Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Ongelofelijke blunder van Leno kost Arsenal de kop tegen Everton

Laatste update:

Arsenal heeft vrijdagavond verloren van Everton. De Londenaren hadden tegen the Toffees op basis van het veldspel meer verdiend, maar gingen ten onder aan een gigantische blunder van doelman Bernd Leno, die een eigen treffer maakte: 0-1. Voorafgaand aan de wedstrijd eisten honderden Arsenal-supporters bij het eigen stadion in een fel protest het vertrek van clubeigenaar Stan Kroenke. Everton blijft staan op de achtste plek en mag nog hopen op een Champions League-ticket, terwijl Arsenal roemloos negende blijft.

Beide ploegen waren in de eerste helft aan elkaar gewaagd. Arsenal had het meest de bal, maar het meeste gevaar kwam van Everton. Lucas Digne zette voor op Dominic Calvert-Lewin, die zijn zweefkopbal van dichtbij naast stuurde. Na een half uur wurmde Richarlison zich langs Pablo Marí, maar de Braziliaan wist Leno van een meter of twaalf niet te verslaan. Een vrije trap van Gylfi Sigurdsson op slag van rust scheerde de bovenkant van de lat.

Vlak na rust dacht Sigurdsson op aangeven van Coleman binnen te tikken, maar Holgate wist de poging van de IJslander te blokken. Aan de overzijde leek Arsenal een penalty te krijgen vanwege een vermeende tik van Richarlison op het scheenbeen bij Dani Ceballos, die minuten later werd ingetrokken vanwege buitenspel in de aanloop. Twaalf minuten later mikte Calum Chambers uit een vrije trap van Bukayo Saka rakelings over.

Ceballos probeerde het met een hard schot vanaf de rand van het strafschopgebied, dat weggebokst werd door Jordan Pickford. Arsenal leek in de tweede helft weinig meer te duchten te hebben van Everton, maar kwam een kwartier voor tijd uit het niets op achterstand. De lage voorzet van Richarlison leek simpel op te rapen voor Leno, die hopeloos in de fout ging en de bal via zijn eigen voet in het doel rollen: 0-1. Arsenal toonde daarna aanvallende intenties en kreeg een goede kans in de persoon van Martinelli, wiens punter knap gepakt werd door Pickford.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het begint er toch echt op te lijken dat Arsenal op het verkeerde paard heeft gegokt door Leno te behouden en 1ste doelman te maken en Emi Martinez te lozen. Leno maakt toch te vaak blunders dit seizoen en is alles behalve stabiel, i.t.t. Martinez bij Villa. Martinez is denk ik wel de beste keeper van Premier League dit seizoen. Mede dankzij hem staat Villa zo hoog. Ik denk dat met Emi Martinez op doel, Arsenal nu in top 4 stond.

23 april 2021 om 22:54

We hebben juist niet gegokt. Beide keepers presteerden op een hoog niveau vorig jaar. Martinez wou zekerheid om de nummer 1 te blijven, Leno vroeg dat niet. Hij dacht te verliezen en vertrok. Arsenal had liefst beide gewoon gehouden. Achteraf gezien was het natuurlijk geen goede keuze maar waarom zou je een keeper die jaren geen niveau haalt maar 6 maanden geweldig presteert, kiezen boven een keeper die jaren een redelijk tot hoog niveau haalt. Als Arsenal-supporter kan ik je verzekeren dat er 0,00 vertrouwen was in Martinez toen Leno vorig jaar geblesseerd werd.

23 april 2021 om 22:58

Martinez is beter dit seizoen idd, maar Leno heeft het al jaren laten zien. En top 4? Haha hadden we naast Martinez nog 5 andere nodif gehad

24 april 2021 om 00:06

Wat heeft Leno precies jarenlang laten zien? In de Bundesliga was het ook geen geweldige keeper.

24 april 2021 om 00:47

Haha Arsenal in de top 4, yeah right... is wel meer voor nodig dan een andere keeper. Ze krijgen niet eens zoveel tegendoelpunten, maar scoren wel vrij weinig.

Weet je wat? Ik ga het gewoon zeggen: Xhaka draait een beter seizoen dan Partey. Wat irriteer ik me aan Partey wanneer hij minder speelt, man man man. Gratis ballen aan de tegenstander zonder verzendkosten, afstandschoten die bedoeld zijn voor de protesterende fans buiten het stadion, irritante overtredingen die totaal onnodig zijn. En wat had Martinez moeten blijven en Leno gewoon weg moeten gaan. Martinez was een echte Arsenal man, qua karakter en speelstijl en is gewoon beter dan Leno. De VAR die weer eens op millimeters het verschil weet te maken, 3e wedstrijd op rij maar ja. Europa League is alles wat we nog hebben.

23 april 2021 om 22:57

Partey probeert tenminste. Elke andere speler, exclusief Saka, speelt constant die bal naar achter.

23 april 2021 om 23:04

Doe mij maar een bal naar achter IPV in de voeten van de tegenstander 99/100x

23 april 2021 om 23:08

Zelfs Leno deed daar aan mee inderdaad! Om dit Arsenal weer terug in de top 6 te krijgen is er echt heel erg veel nodig.

23 april 2021 om 23:12

Jij kiest dus geen balverlies boven balverlies? Wat? Echt? We hebben 19 goals in 17 thuismatchen. We creã«ren gewoon te weinig. Niemand die een steekpas durft te geven.

23 april 2021 om 23:14

Of de kansen moeten nou eens af worden gemaakt. Als ik zie hoeveel kansen er bij ons niet in gaan die spelers van andere teams gewoon in het net schieten dan schrik je. Aubameyang is enorm ondermaats dit seizoen en je merkt het meteen want niemand anders scoort behalve hij en Lacazette.

23 april 2021 om 23:19

Zowel vandaag als tegen Everton hadden we gewoon te weinig kansen. Mengelmoes aan problemen bij Arsenal maar ik ga niet haten op de enige speler die 'durft'. Hij was niet sterk vandaag maar we hebben vandaag niet verloren door Partey. Nieuwe gk, rb, back-up lb, cvm, cam en een aanvaller moeten gehaald worden.

23 april 2021 om 23:26

ArsenalFanehv lekker aanvallend ingesteld ben je liever een bal naar achter dan balverlies. Dan snap ik dat je nooit scoort. Ik heb liever dat spelers fouten maken maar wel graag willen aanvallen en naar voren willen voetballen. Echter bij het huidige Arsenal is het allemaal niks. Alleen is het ook wel te verwachten. Er zit toch al jaren geen beleid achter de transfers en de manier van spelen.

24 april 2021 om 00:16

Tja, Arsenal dacht een wereldspeler te hebben aangetrokken, maar Atletico liet hem niet voor niets gaan. Het is geen slechte speler, maar als spelverdeler moet je hem niet gaan gebruiken. Voetballend en technisch is die daar veel te matig voor.

24 april 2021 om 00:36

Partey had een gelimiteerde transfersom. Atletico had niets te zeggen. Simeone was furieus. Vanwaar haal je dat 'Atletico hem niet voor niets heeft laten gaan'?

24 april 2021 om 10:49

Partey was dit seizoen een vaste bankzitter geweest bij Atletico. Denk niet dat Simeone daar zo rouwig over was geweest.

24 april 2021 om 11:21

Partey stond de laatste 2 (van de op dat moment 3 gespeelde) wedstrijden voor hij vertrok gewoon in de basis bij Atletico.

Wat ben ik dit beu. Gewoon kotsbeu. Zet maar een nieuwe keeper ook maar als een van de prioriteiten in de zomer. Wat een blunder Leno. Duidelijk de betere ploeg maar nog altijd te weinig kansen vandaag. Waarom verspil ik nu elke keer weer mijn tijd aan zo'n ploeg. En niemand hoeft ook aan te pappen met Martinez. Die wou zelf weg. Kreeg geen zekerheid dat hij de nummer 1 zou zijn en vertrok. En willen we nu alstublieft stoppen met een goal of penalty niet te geven puur omdat een speler een millimeter offside staat. Gewoon puur willekeur met hoe de scheids beslist de lijnen te trekken. #kroenkeout

23 april 2021 om 23:42

Wat had je dan verwacht? Dat Arsenal hier even makkelijk met een 3-0 zou winnen? Die tijden zijn allang voorbij. Ontwaak een beetje en bekijk het vanuit realisme. Arsenal is tegenwoordig van hetzelfde niveau als Everton. Ze strijden om dezelfde plaatsen en je kan er soms van winnen en soms van verliezen. Fan zijn van een club die nauwelijks om de prijzen mee doet moet je ook zo beleven. You win some, you lose some en aan het eind van de rit is er jaarlijks de ijdele hoop dat het volgend seizoen beter zal gaan.

24 april 2021 om 00:38

Waar lees je dat ik had verwacht dat we 3-0 gingen winnen? Gewoon niet weer een individuele fout waardoor we de match verliezen. Je zegt dan ook dingen als: "ontwaak een beetje". Ik kijk al lang niet naar een match tegen Everton met de verwachting dat we 3-0 gaan winnen.

24 april 2021 om 00:17

De basiself van Everton was op papier een stuk beter dan die van Arsenal. En leuk dat rondtikken onder de kroonprins zonder kansen te creëren, dat late n de tegenstanders toe.

24 april 2021 om 00:50

Niet dat Everton wel kansen creëerde. Ze konden zelf ook gewoon niet. Laten we nu niet doen alsof Everton vandaag goed speelde.

trieste performance weer vandaag. Overall was een punt verdiend geweest, puur omdat beide teams zo matig waren. Als Arsenal donderdag niet veel beter gaat spelen dan vandaag, dan gaat Villareal een makkelijke avond hebben

Wat een dramatische actie van Leno. Dat is een pupillenfout... Wel fijn dat Everton weer een keer wint, maar het spel was verre van goed genoeg.

Gelukkig komt die Super League er niet, want Arsenal heeft er niks te zoeken.

Jaren geleden keek ik eens Arsenal en speelde Holding zijn eerste wedstrijd, toen dacht ik dit wordt nooit een belangrijke basisspeler. Tegenwoordig is die aanvoerder. Wat een achteruitgang

23 april 2021 om 22:58

Mooi dat er kritiek wordt gegeven op een speler die juist niets verkeerd vandaag. Zelfs een geweldige ingreep op die schot van Sigurdsson in de eerste helft.

23 april 2021 om 23:07

Ik heb de wedstrijd ook niet gezien, enkel ingeschakeld om het doelpunt te bekijken. Het was ook meer een verwijzing naar de op korte termijn onherstelbare achteruitgang die Arsenal doormaakt.

23 april 2021 om 23:14

Auba, Laca, Bellerin en Luiz waren gebleseerd. Hij gaat elk 3 jaar 1 keer door blessures aanvoerder spelen. Laten we niet overdrijven. Genoeg kritiekpunten maar dat is er geen.

23 april 2021 om 23:32

Dat hij een contractverlenging heeft gekregen mag van mij wel een punt van kritiek zijn overigens . Slaat nergens op. Nu zitten we er weer tm 2023 aan vast...

Tsja er valt niet veel over te zeggen. Vaak de bal, niet super veel kansen. Everton helemaal niks gedaan, komt er een keer uit en krijg je zo'n blunder. Echt zonde. Slotoffensief was er niet echt, wel een goede kans van Martinelli, maar dat was het. Jammer dit

Hopen dat die SL er alsnog komt, kunnen ze bij Arsenal een nieuwe keeper betalen.

23 april 2021 om 23:26

Onana moet wel te halen zijn toch? Donnarumma ook beschikbaar maar wilt perse CL, dus is Arsenal geen optie zou je zeggen, maar een zakgeld doet wonderen of de keeper van Lille vind ik ook een geweldige speler. Genoeg goede keepers met kort contract. Maar normaliter is Leno ook een erg goede keeper, dus die zal niet op de shortlist staan om vervangen te worden

Tja niet meer verrassend. De helft vd verliespartijen moet je winnen, maar door enorme individuele fouten verlies je punten.

Matige wedstrijd leno pff zo'n ken je niet maken op dit niveau

Van alle clubs die de Super League probeerden te lanceren, vind ik Arsenal nog het meest achterbaks. Een club die de afgelopen jaren wekelijks een wanprestatie levert, maar toch die 300 miljoen per jaar binnen wilde harken. Op basis waarvan? Schande

Ik snap niet waarom Arsenalfans boos zijn, als ze de Europa League nog winnen hebben ze hun beste seizoen in jaren.

als Arsenal geen EL wint, spelen ze volgend jaar alleen maar om de nationale bekers.maar misschien is een tussenjaar wel goed. ik kijk niet genoeg Arsenal om te kunnen aanwijzen waar het precies misgaat, maar weet wel dat 9e geen plek zou moeten zijn voor Arsenal. zij het de trainer en zijn spelwijze of zij het puur kwaliteit, misschien kunnen ze dan tacklelen in het tussenjaar. al is goede spelers kopen zonder Europees geld ook wel lastig.

Leno hoort normaal wel tot het kleine groepje spelers die "veel in huis" hebben. En als die kwaliteitspelers dan vormverlies hebben of een off-day. dan wordt het lastig... EL winnen is gelukkig verre van een utopie gezien de andere clubs die er nog in zitten. er is dus nog niets verloren

23 april 2021 om 23:46

Jaarlijks geen toppers kopen maar juist spelers kopen die bij de concurrentie nooit op de radar zullen staan icm een angstig beleid. Een tussenjaar? Arsenal staat, treurig genoeg, waar ze horen te staan. Ooit geweldig maar inmiddels zo inconsistent als het maar kan. Zo een vage coach en een halve selectie die uit middelmaat bestaat zet dit Arsenal juist steeds verder bij de top. Heel jammer want het is altijd een mooie club geweest. Die moeten serieus eens Marc Overmars proberen te polsen.

Oei wat een fout
Vond het altijd al een gewaagde keuze om Leno eerste doelman te maken
Niet zijn eerste blunder en ook niet echt stabiel te noemen
Volgend seizoen toch maar een andere doelman aantrekken

Grappig dat ik Somagunner altijd alleen maar negatief zie verschijnen op Chelsea toppics. Maar nooit als zijn clubje weer eens een dramatische wedstrijd achter de rug heeft🤣. Ontopic: Ik vind Leno geen slechte keeper maar Martinez laat dit seizoen toch wel een stuk meer zien. Was alleen een risico om Martinez te behouden na 6 maanden goed presteren en we weten allemaal dat Arsenal het vaak op safe speelt.

Jemig wat een amateurs zijn het ook bij Arsenal hè, ze mogen blij zijn als ze 10e worden daar.

Jongens, Nkeitah in de spits. Echt waar, die spits van VVV is beter. De verwachtingen van fans zijn veel te laag. Mari speelde 4 jaar geleden bij nac breda, wat verwachten jullie? Chambers, ahahha moet daar om lachen. Heb het vaker gezegd, maar de basis techniek van pepe is om te huilen! Arsenal staat precies waar ze moeten staan. Er is geen top club die een speler van arsenal wilt.

Okee, ik ga het gewoon zeggen: Arteta bakt er niks van. Het voetbal is er niet om aan te zien en we creëeren niks. Spelers maken domme fouten, maar zelfs zonder die domme fouten, is het niet goed genoeg.

Ok ik ga het ook gewoon zeggen, dit is de harde waarheid voor Arsenal; geen Engelse top meer maar een middenmoter. Everton is gewoon beter en je ziet dat die groep meer potentie heeft

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren