Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Nummers een tot en met vier van Groep G kunnen nog overwinteren in CL

Laatste update:

De zesde en laatste speeldag in Groep G van de Champions League gaat over twee weken de doorslag geven. Sevilla was dinsdagavond een maatje te groot voor VfL Wolfsburg (2-0), terwijl Lille OSC aan een enkel doelpunt voldoende had om Red Bull Salzburg (1-0) een nederlaag toe te dienen. Dat betekent dat alle ploegen nog kans maken op overwintering in de Champions League, daar de verschillen maximaal drie punten zijn. Lille leidt de dans met acht punten en wacht op 8 december een uitduel met Wolfsburg, dat met vijf punten de nummer laatst is. Salzburg, zeven punten, en Sevilla, zes punten, zijn tegelijkertijd elkaars tegenstander in Oostenrijk.

Sevilla - VfL Wolfsburg 2-0
Het team van trainer Julen Lopetegui startte sterk aan de wedstrijd en kreeg via Alejandro ‘Papu’ Gómez en Jules Koundé enkele mogelijkheden. Na twaalf minuten spelen was het alsnog raak: na een afgemeten voorzet van Ivan Rakitic vanaf de rechterkant richting de doelmond was het Joan Jordán die de bal van dichtbij binnenkopte. Wolfsburg stelde met name in offensief opzicht teleur en kwam niet verder dan een inzet van Lukas Nmecha, die zag hoe de bal via de hand van Yassine Bounou tegen de lat ging.

In het restant van de avond koesterde Sevilla die belangrijke voorsprong. De ploeg van Lopetegui is ook in LaLiga nauwelijks te passeren, met de op een na minst gepasseerde defensie, en hield de boel potdicht. Diep in de extra tijd maakte Rafa Mir er 2-0 van. Wout Weghorst speelde de hele wedstrijd, terwijl Micky van de Ven op de bank bleef. Karim Rekik viel vlak voor de tweede goal in bij Sevilla.

Lille OSC - Red Bull Salzburg 1-0
In de eerste helft waren de kansen op een hand te tellen. De beste kans voor het bezoek was voor Andreas Ulmer, die zag hoe doelman Ivo Grbic zijn lage inzet keerde. Na een half uur spelen was het wel raak aan de andere kant van het veld. Burak Yilmaz beende zich een weg in het strafschopgebied en het was uiteindelijk David die de bal voor de voeten kreeg en deze van dichtbij achter Philipp Kohn schoot: 1-0. Dat was ook de eindstand in Noord-Frankrijk en zodoende was de voltreffer van de Ligue 1-topscorer doorslaggevend.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De 'europa League' poule is gewoon de meest spannende van allemaal in deze CL-editie. Deze poule werd op voorhand als enorm saai gezien maar uiteindelijk maken deze vier teams het zelf enorm spannend.

23 november 2021 om 23:38

Dat zo'n poule op voorhand als zeer saai werd omschreven vind ik wel heel opvallend omdat dit misschien de enige poule is geweest waar je echt niet kan invullen wie 1 2 3 4 zullen worden.

23 november 2021 om 23:43

Valt wel mee hoor als saai werd omschreven. Saai en minder spraakmakend zijn twee verschillende dingen. Op voorhand leek me deze poule echt wel leuk omdat je niet weet wie er kan winnen. Dit was een leukere poule dan Zenit/Chelsea/Juve/Malmö in mijn ogen. Het is natuurlijk geen echte CL poule kwaliteit, maar daardoor kan het wel alsnog heel leuk en spannend zijn.

23 november 2021 om 23:45

Ja maar veel mensen kijken liever naar PSG, Real Madrid of Bayern enzovoort. Deze poule bevat geen enkele topclub of topclub in wording. Wel leuk om deze poule dus over twee weken te volgen. Een nummer 1,2,3 met allen 8 punten is zelfs nog mogelijk.

23 november 2021 om 23:47

Misschien had ik die terminologie wel beter kunnen toepassen inderdaad. Maar meestal zullen mensen en tv-zenders alsnog voor de topclubs kiezen. Nu ook gewoon echt elke keer Barca op Rtl7...

24 november 2021 om 11:18

Lachwekkend , gelukkig heb ik Ziggo en kon ik lekker schakelen. Viel genoeg te zien gisteren.

Dit is dan ook de allerleukste poule naar mijn idee. De poule waar het niveau het meest bij een ligt. Zelf hoop ik op een overwinning van Wolfsburg en Salzburg volgende ronde, dan is Sevilla in ieder geval nummer laats en die ploeg weet mij het minst te raken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren