Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Onana: ‘Of ik lang wil blijven? Niet zo lang, maar ik wil wel blijven’

Laatste update:

André Onana heeft bij Ajax nog een contract tot de zomer van 2018 en het is nog onduidelijk of hij dat gaat verlengen. Correspondent Justus Dingemanse vroeg na afloop van het duel met sc Heerenveen naar die situatie en sprak met de doelman ook over de titelstrijd, over het duel met Schalke 04 en over het leven in Nederland.

Denk jij dat André Onana zijn contract gaat verlengen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij doet het goed, moet alleen nog een beetje werken aan zijn onstuimigheid. Ik denk dat hij nog 1 seizoen blijft en dan verkocht wordt.

16 april 2017 om 22:17

Hoezo over een jaar verkocht worden. Ik zie hem niet bijtekenen en dan kan hij volgend jaar gratis de deur uit. Gezien zijn reacties is Ajax een zeer korte tussenstop.

16 april 2017 om 23:05

Is zijn goed eigen recht. Maar zelf zou ik het heel dom vinden als je naar 2 jaar al weer weg gaat.

17 april 2017 om 00:58

Ik zie hem wel bijtekenen. Hij is denk ik ook niet achterlijk en hij zal best weten dat zodra hij besluit om niet bij te tekenen hij ook niet meer zal spelen. Of hij zal deze zomer verkocht moeten worden voor een bedrag van rond de 10 miljoen. Of hij zal een jaar moeten banken en transfervrij weg gaan. Echter vraag ik me dan wel af, welke club wat echt een vooruitgang is t.o.v. gaat een keeper van 21 jaar in het doel zetten die net een jaar niet gespeeld heeft?

Sowieso waar zie je het überhaupt in een topcompetitie dat een keeper van 21 of jonger op de goal staat? Extreme gevallen als Casillas of Donnarumma daargelaten. Ik denk dat het voor alle partijen het beste is dat hij gewoon lekker bijtekent, hij is salarissfeer er flink op vooruit gaat. Nog lekker 2 jaar in Amsterdam blijft en dan de stap naar het buitenland maakt. Dan kom je bij een club als Leverkusen/everton/tottenham/sevilla ook net even wat serieuzer binnen, dan een keeper die pas 1 jaar bij Ajax heeft gekeept.

17 april 2017 om 13:11

Waar haal je hemelsnaam 10 mil vandaan?
Nog zeer jonge keeper wat regelmatig fouten maakt , wat ook mag op zijn leeftijd.
Als je hem haalt dan moet je nog jaren wachten voor hij een top competitie aankan.
Grote clubs gaan hem gewoon zien als een jeugdkeeper.

17 april 2017 om 13:53

Juist daarom. In potentie is hij bijvoorbeeld echt een stuk beter dan Zoet. Ik denk dat Zoet ook zeker 10 miljoen moet gaan kosten. Daarbij zijn grote keeperstalenten schaars en hij speelt voor Ajax. Ik ben er van overtuigd dat er onder de 8/9 miljoen niet eens met Overmars over te praten valt.

Als hij zichzelf een vier geeft, dan hoeft hij ook niet om loonsverhoging te vragen.

17 april 2017 om 11:06

Ik vermoed dat hij een ander puntensysteem bedoeld waardoor een 4 een 6 is. 1 is het hoogste, 10 het laagste. Dat is namelijk in meer landen zo.

17 april 2017 om 12:57

! is het laagst en een 5 het hoogst.

Jammer dat voetballers niet meer zelf een team willen opbouwen ipv te willen vetrekken naar een team dat al goed is. Enfin ik zie Onana geen basisplek krijgen bij een rijkere club, daarvoor is hij nog te onervaren en te paniekerig.

Toch een - althans voor mij - opmerkelijke verandering in de beweringen van Onana. Tot voor kort was Ajax alles voor hem en hoopte hij wel lang te blijven, had het goed bij deze mooie club en vond Ajax zo belangrijk dat hij de nationale ploeg liet schieten. Nu wijzigt dat enthousiasme langzaam in voorbehoud. "het kan verkeren" zei Bredero.
Het is zijn goed recht, laat daarover geen misverstand bestaan. Maar ik hoop dat hij lang blijft.

Denk dat hij met salarisverhoging nog twee jaartjes gaat bijtekenen en dan na volgend seizoen verkocht wordt.

Maakt een goede ontwikkeling door, is een heel gevoelig gelovig mens.

Hopen dat hij wel bijtekent voor de ajax fans. Anders beland hij op de tribune/bij de beloftes. Dit is het de ajax methode als iemand niet wilt tekenen...

Met alle respect, maar deze jongen loopt wel een beetje naast zijn schoenen.
Hij keept uitstekend dit seizoen, maar de top kan hij pas over een jaar of 2 aan. Laat hem eerst maar een jaar constant top keepen en in de Europese top opvallen. Dan barst er ook nog een strijd los tussen de absolute topclubs. En met nog een jaar extra bij Ajax kan hij nog meer ervaring opbouwen en laat hij zien een betrouwbare keeper te zijn. Ajax kan een flink bedrag aan hem verdienen, mits ze keihard onderhandelen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren