Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Oliedomme schwalbe van Neymar levert terechte rode kaart op

Laatste update:

Neymar liet zijn teamgenoten bij Paris Saint-Germain woensdagavond behoorlijk in de steek. De Braziliaan liep in de tweede helft van de wedstrijd tegen RC Strasbourg, waarin het van geen kant loopt bij de Parijzenaren, binnen enkele minuten tegen een dubbele gele kaart aan. De tweede incasseerde Neymar voor een overduidelijke schwalbe, waar scheidsrechter Clément Turpin niet omheen kon. Luttele minuten daarvoor was Neymar al met geel bestraft vanwege een uitgestoken hand in het gezicht van een tegenstander.

Mbappé redt PSG in blessuretijd na met rood bestrafte schwalbe van Neymar

Neymar leek met zijn rode kaart puntenverlies in te leiden voor PSG, maar Kylian Mbappé treedt op alles redder der Parijzenaren. Lees artikel

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit elftal zonder Messi is echt helemaal niks lijkt het. Spelen matig tegen nummer 19 Strasbourg en dan gaat Neymar ook nog is proberen een penalty te versieren…

28 december 2022 om 22:32

Het is met Messi ook niks

28 december 2022 om 22:40

Vandaar dat ze nog ongeslagen zijn het hele jaar.

28 december 2022 om 22:45

Het is nou geen hoogstaand iets om in frankrijk ongeslagen te zijn met het team dat PSG heeft.,

28 december 2022 om 22:49

Alleen Psg heerst in Frankrijk, de rest is matig hoor

28 december 2022 om 22:56

@broertje: Wel of geen Messi scheelt natuurlijk wel veel. Hij is misschien niet meer de allerbeste ter wereld (maar misschien ook wel), maar het is nog steeds minimaal 1 van de allerbesten. En een speler van dat kaliber mis je altijd

28 december 2022 om 22:56

Het seizoen voor Messi werd Lille kampioen. Heb verder niks gezegd over Messi toch? Enkel gereageerd op “het is met Messi ook niks”. Ze zijn ongeslagen dus de term “niks” zal wel meevallen.

Hahaha prachtig dit toch.

Tjah Neymar blijft Neymar 😂

Die 1ste gele kaart vond ik persoonlijk onverdiend. Veel te zwaar gestraft voor een eerste fout.

28 december 2022 om 22:35

Maat als je die dan al gekregen hebt, terecht of niet, moet je echt niet zo'n domme schwalbe maken.

28 december 2022 om 22:48

Dit was toch echt gewoon een tik naar achteren. Niet alleen maar afschermen of wat dan ook. Gewoon ook terecht geel.

Het loopt nog voor geen meter. No Messi, no party.

28 december 2022 om 22:58

Gelresteeerd? Wat? En Messi een overschatte voetballer noemen zegt al wel genoeg. Intelligentie is heel ver te zoeken.

28 december 2022 om 22:58

Och. Ik had bij mijn vorige reactie nog niet door dat jij er 1 was. Onmogelijk om normaal mee te communiceren. Want als je dit soort onwaarheden en overdrijvingen de wereld inslingert, dan kan ik niet geloven dat je ook maar enigszins objectief zijn kan

28 december 2022 om 23:05

Echt helemaal prima. Ieder zijn eigen manier om de woensdagavond te spenderen he. Ik hoop dat je hiervan genieten kan uiteraard. Fijne avond verder

29 december 2022 om 00:21

Hoe kan je Messi nou overschat noemen zelfs voor haters is dat gaat dat gewoon veel te ver haha

29 december 2022 om 01:28

Fact check. Wanneer zijn ze 7 keer achter elkaar kampioen geworden? Lille werd in 2021 kampioen en Monaco in 2017.en in hun geschiedenis pas 10 keer kampioen.

29 december 2022 om 01:40

Messi won de afgelopen 7 jaar inderdaad geen CL, maar hij won in die periode wel 2 Ballon d'or, Copa America, Finalissima en WK. Wat won e.g Neymar in die periode? Hoeveel CL hebben Mbappe of Haaland gewonnen in die periode? Zijn ze ook overschatte spelers?

29 december 2022 om 06:02

Wel grappig dat die 'Finallisima' wat niet meer dan een oefenpot met wat marketing erom heen door Messi fans steevast gebruikt wordt alsof het een enorme prijs is

29 december 2022 om 13:57

Mooie manier van discussieren 😂 anderen ervan betichten dat ze excuses gaan zoeken en dan zelf een heel relaas met excuses oplepelen. Overigens, als iedereen pro Messi is en jij niet, dan zou je misschien ook zelf eens kritisch in de spiegel mogen kijken.

29 december 2022 om 14:44

Heb je daar ook bewijs voor? Voor alle duidelijkheid, ik ben geen messi-fan.

28 december 2022 om 22:55

With messi a penalty party

29 december 2022 om 00:12

ik denk dat je bedoelt: no Messi no penalty

Terechte gele en dus rodr kaart, echt oliedom

Machtig, kan niet vaak genoeg gebeuren bij die extreem vallende zwaantjes.

Heerlijk dat een scheidsrechter dit eens doet, veel vaker graag!

Ff serieus wanneer gaat hij ooit volwassen worden,met zoveel talent en ervaring dit nog doen,we hebben een var dan snap hij toch ook wel..

28 december 2022 om 22:54

Hij maakte ze ook niet...

28 december 2022 om 22:56

Ik zou Neymar ook de hele wedstrijd op zijn hielen zitten, juist omdat ik weet dat hij zich dan als een klein kind gaat gedragen. Cruyff, Maradonna, Messi, Ronaldo,Ronaldinho etc werden niet constant aangevallen bijvoorbeeld? Die zag je ook niet zo vaak 40x over het veld rollen, zelfs Ronaldo niet. Neymar is gewoon een ontzettend klein kind en naar mijn idee een waardeloze voetballer gezien zijn talent en wat hij ermee doet.

28 december 2022 om 23:07

We gaan hier niet uitkomen broertje. Cruyff had de kraters op zijn benen staan en die hoorde je nergens over. Baggio scheurde 4x alles af en behoorde nog steeds tot de besten zonder klagen. Tegenwoordig zijn er mensen fan van een pinguin met oorbellen. Prettige avond verder.

Heb toch het idee dat de scheidsrechters vaak zoeken naar Neymar….1e gele
kaart was wel heel licht voor een tikkie op ze gezicht en om dan schwalbe meteen geel wetende dat ie t rood is vind overdreven. En dat terwijl Neymar zelf hele wedstrijd doodschoppen krijgt zonder bestraft te worden

28 december 2022 om 22:58

Neymar slaat gewoon uit frustratie naar achter en probeert daarna de scheids te foppen. 2x gewoon uiterst naar en dus wegwezen. Niks op aan te merken. Klasse gehandeld door Turpin wat ik sowieso een erg goede scheids vind normaliter.

Die eerste gele kaart was twijfelachtig. Die tweede terecht. Dus een lullige rode kaart.

Ha! Dat kun je verwachten van deze volgevreten vedette vol met trucjes om tegenstanders een kaart aan te naaien en spelverderf te verrichten. Ik vind het een terechte 2de gele kaart als ik beelden moet geloven. Goed zo scheids! Zo leert dit mannetje het wel af.

28 december 2022 om 23:17

Niet echt een sterk argument. De gemiddelde commentator loopt nou niet bepaald over van spelinzicht of kennis.
Heb het niet gezien of gehoord overigens, maar Neymar is een rasacteur. Die hoef je niet extra in bescherming te nemen 'omdat ie beter is'.

Nu kan Neymar oud en nieuw in Brazilië vieren en hoeft hij 1 januari niet de topper te spelen tegen Lens..

29 december 2022 om 10:15

Zou me niet eens verbazen als het op die manier met opzet gebeurd.

Heeft neymar weer een verjaardag of een feestje te vieren? Kan die weer mooi even richting Brazilië

28 december 2022 om 22:56

Ow haha en jou vriend messi moet neymar ffe leren de schieds eerst om te kopen😂😂😂

Geef spelers voor dit soort overduidelijke schwalbes nou toch drie wedstrijden schorsing. Misschien dat ze het dan eens afleren.

28 december 2022 om 23:05

‘Ja het was een schwalbe’

Oké, dan hoeven we het er verder toch niet meer over te hebben?

28 december 2022 om 23:18

Ik was bij 'haters' al klaar. Wat een niveau.

29 december 2022 om 05:02

Heeft hij gevraagd voor een penalty? Nee toch? Dus 2e gele was overbodig. Maar hij zal er niet treurig om zijn hoor. Hij kan lekker doorzakken op 31 december.

Dit zijn 2 gele kaarten te veel. Beide zijn rood waardig

Dat gaat hij meer en meer doen omdat hij niet meer kan brengen wat ze van hem verwachten, hij voelt dat hij in de shaduw staat van Mbappe.
Ik vindt dat, als je zo'n swalbe doet, je direct Donker Rood moet krijgen, en 1 wedstrijd schorsing.

Absurd, die 2e gele kaart. Neymar vroeg niet eens om een 11 meter. Als hij dat nu wel had gedaan, dan snapte ik die 2e kaart wel.

🔪Messie met de hand van GOD mag alles. Vette handsbal tegen🇳🇱wat moet je met zulke gasten als weinig scheidsrechters doen wat deze wel deed.Optreden .

De uitvoering had nog net iets beter gekund daarvoor krijgt hij van een 9

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren