Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Of ik overwogen heb om deze zomer te vertrekken bij Feyenoord? Ja’

Laatste update:

Michiel Kramer is ook dit seizoen veroordeeld tot een plek op de reservebank van Feyenoord. De aanvaller werd in de voorbije transferperiode met diverse clubs in verband gebracht. Het kwam om uiteenlopende redenen niet tot een transfer. Kramer is weliswaar de stand-in van Nicolai Jörgensen, maar hij staat nog heel graag op de loonlijst van Feyenoord.

"Of ik overwogen heb om deze zomer te vertrekken bij Feyenoord? Ja, daar heb ik over nagedacht", erkent Kramer in gesprek met Voetbal Inside. "Of er clubs kwamen? Ja, ook dat. Maar ik speel nu voor Feyenoord, met heel veel plezier en trots. Of de aanbiedingen niet goed waren? Niets beter dan Feyenoord."

Jörgensen viel zaterdag tegen Heracles Almelo (2-4) al snel geblesseerd uit. De kans is klein dat de Deen woensdag beschikbaar is tegen Manchester City, in het kader van de Champions League. Dat biedt kansen voor Kramer. "Dat weet ik nog niet. We zullen het zien. Het is even afwachten hoe dat gaat lopen. We zien het morgen wel."

Michiel Kramer is goed genoeg voor de basis van Feyenoord

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Beste Kramer, we weten allemaal dat je wel naar Utrecht (of andere club) wilde maar dat Feyenoord dit blokkeerde en je wilde behouden als back-up voor Jörgensen. Benieuwd wat je er van zult bakken in de CL. Succes!

10 september 2017 om 00:41

Dan is dit toch gewoon een prima reactie? Hij had ook een verwijt naar de club toe kunnen maken, dat ze hem niet lieten gaan. Hij speelt bij zn droomclub, kent zijn rol en pakt echt nog wel zn goaltjes mee!

10 september 2017 om 00:42

Verwacht niet dat hij zal.spelen. Beter 4-4-2 spelen. 4-3-3 tegen City lijkt me onverstandig. Liever opkomende middenvelders als Toornstra en creatief met de buitenspelers.

Tegen City verwacht ik geeen Kramer; te statisch en langzaam. Tegen kleinere clubs uit de ED is Kramer wel bruikbaar als Feyenoord veel in de 16 van de tegenstander komt, maar verder te beperkt. Tegen city met een versterkt middenveld en 2 snelle, behendige jongens voorin als Jorgensen idd niet kan spelen..

Logisch, een speler wil spelen. Goed dat hij zijn rol bij Feyenoord nu accepteert . Kan bij een blessure van Jorgensen nog belangrijk worden en is bovendien een goede pintchhitter

Ik ik vind het toch wel knap dat Michiel Kramer zich zo opstelt, ondanks dat hij reserve is

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren