Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Nu hebben we ook heel goede spelers, maar niet van exceptionele klasse'

Laatste update:
/

Vitesse liet afgelopen weekend tegen ADO Den Haag (2-2) opnieuw punten liggen en zet daarmee deelname aan de play-offs op het spel. Aanvoerder Guram Kashia kan daar niet mee leven en luidt in De Telegraaf de noodklok. De Georgische stopper roept zijn teamgenoten op om de schouders eronder te zetten.

“Ik weet dat we veel jonge spelers hebben, maar dat mag geen excuus zijn. Al merk ik op het veld soms dat het lastig is om ze op te peppen”, zegt Kashia, die met zijn 29 jaar tot de oudjes binnen de Arnhemse selectie mag worden gerekend. “Ik heb nog vier, vijf jaar te gaan. Dit is wel mijn carrière, hè! Ik moet en zal succes boeken. Dat is een obsessie voor mij.”

Of dat succes er komt, is mede afhankelijk van de individuele kwaliteit van zijn ploeggenoten voorin. Momenteel schort het daaraan bij Vitesse. “Vorig seizoen hadden we nog spelers als Bertrand Traoré en Marko Vejinovic. Nu hebben we ook heel goede spelers, maar niet van exceptionele klasse”, klinkt het kritisch. Desondanks vindt Kashia deelname aan de play-offs met dit team een ‘heel aanvaardbare’ doelstelling.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Juist Kashia! Dat is de instelling die meer spelers zouden moeten hebben. Haal alles uit je carrière wat er uit te halen valt. Echt een top aanvoerder, zegt waar het op staat en heeft een hart voor de club. Zou inderdaad een schande zijn als je de play-offs niet haalt. Dan is het zoiezo exit Maas, maar dat mag van mij nu al.

11 april 2016 om 12:22

Wat is nu de reden geweest dat juist deze speler er dit seizoen een tijd naast stond? Fout van de trainer of was hij ook minder? Want ik zie hem juist als de enige echte aanjager.

11 april 2016 om 12:42

Het ligt een beetje in het midden. In het begin was hij gewoon minder consistent en had hij nog wel is een foutje. Hiernaast is/was van der Werff voetballend gewoon sterker dan Kashia en is Kruiswijk een zekerheidje voor achterin (die jongen maakt echt nagenoeg nooit een fout). Op een gegeven moment is echter wel gebleken dat van der Werff wel beter kan voetballen maar meer fouten maakt dan Kashia, zo kan je bij nagenoeg de helft van de goals die Vitesse heeft tegengekregen van der Werff aanwijzen als directe veroorzaker, door slecht te dekken, een bal in te leveren, niet op te letten, etc. Het nadeel is ook dat wel is gebleken dat Vitesse echt iemand nodig heeft als Kashia die de rest wakkerhoudt en op de flikker geeft tijdens de wedstrijd. In het begin was dit nog enigszins te maskeren omdat Baker erin stond (die ook altijd iedereen aanwijzingen geeft en wakker houdt), maar toen hij (om voor mij onbegrijpelijke redenen) wissel werd gezet werden de problemen echt duidelijk. Maas heeft vervolgens mazzel gehad met de vormdip van Diks, waardoor hij Kashia op rechtsback nodig had. Echter kon je wel zien dat dit eigenlijk niet zijn positie was, hij had hier dan beter van der Werff naar kunnen doorschuiven (doet minder schade aan de zijkant).

Het is ook niet zo gek. Je moet toch elk seizoen weer een nieuw elftal opbouwen. Dat is behoorlijk lastig. Ze zijn niet de enige ploeg die hier mee te maken heeft, maar het heeft dit seizoen wel echt invloed op het spel. Inderdaad geen echte toppers en een trainer die maar niet weet wie hij moet opstellen. Daardoor zijn er weinig vanzelfsprekendheden in het team.

11 april 2016 om 12:39

Maas had weer 1 van zijn hallucinaties, dacht dat Kashia beter zou functioneren als RV dan Kevin Diks, belachelijk. Iedereen vond het het volkomen belachelijk. Dat heeft Maas met meerdere posities in het elftal gedaan, heeft de complete verdediging al gewisseld en het resultaat is dat het alleen maar slechter gaat lopen en ontevreden en onzekere spelers.

Ik zou als eerste Maas ontslaan en een andere trainer aanstellen. Verder Baker, Solanke en wellicht Nathan nog een jaar huren. Zij hebben bewezen het niveau wel aan te kunnen en nog een jaar huren is beter voor de continuiteit dan weer 4 andere Chelsea spelers. Wellicht Aissati transfervrij halen en Havenaar terughalen van Ado en dan verder je elftal bouwen rondom Diks, Kashia, Qazaishvili en Rashica.

11 april 2016 om 13:06

Alleen Baker graag, wil graag.dat Vitesse het doet zoals Feyenoord het noodgedwongen deed. Jeugd opstellen en zien waar het schip strandt. Vitesse doet af en toe zulje rare dingen, ik snap niet dat die Allach dat ziet. Ota halen en 4 jaar jaar vastleggen voor 750.000 terwijl jeet Wellington Verloo, Lelieveld en Oude Kotte 3 jeugdinternationals hebt lopen die op deze positie kunnen spelen. Ook Leerdam en Kruiswijk kunnen daar spelen. Yeini halen, en 4 jaar vastleggen terwijl je ket Klein Holte een jeugdinternational hebt lopen wat een groot talent is. We hebben zoveel talent in de jeugd, de A1 die dit jaar 5 x niet verliest van Ajax, en Feyenoord A1 in de halve finale met 1-4 klopt in Rotterdam. Jong Vitesse die weer op kampioenskoers is, waarbij er niet vaak 1e elftal spelers meedoen. Eem Koryan doet niks onder voor Brown, Nathan, Olynik of Ibarra. Van Bergen mag invallen tegen Twente,doet het heel leuk maar daarna zien we hem niet meer. Ik snap er geen reet meer van.

11 april 2016 om 13:54

Vitesse kan deze zomer Achtenteh, Djurdjevic, Ibarra, Olynik, Dauda en Leerdam verkopen en dan Brown, Pantic en Nathan laten gaan. Dan ben je 9 spelers kwijt; haal je nog 2-3 echte aanwijsbare versterkingen want anders krijg je een terugval, houd je Baker en Solanke en de rest van je selectie vul je aan met een stuk of 3-4 spelers uit de eigen jeugd. Dan heb je een mooie mix.

Over Yeini en Ota heb je op zich wel gelijk trouwens, al vind ik beide spelers niet per se slecht; wat betreft Nakamba en Rashica bijvoorbeeld, die zijn nog jong en vind ik gewoon goed gescout en kunnen over een jaar of 1-2 wel leuk verkocht worden.

11 april 2016 om 15:16

Achenteh speelt bij Willem II en Djurdjevic bij Palermo, daarnaast loopt Olynik z'n contract af en lijkt het me sterk dat er clubs zijn die ook maar iets voor Dauda of Leerdam willen betalen. Ibarra zou je zeker een miljoen voor kunnen vangen want dat is een international voor Ecuador. Daarnaast zie ik Yeini en Ota graag vertrekken want die voegen niks toe, kan daar beter een jeugdspeler worden neergezet.

Dan spelers als Van Weert, Stans, Bruns en Veldwijk halen en daar mee verder bouwen. Vooral Veldwijk lijkt mij een fantastische speler voor Vitesse, veel inzet, sterk en kan een doelpuntje maken.

11 april 2016 om 20:03

Ja je hebt gelijk, in totaal kunnen er een hoop gaan. Velthuizen,Leerdam, Olynik, Dauda, Nathan, Brown,Pantic, Solanke,Baker, gaan zoals het er nu naar uit ziet zeker weg. Dan heb je nog een Kruiswijk die je redelijk kan gebruiken,maar geen basis speler is. Yeini is zeker niet slecht maar op de manier hoe Vitesse speelt(hoort te spelen) heb je maar 1 controleur nodig, en Nakamba is gewoon beter. Daarbij is ook het contract van bv Lieftink niet verlengd, dus die gaat ook weg. Kom ik op 10 inclusief de huurlingen. Dat is dus weer opnieuw bouwen, en geloof me, alle Vitesse supporters zijn er nu wel klaar mee. Vitesse moet naar mijn mening 2 aankopen doen. Stijn Schaars en proberen Ricky van Wolfswinkel terug te halen. Jongens uit de eigen jeugd, en ket spelers als Kashia, Vako,Room, Diks, Nakamba heb je een goede kern aangevuld met eigen jeugd.

Dan kun je beter Propper noemen. Vejinovic was niet van exceptionele klasse, verre van zelfs. Heeft één overschat seizoen gehad dankzij wat penalty´s, maar laat bij Feyenoord zien het niveau niet aan te kunnen.

11 april 2016 om 12:45

Ik vind Veijnovic niet zo zeer overschat, maar hij staat gewoon de verkeerde positie (wat bij Vitesse gemaskeerd werd door een hardwerkend middenveld met Propper). Veijnovic is geen man voor net voor de verdediging want daarvoor is hij veel te lakoniek. Zijn echte waarde haalt hij uit steekballen, vrije trappen, corners en de door jou genoemde penaltys. Verder heeft hij ook een behoorlijk afstandschot (wat hij helaas zelden meer laat zien). Overigens ben ik het wel met je eens dat het vertrek van Veijnovic echt niet een grote aderlating is. Ik vind persoonlijk dat Baker het beter invult dan hem en zoals je al zei mis je dan echt Propper. Al vond ik aan het begon van het seizoen het middenveld van Nakamba, Vako en Baker misschien wel beter functioneren dan het seizoen ervoor, alleen was de klik met de aanval er nog niet echt.

11 april 2016 om 13:06

Vejinovic is zeker niet overschat, bewees bij Heracles al een topper te zijn en heeft dat bij Vitesse ook al bewezen, dat die zn draai niet kan vinden bij Feyenoord komt meer omdat die op de verkeerde posities speelt en geen vastigheid krijgt om aan die posities te wennen.

Maas moet weer Maas worden en laten zien wat hij in het verleden bij RKC o.a. liet zien!
geen kopie willen zijn van Peter Bosz dan krijgt Maas dit elftal echt wel aant voetballen!

Tsja, wil je succés dan zul je het toch ergens anders moeten zoeken dan bij Vitesse. Of een eventuele plaatsing voor de playoffs als succés willen zien.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren