Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Of ik ooit weer voor Atlético zal spelen? Laten we het afwachten’

Laatste update:

Fernando Torres was een van de weinige spelers van Chelsea die dinsdagavond in het Vicente Calderón een warm welkom kreeg. Atlético Madrid wist zich geen raad met het defensieve spel van de bezoekers, die met het resultaat vertrokken waar zij vooraf voor zouden hebben getekend; 0-0. Het was voor Torres pas de tweede keer dat hij in de thuishaven van Atlético speelde, sinds zijn vertrek in de zomer van 2007. Een interland in oktober 2012 was de allereerste keer.

/

“Mijn terugkeer kon niet specialer zijn”, vertelde Torres na afloop. “Terugkeren naar het Calderón in een halve finale van de Champions League is te mooi om waar te zijn. Tijdens de wedstrijd ben je geconcentreerd en focus je je op het concurreren met de tegenstander, dat is wat ik van kleins af aan bij Atlético heb geleerd. Maar wat ik voor en na de wedstrijd heb gezien, was spectaculair. Ik zal de fans van Atlético altijd dankbaar zijn voor hun onvoorwaardelijke steun.”

Torres wordt al jaren met een terugkeer naar Atlético in verband gebracht. “Of ik ooit weer hier zal spelen? Ik ben hier vandaag (dinsdag, red.) al geweest”, knipoogde hij. “Laten we het maar afwachten. Ik kijk van wedstrijd tot wedstrijd.” Torres erkende dat hij een goede relatie heeft met Diego Simeone, zijn voormalige ploeggenoot en nu trainer van Atlético. “We zijn ploeggenoten geweest, we hebben een goede relatie en ik ben erg blij met de opmars van Atlético. Dat is geen geheim. Ik wil dat Atlético altijd wint, behalve in de return van volgende week woensdag op Stamford Bridge.”

Speelt Fernando Torres ooit weer voor Atlético Madrid?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vond Torres een van de betere tegen Atletico.

Aangezien Mourinho geen vertrouwen meer heeft, vind ik dat ie wegmoet om ooit z'n oude vorm te vinden. Atletico zou leuk zijn, maar clubs als Inter of Lyon vind ik wel gepast voor Torres.

23 april 2014 om 02:56

Ik denk dat Mourinho het hoogst haalbare uit Torres wilt trekken dmv en ruildeal. Costa naar Chelsea en Torres naar Atletico met en dikke cheque.

Een kind van de club zou mooi zijn als hij zijn carriere bij Atletico kan afsluiten met de titel dat is eigenlijk het enige wat nog in zijn prijzen kast ontbreekt dat en de Engelse titel

23 april 2014 om 16:50

Probleem voor hem is wel dat hij er een absoluut icoon is en dat zal blijven als die niet terugkeert.
Maar met deze vorm mislukt Torres daar helemaal dus zou het wel wat jammer zijn dat zijn status daar wat minder word

Hopen dat hij terugkeert naar Atletico. Bedankt voor de geweldige jaren Torres!

Hoop ook dat hij terug gaat. Mourinho had net zo goed geen spits kunnen opstellen want met 3 verdedigende middenvelders (4 als je Ramires meetelt) en ook Willian die constant achter Juanfran aanliep had Torres geen schijn kans om er iets van te maken.
Torres heeft iemand nodig die vlak achter hem speelt en gebruikt maakt van zijn snelheid en behendigheid. Daarom was hij gewoon een geweldig tandem met Gerrard bij Liverpool maar toen Gerrard een linie naar achter ging bij Liverpool begon de val van Torres (ook wel o.a door veel blessures).

Ga lekker terug naar Atletico en bezorg Barca en Real hoofdpijn met Diego/koke/arda in je rug.

23 april 2014 om 07:46

Het was gisteren gewoon zielig om te zien hoe Torres misbruikt werd. Tien man achter de bal en een roei naar voren. Torres moest het voorin uitzoeken tegen verdedigers die amper een goal doorlaten tegen een 4-3-3 systeem. Laat staan tegen alleen Torres. Nee, gisteren had hij beter wat jij zegt zonder spits kunnen spelen. Dan maar een Oscar als diepste man ofzo.

Vond hem gisteren weeral enorm slap in duels. En hij hij trekte zijn acties te lang door. Als hij 1 man dribbelde dan wilde hij er nog een 2de of 3de voorbijdribbelen, waardoor de actie voorbij was.
Maar hij is o zo slap in duels, dat is echt triest om te zien soms. Gisteren was wel 1 van zijn minst slechte wedstrijden.

23 april 2014 om 10:10

Het was niet echt alsof hij andere opties had dan acties maken. Wanneer hij de bal kreeg stond hij iedere keer op een eiland en dan maakte hij er nog wel wat van door middel van Messi achtige acties. Torres is nog steeds een behoorlijke voetballer het enige verschil is dat hij zowat vergeten is hoe je nou een bal in het doel moet rammen. Ik wed dat als hij in een team met veel beweeglijke spelers zou spelen, je de oude Torres weer terug zal zien.

23 april 2014 om 16:43

Hij heeft vaak genoeg kansen gehad tussen beweeglijke spelers in de Premier League, of wilde jij Mata, Oscar, Hazard, Schurrle en Willian statisch noemen? Torres heeft zijn momentjes, maar constant blijven presteren gaat hem bij Chelsea niet meer worden ben ik bang.

Hij heeft geen ritme. Verder vond ik hem gister niet slecht maar je zag dat hij te graag wou. Het liefste wou hij 5 man uitspelen en in de kruising knallen. Dat lukt gewoon niet gemakkelijk tegen Atletico, vooral als je helemaal alleen voor bent. Torres deed het nog voldoende in z'n formatie. Hij kon gewoon driedubbel gedekt worden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren