Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Olympique Lyon heeft Depay hard nodig na nederlaag in Rusland

Laatste update:

Zenit Sint-Petersburg heeft woensdagavond goede zakengedaan in de Champions League. Het team van Sergei Semak was in eigen huis te sterk voor Olympique Lyon en heeft zodoende uitzicht op overwintering in het Europese miljardenbal: beide teams hebben zeven punten uit vijf duels. Een hard gelag voor de Fransen, die bij zelfs een gelijkspel zich zo goed als zeker voor de achtste finales hadden geplaatst. RB Leipzig heeft twee punten meer en kan vanavond thuis tegen Benfica kwalificatie voor de knockout-fase afdwingen.

De eerste helft tussen Zenit en Olympique Lyon was ronduit teleurstellend. Geen van beide teams maakte in de Gazprom Arena de indruk er vol voor te willen gaan en dat was ook van invloed op de hoeveelheid kansen. Het eerste bedrijf leek dan ook doelpuntloos te eindigen, maar drie minuten voor de pauze sloeg het team van Semak toe. Na een indraaiende corner van Douglas Santos vanaf de rechterkant was Artem Dzyuba sterker in de lucht dan Marcelo en kopte hij het leer van een meter of tien in de linkerhoek: 1-0.

Na de onderbreking kwam de ploeg van Garcia, die Kenny Tete op de bank hield, beter uit de startblokken en werd er meer druk op de defensie van Zenit gezet. Dat leidde na een uur spelen tot een grote kans voor Moussa Dembélé: na een voorzet van Léo Dubois kopte hij het leer naast. Garcia bracht Youssouf Koné, de zestienjarige Rayan Cherki en Amine Gouiri binnen de lijnen, maar het mocht niet baten. Een door Marcelo van richting veranderde inzet van Ozdoyev was zes minuten voor tijd de 2-0.

Op basis van het onderlinge resultaat staat Zenit op de tweede plek. Lyon moet daardoor sowieso hopen op puntenverlies van Zenit op de laatste speeldag bij Benfica en zelf een positief resultaat boeken tegen RB Leipzig. Memphis Depay hoopt er dan weer bij te zijn: de Nederlander ontbrak in Rusland wegens blessureleed.

Denk jij dat Olympique Lyon in de Champions League overwintert?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tja Lyon mistte hun 2 beste spelers. Dan wordt het op champions league niveau heel lastig, zeker in een uitduel. Ze moeten tegen Leipzig over 2 weken, maar zelfs met winst hebben ze het niet meer in eigen hand nu.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren