Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Of we ons record gaan breken voor Jörgensen? Dat vertel ik de 31e’

Laatste update:

Newcastle United heeft zijn pijlen gericht op de Nicolai Jörgensen en Feyenoord zou vrijdag een tweede bod op de spits van rond de vijftien miljoen euro naar de prullenbak hebben verwezen. De Rotterdammers hebben naar verluidt een transfersom van 23 miljoen euro in gedachten voor de Deen en als Newcastle daaraan voldoet, wordt Jörgensen duurder dan Michael Owen, die in 2005 voor 16 miljoen pond over kwam van Real Madrid.

Rafael Benítez is ervan overtuigd dat hij deze maand hoe dan ook nog een spits zal kunnen verwelkomen op St. James’ Park: “Of we een aanbieding van recordhoogte gaan uitbrengen? Dat zal ik jullie op 31 januari vertellen. We moeten zorgen dat we dan de spelers hebben die we willen hebben. Dat is het belangrijkste”, vertelde hij aan de Shields Gazette.

“Ik doe zelf de voetbalzaken niet. Die zijn voor Lee Charnley (directeur van Newcastle United, red.). We hebben hem op 1 januari een lijst met spelers gegeven, met daarop een plan A, B en C. Ik heb er vertrouwen in dat we voor 31 januari iemand kunnen verwelkomen”, ging de Spanjaard, die afgelopen week de van Chelsea gehuurde Kenedy al zag arriveren, verder.

Newcastle kan met Aleksandar Mitrovic een spits verkopen, aangezien Brighton & Hove Albion onlangs acht miljoen euro uitbracht op de Serviër. Zijn eventuele vertrek hangt echter af van de rest van de transferzaken van de promovendus: “Ik heb hem en zijn zaakwaarnemer duidelijk gemaakt dat hij alleen mag vertrekken als wij andere spelers aan kunnen trekken. En niet naar een Premier League-rivaal. Ik weet dat Brighton interesse heeft, maar als zij niet met een bod van 57 miljoen komen, verkopen wij niet aan clubs in de Premier League.”

Denk jij dat Nicolai Jörgensen deze maand vertrekt bij Feyenoord?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

30M en een dikke strik er om!

26 januari 2018 om 19:16

Haha van Geel gaat akkoord met een bedrag rond de 23miljoen wat denk ik best haalbaar is. Heb twijfels of Jorgensen het waard is maar ze kunnen vragen wat ze willen en terecht

Voor minder dan 23 miljoen moet je hem niet verkopen. Daarvoor is hij te belangrijk voor Feyenoord en kunnen we hem gewoon nog een halfjaar houden. Voor alle bedragen vanaf 23 miljoen zou ik gewoon toehappen. Dan heb je een ontzettend mooi en realistisch bedrag voor een speler, tevens clubrecord, en kun je op zoek naar een vervanger.

23 miljoen voor Jorgensen, dat is geld weggooien zeg. Als Feyenoord zijnde met 15 miljoen al tevreden zijn.

26 januari 2018 om 19:19

Want jij representeert Feyenoord?
Dat jij met 15 miljoen tevreden bent is leuk voor jou.
Maar voor Feyenoord is dat duidelijk niet voldoende.
Het gaat om de waarde die hij voor Feyenoord heeft.( doelpunten , assists, past in het spel)

26 januari 2018 om 19:21

Wat een onzin. Topscorer vorig jaar en international. Belangrijk voor het team en een langlopend contract. Niet gek om 20+ te willen

26 januari 2018 om 19:26

Bij het nationale elftal van Denemarken wordt hij in ieder geval verkozen boven Dolberg.

27 januari 2018 om 01:58

dolberg moet wel voor 50 gaan volgens de meeste op deze site. 16 miljoen voor een locadia was ook teveel. gekleurde brilletjes allemaal. een Younes wilden ze niet laten gaan voor minder dan 15 en een beter presterende Jorgensen is blijkbaar niet eens de waarde van Younes waard, maarja dat komt te vaak voor op deze site.

De fantasie van veel mensen is toch behoorlijk op hol geslagen als je sommige bedragen leest dat Feyenoord moet eisen.
Vergeet niet dat Feyenoord Europees gezien maar een heel klein clubje is en dat de Nederlandse competitie geen flikker meer voorstelt.
Daar naast is Jorgensen keihard op zijn bek gegaan in Duitsland en ook dat is een smet wat hij altijd bij zich zal dragen.
Bij 20 miljoen mag je al in je handjes wrijven, voor een speler die pas 1 goed seizoen heeft gedraaid. Doe daar een bonus bij optellen als Newcastle zich handhaaft in de PL en je heb gewoon hele goede zaken gedaan.

26 januari 2018 om 19:35

Dan verkopen we hem niet prima! Kunnen hem nog gebruiken dit seizoen en hij gaat een WK spelen. Dus hij gaat echt wel eind van het seizoen boven de 20 opleveren. Dat jij hem zou verkopen moet jij weten. Of Feyenoord klein is nog niet, Jorgensen werd topscorer van de kampioen van Nederland en is vaste basis bij Denemarken wat naar het WK gaat.

26 januari 2018 om 19:43

Keihard op je bek gaan als 19/20 jarige in 15 hele competitie wedstrijden in de Bundesliga...? Overdrijven is ook een vak. In ieder geval heeft Newcastle hem dit seizoen in de CL zien scoren, daar kunnen zij alleen maar van dromen...

26 januari 2018 om 20:11

En het is net deze mentaliteit die de kleine clubs klein houden. Ze moeten maar met een laag bedrag akkoord gaan, want ze zijn een klein clubje in Europa. Hoe kunnen de kleine clubs ooit groeien dan? Ze moeten juist de hoogste prijs vragen, om financieel en zo dus ook sportief te kunnen groeien. Deze mentaliteit is nefast voor de kleinere competities.

27 januari 2018 om 12:14

@Raubath:Wat een kont verhaal. Als je Milik kan verkopen voor € 32.000.000, die niet eens kampioen is geworden met Ajax en niet meer dan Jorgensen heeft gescoord in 1 seizoen, dan zou ik niet weten waarom Feyenoord Jorgensen voor een appel en ei moet verkopen, zkr aan een club die in een competitie speelt waar de miljoenen je om de oren vliegen. Feyenoord zou juist het vaker harder moeten spelen, zoals Ajax dat ook doet. Jorgensen is Deens international, waar hij een basisplaats heeft en speelt op het komende WK. Als hij het daar goed doet, net zoals Milic dat deed op een EK, kan hij alleen maar meer geld opleveren. Hij heeft een contract t/m 2020, dus waarom zouden ze niet vast houden aan de gevraagde prijs? Hij hoeft niet weg een Newcastle wil hem graag hebben, dus Feyenoord heeft alle touwtjes in handen. Laat ze maar schuiven.

Wel goed moment om hem te verkopen. Het seizoen is al verloren en in de winterstop kun je een hogere prijs stuwen dan dan in de zomer, zeker tegenover een vermogende Engelse club die voor een binnenlandse transfer alleen al 20 miljoen voor een linksback van dezelfde leeftijd betaalt. Hard spelen en inderdaad niet voor minder dan 23 miljoen verpatsen.

Wel benieuwd waar Feyenoord mee komt als vervanger. De komst van Jorgensen was er eentje die op zichzelf staat in het transferbeleid, dat zich doorgaans kenmerkt door het halen van Eredivisiespelers (bilal, Amrabat, Vermeer, St. Juste, Haps, Van der Heijden, Bottegin, Toornstra, Tapia en Ayoub), dan wel oude bekenden (boetius, Van Persie, Jones, El Ahmadi). Van Van Geel kun je een hoop zeggen, maar niet dat hij bijzonder creatief is in het aantrekken van spelers, zoals hij al bij eerdere clubs aantoonde zijn het vaak de usual suspects die hij uit zijn koker haalt. Niets mis met een beetje voorspelbaarheid, maar een nadrukkelijker scouting over de grens zou de club niet schaden denk ik. Hoewel ongetwijfeld vermogender, zijn Ajax en PSV met succes actief in andere windstreken en ik denk dat het voor het uitgaande transferbeleid veel kan betekenen als Feyenoord er ook eens in slaagt een exotische topper in wording aan te trekken.

26 januari 2018 om 19:45

Weetje wat het is, het is nooit goed als we Nederlandse subtoppers laten gaan lopen we te slapen en als er iemand uit het buitenland komt krijgt hij gelijk een stempel opzich. Een speler kan je pas beoordelen na een paar jaar, hoe het went of keert. Beleid van Feyenoord zijn harde werkers, echt voetballers zijn bijna uitzondering. Ajax heeft daarin een andere filosofie.

26 januari 2018 om 20:10

Ik word een beetje moe dat het weer over de scouting van Feyenoord gaat. Natuurlijk zou een topper als Sanchez of Ono (wat een held) welkom zijn maar ik kan mij tijdperk van Acuna, Pardo, Chun-Soo, Ostlund, Gustafson (tot nu toe), Miazek, Singh, Darley, Erasmus, Ekramy, Saidi, Owoeri, Magrao, Coelho, Carlos, Opoku, Aros, etc. herinneren. Al wist ik een paar niet eens meer, die heb ik op internet gezocht. Dat waren, misschien op enkele na, geen succes.

Met het huidige beleid heeft Feyenoord na een hoop dramatische jaren eindelijk weer eens een paar prijzen gepakt. Ik vind het daarom begrijpelijk om niet af te wijken van dat beleid.

26 januari 2018 om 20:11

Feyenoord haalt castaignos terug.

Ik snap dat de markt heel erg verandert, maar om als club je transferrecord te verbreken aan spitsen als Jörgensen en Locadia snap ik echt niet. Ik hoop oprecht dat ze mijn ongelijk bewijzen, maar je kan toch wel betere spelers vinden?

26 januari 2018 om 19:40

Ik snap je punt, maar je moet niet vergeten dat als een Newcastle een van aanholt zou kopen ze ook rond de 20 kwijt zijn. Daarbij komt dat Jorgensen zich in de champions league ook bewezen heeft hoor, speelde niet elke wedstrijd maar heeft toch tegen ploegen als napoli en Shakhtar gescoord.

26 januari 2018 om 20:05

Het waren toch precies Napoli en Shakhtar?

Nee maar je hebt wel gelijk. Er is zeker een kans dat hij het goed gaat doen. Laten we het hopen voor hem, sympathieke jongen.

26 januari 2018 om 19:53

Jorgensen vind ik geen onaardige speler. Die zie ik het best leuk doen bij een club als Newcastle (hoewel hij evengoed kan mislukken, hoeveel tijd krijgt zo'n speler daar nou), maar 16 miljoen voor Locadia is om je te bescheuren. Locadia is al 24 jaar, schiet pas dit seizoen met een acceptabel gemiddelde op scherp en is officieel nog steeds geen international. Dat zo'n jongen meer opbrengt dan zijn ex- en nieuwe collega Davy Proepper vind ik op zijn minst opmerkelijk...

We moeten echt eens ophouden ons zelf alleen maar de grond in te lullen. We stellen niks meer voor; we zijn een kleintje in Europa etc etc.

Tel maar eens op wat de laatste jaren is weggehaald uit die zg Mickey mouse competitie en nu bij toch redelijke ploegen in Engeland, Frankrijk, Italie etc speelt. Ons gezicht, het NL elftal, is verpest door mismanagement en zichzelf overschattende coaches die een tactiek hanteerden die niet meer van deze tijd is.

We hebben geen van Basten meer maar wel Dost bijna topscoorder van Europa. We hebben geen Rijkaard meer maar wel van Dijk de duurste verdediger van de Premier League. En zo kan ik nog wel even doorgaan. Stoppen met doemdenken; een goede coach met realiteitszin ervoor, Koeman dus, en we kunnen verassen in de nation league.

27 januari 2018 om 00:16

En zo is het!!!👍

Als ik het goed begrijp, hangt de komst van en het bod op Jorgensen een beetje samen met het vertrek van Mitrovic. Newcastle verkoopt niet aan PL-clubs en ik zie niet direct wie hem buiten de PL zal willen. Misschien doet Anderlecht wel iets zot om hem terug te halen. Verder kan Feyenoord ook gewoon die 15 miljoen aanvaarden natuurlijk. Geen verkeerde prijs, maar met die gekke taferelen van de afgelopen zes maanden wil elke club zijn graantje meepikken van de transfergekte.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren