongere speler er in gooien.
Guardado zal ook niet veel meer opleveren, maar heeft 10x meer gebracht bijv dan wat extra geld in het laatje door een verkoop.

West Ham hoeft hem niet te verkopen, willen door groeien. En wat dnek je dat deze jongen met marketing oplevert? Nee lekker bij je houden deze speler. Dit jaar al een goed jaar gehad Wes Ham en gewoon de sterkhouders houden!

17 juni 2016 om 08:50

Helemaal met je eens Capis. Payet is een ongelofelijk goede speler die we zeker niet kwijt willen, niet alles draait om geld..

Goed dat Real Madrid interesse heeft. Die kunnen nog wel wat versterking gebruiken. Het is allemaal maar magertjes daar.

Payet verdient imo een betere ploeg. Klasbakken als hem horen simpelweg in de Champions League thuis en behoren te strijden om de titel. Met alle respect voor West Ham en hun ambities.

Voor West Ham leuk dat ze een paar zakken vol met tientallen miljoenen kunnen verwachten.

17 juni 2016 om 08:36

Voor 100 miljoen mag hij wel weg ja. Hij ligt nog 5 seizoenen vast en is onze absolute sterspeler.

17 juni 2016 om 10:01

100 miljoen lijkt mij te veel van het goede voor een 29-jarige speler.

Maar ik zie een oliesjeik of een gekke Perez wel eens zomaar een bod van 65 tot 70 miljoen euro op tafel gooien. Kijken of Whufc dan eens nee zegt.

Heeft hij trouwens een clausule in zijn contract staan?

17 juni 2016 om 10:05

Hij mag van mij helemaal niet weg. Er is niemand op aarde die hem kan vervangen, dus aan die honderd miljoen heb je dan niks.

17 juni 2016 om 11:33

Sorry om het te zeggen hoor , maar jij beslist helemaal niks over whest ham

17 juni 2016 om 12:22

Als ik daar voor de transfers zorgde, had ik Payet zeker gehouden. Gewoon een immens hoog bedrag vragen (120 miljoen ofzo) zodat zelfs de Chinese clubs niet eens meer aan durven te kloppen..

17 juni 2016 om 09:02

Ja want alle goede spelers moeten bij 5-6 ploegen (op de bank) zitten. Wees blij dat er bij andere ploegen ook smaakmakers zitten.

17 juni 2016 om 09:57

Zo werkt het voetbal eenmaal, hombom. Ik heb het niet verzonnen, haha. Het is niet net als de Nba.

Maar gun jij Payet geel CL dan?

Logisch dat West Ham hem niet wil verkopen. Ze moeten juist meer van dit soort spelers gaan halen. Met Feghouli hebben ze al een goede binnengehaald en wellicht kunnen ze nog een spits á la Batshuayi halen. Dan gaan ze zeker weer meedoen om de top 6. Payet moet je dan wel koste wat het kost behouden. Bij een club als Real Madrid zal hij natuurlijk niet de grootste ster zijn en kan die na een paar mindere wedstrijden zo weer weg. En ze hebben daar al andere toppers rondlopen op 10 zoals James en Isco, wat ga je met hen doen dan ?

Payet wil waarschijnlijk zelf gewoon weg. Niks mis met West Ham, maar als je 29 jaar bent en nu nog ineens zo uitblinkt, wil je natuurlijk nog in de absolute top spelen.

West Ham zou juist blij moeten zijn dat hij zijn prijs aan het omhoog drukken is!

Geweldige speler, maar voor 60/70 miljoen zou ik hem nog niet verkopen. Het is een gok, maar zelfs als hij dit jaar wat minder presteert zal hij voor West Ham de man zijn.

Benteke zou ik een mooie versterking vinden in aanvallend opzicht, waarbij Payet er mooi bij kan sluiten.

Ik denk niet dat hij zak vertrekken want:
1) Hij is 29 jaar oud
2) Hij heeft een contract voor 5 jaar
3) Hij heeft geen clausule in zijn contract staan, West Ham kan gewoon 100 miljoen vragen.
Ik heb echt liever Payet dan die geldsom want geld staat niet garant voor succes. Payet wel

hoe groot achten jullie de kans dat payet player of the tournament wordt? als frankrijk de finale haalt heeft hij een grote kans, zeker omdat hij tot nu toe steeds de beste speler van zijn team is. maar wat als frankrijk sneuvelt in de kwartfinale. maakt hij dan nog wel een kans?

17 juni 2016 om 10:38

Ik acht die kans best groot. Misschien kan hij zelfs topscoorder van het EK worden. Hij is in ieder geval goed op weg.

17 juni 2016 om 10:44

Er wordt meestal wel iemand gekozen van een team dat de finale behaald heeft.
Of stel dat Wales (en debutant) de halve finale haalt dan zal een Bale wel een kans maken om het te worden.

Zelfs ondanks de zware transferbedragen is hij max 30 a 40 miljoen waard.
Een EK is het uitstalraam. En hij is tot hiertoe wel heel goed bezig zich in de kijker te spelen.
Mooi om te zien tussen al die slechte matchen en het algemeen lage niveau.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren