Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Onbegrip bij Barcelona na ‘goal’: ‘Je bent een schijterd, fucking dwerg!’

Laatste update:

In Spanje is de wedstrijd tussen Valencia en Barcelona nog steeds het gesprek van de dag. De nummers één en twee van LaLiga speelden afgelopen zondag met 1-1 gelijk. Lionel Messi had de Catalanen al op voorsprong gezet, maar scheidsrechter Iglesias Villanueva en zijn assistent zagen niet dat de bal de lijn was gepasseerd, tot woede van de Barcelona-spelers.

Liplezers in Spanje hebben inmiddels achterhaald wat de spelers van Barça zoal hebben gezegd toen ze meekregen dat de arbitrage de goal niet had geconstateerd. Verschillende spelers gingen verhaal halen bij de arbitrage, maar ook de woede-uitbarsting van Luis Suárez is geanalyseerd. De Uruguayaan zou hebben geschreeuwd naar de assistent: "Je bent een schijterd, fucking dwerg!"

Ernesto Valverde zegt dinsdag op een persconferentie dat hij de emotie van zijn pupillen begrijpt. "Vanaf mijn positie was het onmogelijk om te zien of de bal erin zat", citeert Marca. "Ik zag Messi juichen. 40.000 mensen zagen dat het een doelpunt was. Het is absurd dat de arbiter het niet zag, zeker in zo'n belangrijk duel. Het is absurd dat we geen technologische hulpmiddelen gebruiken. Ooit gaan we gebruikmaken van Hawk-eye", besluit de trainer.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het was ook over duidelijk een doelpunt.

Soms heb je geluk met zoiets, andere keren pech.

Snap hem volledig op zo moment ben je gewoon je emotie even niet de baas

28 november 2017 om 20:33

Oh en bij C.ronaldo is alles weer opgeblazen. Overduidelijk dat hij geen schwalbe maakte en geeft hij hem nog rood ook, doordat Ronaldo de wedstrijd in handen had in 20 minuten. Daar kon de scheids niet tegen en daarom altijd zeuren over de scheids. Maar in de clasico,s altijd de scheids mee en dat moet je niet gaan ontkennen hoor

28 november 2017 om 21:32

Ronaldo is de laatste die mag praten. Hij is vergelijkbaar met Suarez, maar zelfs hij heeft soms erge trekjes. Waar Suarez de laatste jaren misschien scheldt, slaat of trapt Ronaldo vaak na en komt ie er bijna iedere keer mee weg. Kijk maar terug je zult zien dat Ronaldo in de laatste 2.5 jaar heel veel spelers heeft nagetrapt (of op een vuist heeft getrakteerd) en er keer op keer mee weg komen. Afgelopen zaterdag nog maakte hij weer een geweldige "zwalbe" door zelf op een speler aan te rennen en te gaan liggen om een penalty te versieren. Op het zelfde moment probeert hij die speler nog te trappen. Deed het ook afgelopen dinsdag in de CL tegen Apoel, toen ie duikend naar de grond ging en drna nog een klein tikje op de enkels uit deelde van zn tegenstander.

Meest schandalige vind ik nog altijd wat hij in 2016 deed tegen Sporting Gijon. Hij trapt een speler recht voor de neus van de scheidsrechter keihard na, en kan weglopen met een vrije trap mee en niet eens een gele kaart. Zoek maar op op YouTube, Ronaldo kicks Sporting Gijon player.

28 november 2017 om 20:57

Je emotie de baas kunnen is een keuze.

Opvallend hoe mensen plots hun emoties de baas kunnen als ze tegenover pak hem beet 5 Hells Angels staan ....

Paupergedrag.

28 november 2017 om 21:00

Lekkere vergelijking ook

28 november 2017 om 21:24

Misschien, maar ik heb wel gelijk.

28 november 2017 om 23:48

En die hells angels kunnen ook hun emoties de baas als er 5 Badr Hari voor ze staan

29 november 2017 om 11:06

Je denkt toch niet dat een Badr Hari losgaat op een lid van de Hells Angels, zoals hij losging op een Koen Everink? Nee, die twee laten elkaar met rust...

28 november 2017 om 22:20

Ik snap hem niet. De rest wel maar hem niet. Hij werd een aantal keer terecht teruggefloten voor buitenspel. En alsnog allerlei verwensingen na de grens. Overigens doet hij dit bijna elke wedstrijd.
Dat barca dit niet ziet en hem even een stop teken uitdeelt.

Alle beslissingen tegem hem gaat hij tekeer als een gek. Terwijl de helft gwn terecht is. Heeft hij geen vrienden die m even corrigeren vraag ik me dan af.

Niet zo lopen klagen als het meezit met de scheids hoor je hem ook niet.

28 november 2017 om 20:33

Dit is gewoon puur een doelpunt wat ontnomen wordt. Geen vrije trap die onterecht is of een niet gegeven penalty tegen hun.

Dat gaan de andere dwergjes van Barcelona waarderen... Luis

28 november 2017 om 23:33

Eeuwig zonde dat ze daar in Camp Nou niet af en toe 'he ho, he ho' van Sneeuwitje en de zeven dwergen over de speaker draaien

Om eerlijk te zijn, hij was ook klein van stuk. Zeker een halve kop kleiner dan Messi.

Iedereen weet dat ze in LaLiga dramatisch zijn.

Maar naar mijn mening is er wel een onderscheid tussen een foutieve buitenspel/penalty beslissing en een foutieve waarneming van een doelpunt.

Begrijp me niet verkeerd, ieder fout is er één teveel. Maar een foutieve buitenspel/penalty beslissing KAN LEIDEN tot een goal. Het is nog altijd niet gegarandeerd een goal.

Een bal die OVER de DOELLIJN is, oftewel een doelpunt, die niet wordt gegeven is erger, omdat je dan DIRECT het scoreverloop van een wedstrijd beïnvloed. Dit is nu al 2x in 10 maanden gebeurt bij Barca (vorig seizoen uit bij Betis). En het is ook al eerder dit seizoen gebeurd bij een wedstrijd tussen Athletic Bilbao en Getafe.

Wat ik niet begrijp, vorig seizoen kreeg die fout tegen Betis alle aandacht en werd er een discussie opgelaaid om VAR/doellijntechnologie. Waar iedere andere competitie vorig seizoen al één van de twee had (of het tenminste al uit probeerde) had LaLiga niks. En zelfs na zo een incident (Barcelona had op dat moment aan kop gestaan als ze hadden gewonnen, waardoor het seizoen misschien anders kon verlopen) hebben ze gekozen om het niet het daaropvolgende seizoen te implementeren, maar pas het seizoen daarop. En zo zie je, in de wedstrijd tussen Bilbao en Getafe een bal ruim over de doellijn niet gezien, in de wedstrijd tussen Barca en Malaga een bal over de achterlijn niet gezien, waarna de voorzet wordt binnen gewerkt en nu dit.

"It's not football, it's LaLiga", dat klopt, want LaLiga is geen voetbal meer, maar een foutenfestijn van scheidsrechters die hier niet zouden misstaan in wedstrijden van de 8e klasse.

28 november 2017 om 20:50

Sowieso gelijk dat systeem installeren, ik vind dat de bonden en de Uefa best wel een potje vrij mogen maken hiervoor. Je hebt dan nooit meer deze discussies. Ik ben hier itt de videoref voorstander van.

28 november 2017 om 20:54

ja en als barcelona profijt heeft van de scheids word er nooit gezegd ja waar is de doellijntechnologie

28 november 2017 om 21:20

En wat is het verband tussen een fout van de scheids en doellijntechnologie?

Zoals ik al zei, de scheidsrechters in LaLiga maken elke minuut foutjes. Maar een doelpunt dat niet gezien is heeft DIRECT impact op de score. Als een scheidsrechter die een penalty geeft dat geen penalty is, heeft dat niks te maken met doellijntechnologie. Er wordt al tijden om doellijntechnologie gevraagd.

En als er 1 club is dat doellijntechnologie graag had gehad dit seizoen is het Barcelona wel, want ze waren vorig seizoen het enige team dat een doelpunt (dat zwaar over de lijn was (70cm!)) niet geteld zag worden. De discussies over doellijntechnologie laaide juist toen op. Misschien ben je dat ook nog vergeten. Het is exact 10 maanden geleden dat dat gebeurde (29-01-2017), uit bij Real Betis.

Een Ronaldo zou geschorst worden

28 november 2017 om 22:26

Rustig jongen. Voor zover ik weet is 'liplezen' door 'experten' van de media nog geen hard bewijs. De ref heeft er zelf geen melding van gemaakt en hij is waarschijnlijk de enige die weet wat er exact werd gezegd door Suarez.

29 november 2017 om 14:31

Tuurlijk zijn ze nu blind

Wat mij betreft voeren ze een heel ander systeem in. Een systeem dat bij niet bestrafte overtredingen ook al geldt. Niet gezien, niet gefloten? Dan kan achteraf het doelpunt nog worden toegekend.
Dit is nu al jaren zo. Tegen Atletico enkele jaren terug met de goal van Messi. Vorig seizoen de goal bij Betis (dik een halve meter over de lijn) en nu dit.
Het begint verdachte vormen aan te nemen. Zelfs voor je een blinde.

Ik snap niet zo goed waarom dit zoveel aandacht krijgt. Het was een doelpunt maar dat kan je als scheidsrechter of grensrechter gewoon missen. De scheidsrechter staat ergens in het veld en kan het dus nooit zien en de grensrechter staat ook niet op 1 lijn met het goal dus dan zijn dit soort zaken ook heel moeilijk te beoordelen. Gewoon doellijn technologie gebruiken. Met het menselijk oog is het niet te zien (zonder herhaling of goede camera hoek).

28 november 2017 om 22:02

Het was wel raar dat iedere supporter en alle spelers het wel konden zien, zelfs de doelman en verdedigers van Valencia krabbelden langzaam op. En Iniesta, die naast de scheids stond zag het ook (hij juicht exact op het moment dat de bal de grond raakt als ie over de lijn is).

En tuurlijk is het moeilijk, maar dit was makkelijker dan een heleboel andere "wel of niet over de lijn" situaties. Want bij deze ging de bal namelijk tergend langzaam erin, voordat de bal de grond raakte zat ie er al in en zelfs nadat ie de grond raakt en weer opstuitert zit ie er nog even in voordat de keeper de bal wegslaat.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren