Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Onderhandelingen bijna afgerond: Drogba vertrekt naar MLS'

Laatste update:
/

Didier Drogba wordt mogelijk nog dit weekend gepresenteerd bij zijn nieuwe werkgever. De spits is op dit moment in onderhandeling met de Major League Soccer en lijkt op weg naar Chicago Fire. Die club probeerde de Ivoriaan drie jaar geleden ook al in te lijven, maar toen koos Drogba voor de Chinese competitie.

Na een korte periode bij Shanghari Shenhua en vervolgens Galatasaray keerde de nu 37-jarige aanvaller terug bij Chelsea, maar die samenwerking duurde slechts één jaar. Sinds 1 juli is hij transfervrij en staat zijn telefoon roodgloeiend. Grote Europese clubs zitten niet meer tussen de geïnteresseerden, maar ambitieuze teams uit het Midden-Oosten en de Verenigde Staten zien de illustere goalgetter nog altijd graag komen.

In financieel opzicht gaat Drogba er met een vertrek naar de MLS iets op achteruit, maar van medelijden hoeft geen sprake te zijn: in Chicago gaat hij naar verluidt 2,4 miljoen euro op jaarbasis verdienen. Dat bedrag ligt in bijvoorbeeld Qatar nog hoger, maar de voorkeur van de Afrikaan zou uitgaan naar wonen en leven in de Verenigde Staten.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zo word de MLS alleen maar leuker. Hoop dat hij het daar goed zal doen.

Zal een goede aanwinst voor Chicago Fire zijn. Staan er hee slecht voor en vind het persoonlijk het een van de zwakste teams van de MLS.

18 juli 2015 om 20:56

Zeg dat wel, hun designated players zoals Maloney vallen tegen.

Ze beschikken wel over goede aanvallers met Magee en Accam, en Drogba daar dan nog bij is echt super voor Chicago en de Mls!

18 juli 2015 om 21:01

Shipp is een aardige speler. Larentowicz niet slecht. En Johnson een getalenteerde keeper. Maar er loopt verder wel een hoop rotzooi.

Tschijnt da hij heeft getekend bij de Cavs

Is een NBA fan dus Amerika was van zelf sprekend.

Leuk. Eindelijk eens iemand die niet voor LA Galaxy of de New York teams kiest. En Chicago kan wel iemand als hem gebruiken om wat hoger te komen.

18 juli 2015 om 22:28

Jermaine Jones - NE Revs
Kaka - Orlando
Giovinco/bradley - Toronto
Dempsey/martins - Seattle

18 juli 2015 om 23:20

Vergeet Jozy Altidore niet bij Toronto :P

Dan zal Didier zeker wel vaak bij de Chicago Bulls gaan kijken. Als hij niet hoeft te voetballen. Mooi man. Ze zullen we superblij zijn in Chicago. En ook een wereld van verschil qua spits twee of drie jaar geleden stond onze Nederlandse vriend Sherjill MacDonald die nu bij Westerlo speelt nog in aanval daar en nu Didier Drogba. Wereld van verschil...

18 juli 2015 om 23:30

Haha Collins John heeft er ook nog een seizoen in de spits gestaan

19 juli 2015 om 01:09

@nick_oss weet je soms waar die gozer nu zit?????

19 juli 2015 om 13:59

@ Bokar,

Thuis op de bank met een bak kip van de KFC denk ik.... Zijn laatste wedstrijden heeft hij vorig jaar gespeeld in de VS voor de Pittsburgh Riverhounds. Collins speelde daar 13 wedstrijden en scoorde 4 keer. Eventjes gegoogled voor je. Daarvoor speelde hij in Polen voor Piast Gliwice daar speelde hij 2 wedstrijdjes en daar is naar het tweede elftal gezet en daar speelde hij 3 wedstrijden en scoorde 1 keer. Dus hij heeft zeker al zijn beste tijd gehad. Misschien dat hij misschien voor Telstar of Achilles'29 nog iets kan betekenen in de JL. Als invaller of zo.

Wat mij betreft een van de slechtste clubs in de MLS, weinig toeschouwers en weinig talent. Als je een beetje van voetbal houdt kun je beter voor een club als Seattle Sounders of Orlando City gaan waar er elke week minstens 40.000 man zit, maar wellicht brengt Drogba Chicago wel tot grote hoogten...

19 juli 2015 om 02:33

Daar bij komt dat 'Chiraq' nog 1 van de meest gevaarlijke steden in de USA is .. al zal Drogba daar niks van merken en volgens mij staat de stadion niet eens in de stad.

Het stadion ligt wel in stad. En van 'chiraq' zal je weinig merken als je in hartje Chicago bent.

Drogba gaat voor een nieuw tijdperk zorgen bij Chicago Fire. Wel leuk dat de oude garde tegenwoordig steeds vaker richting de M.l.s verterekken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren