Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Onderschatting, daar wil ik het niet over hebben, dat mag nooit gebeuren'

Laatste update:

De Graafschap heeft het bijzonder lastig in de eerste weken van het seizoen. De ploeg van Jan Vreman verraste vriend en vijand door via de play-offs te promoveren, maar in de Eredivisie heeft De Graafschap nog geen enkel punt gepakt. Zondag wacht de derby met Vitesse.

/

De Arnhemmers doen het een stuk beter dan De Graafschap, maar Peter Bosz hoopt dat zijn spelers wel gewoon scherp zullen zijn. “Je wilt als speler altijd iedere wedstrijd winnen”, zegt hij op de website van zijn club. “Onderschatting, daar wil ik het niet over hebben. Dat mag nooit gebeuren.”

Bosz ziet dat De Graafschap het moeilijk heeft in de Eredivisie: “Maar dat was ook wel te verwachten. Dat ze via de play-offs promoveerden was een knappe prestatie”, vindt de coach, die geen personele problemen heeft voor het ‘Airborne-duel’ in Arnhem. Vitesse herdenkt zondag de slag om Arnhem uit 1944.

Denk je dat Vitesse gaat winnen van De Graafschap?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het is toch ook belachelijk dat de nummer 7 van de eerste divisie gewoon kan promoveren, slechts omdat zij einde seizoen een piek kenden. Het is wel fijn voor de kleine clubs in de eredivisie want zij weten nu dat ze geen laatste worden. Het is triest voor Jan Vreman, maar hij mag blij zijn met 12 punten dit seizoen....

Ik denk dat het 4/5-0 wordt, dit de Graafschap heeft helemaal niks in de Eredivisie te zoeken. Wel jammer voor de sympathieke fans.

Traditiegetrouw geen wedstrijd met hoge uitslagen gebleken. Als er een keer een kans is om de oosterburen met een grote nederlaag huiswaarts te sturen dan zal het dit jaar zijn. Maar tegen Vitesse kan de Graafschap, net als nec, altijd net dat beetje meer motivatie opbrengen.

Er gaan dit jaar een paar teams zijn die punten verliezen tegen dit de Graafschap. Hopelijk zijn wij dat niet!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren