Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Nu ik terug ben in de Eredivisie, gaan buitenspelers over de boarding vliegen’

Laatste update:

Dave Bulthuis kan niet wachten om weer in de Eredivisie te spelen. De 27-jarige verdediger maakte vorige week de overstap van FK Qabala naar sc Heerenveen en tekende een contract tot medio 2020. Bulthuis speelde pas een halfjaar in Azerbeidzjan en voelde zich daar niet thuis. Zijn transfer naar Qabala was een 'ongelukkige keuze', erkent hij.

"Ik heb nog te veel een voetbalhart om in dat soort competities te spelen", legt de ex-verdediger van FC Utrecht uit in het Algemeen Dagblad. Bulthuis noemt zichzelf een 'publiekspeler': iemand die graag de interactie met de supporters opzoekt. "Maar de beleving was daar minder. In Heerenveen krijg ik dat weer helemaal terug."

Afgelopen zomer hadden Heerenveen en Bulthuis al contact. "Maar toen is het niets geworden. Gelukkig nu wel. Nu ik terug ben, gaan er weer wat buitenspelers over de boarding vliegen", lacht hij. Trainer Jurgen Streppel is blij met de nieuwkomer, vertelt hij aan De Telegraaf. "Achterin hadden we gewoon te weinig mensen en met name te weinig linksbenige verdedigers. Het is een doener, een jongen die duelkracht heeft. Die kunnen we absoluut goed gebruiken."

Dave Bulthuis past uitstekend bij sc Heerenveen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Welkom terug man! Een interactie speler met recht. Vond hem ook goed passen bij Utrecht toen hij daar speelden. Jammer dat we zo weinig van dit soort spelers hebben in de eredivisie. Succes man!!

Wat een kuitenbijter is dave toch. Nooit een hoogvlieger bij Utrecht geweest maar een heerlijke speler met veel passie in het lijf. Weet nog goed die wedstrijd tegen psv thuis dat we 1-0 wonnen, hij scoorde, en met 9 man eindigden. Dave was de belichaming van die overwinning. Succes in het noorden

9 januari 2018 om 14:14

Ik kan me bulthuis ook herinneren in een 1 5 nederlaag tegen PSV, waarin hij het nodig vond om bij een 1 4 stand een rode kaart te pakken en een strafschop te veroorzaken. Lijkt me 9 van de 10x gewoon een domme kracht. Zou toch gewoon lekker Emanuelson op linksback zetten.

9 januari 2018 om 15:06

Daarom gaat ie naar Heerenveen en zit urby in utrecht

9 januari 2018 om 15:10

Haha haalde even Utrecht en Heerenveen door elkaar. Pierie natuurlijk 😄

9 januari 2018 om 17:32

haha Giodinho7, waarom denk je dat ik alleen dat moment noem ;-)
je hebt overigens helemaal gelijk, wat ik al zei: geen hoogvlieger

Bij Utrecht vond ik het wel een goede back (lekkere inzet, sterk etc.) en daar had hij nu ook weer niet misstaan. Lijkt ook (al)weer het einde van Woudenberg bij Heerenveen te zijn, die jongen is kennelijk toch niet zo goed als hij leek.

Beperkte voetballer die op basis van werklust en sympathie een hele boel verbloemd maar is gewoon voetballend heel matig.
Als een soort sloper centraal achterin zal het prima kunnen maar als back vond ik het bij Utrecht vaak onbeholpen en werd die zeker door rappe en bewegelijke buitenspelers vaak dolgedraaid en dan moest die het corrigeren met zoals hij het noemt een flinke zwaai over de reclameborden.

Centraal achterin kan die prima bij Heerenveen mee maar zal die het niet winnen van Pieri of Hoegh, hij zal dus inderdaad als linksback zijn gehaald gezien het feit dat de selectie met Woudenberg maar 1 echte linksback had en Schmidt er uit nood kwam te spelen.

9 januari 2018 om 14:45

Pierie kan ook op linksback spelen. Die vond ik het in de voorbereiding goed doen daar. Dus dat kan ook.

Beperkte voetballer die mij nu iets te populair doet. Had een grote werklust en passie maar is uiteindelijk gewoon een hele matig voetballer. Zal het vast leuk doen omdat het niveau laag is, maar laten we niet overdrijven Dave want je werd door bewegelijke spelers helemaal dolgedraaid met je draaicirkel.

Niet zo slim 'Nu ik terug ben, gaan er weer wat buitenspelers over de boarding vliegen' - alle scheidsrechters staan al met geel

9 januari 2018 om 16:02

Nee hoor, zoals ik van de week al zei, ik lach vrolijk met je mee! Daarbij lach ik ook Heerenveen uit, want dit is toch geen versterking. misschien dat hij die gasten op de training kan motiveren door zijn tatoeages te showen, voor de rest zie ik geen meerwaarde in hem. Waar wilt Heerenveen precies heen?

9 januari 2018 om 20:37

Zeker niet haha. Denk trouwens wel dat er de nodige collega Feyenoord-fans zijn die het ook 'stoer' vinden.

Tja, als je vechtvoetbal speelt dan is Bulthuis een ideale 'domme' kracht. Past in mijn ogen dan ook totaal niet bij een club als Heerenveen. Wellicht dat hij in topduels wel net dat extra kan geven aan Heerenveen.

Wordt veel rode kaarten pakken en veel op de tribune zitten. Welkom terug

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren