Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Nourdin Boukhari onthult wat hij tegen Cocu zei tijdens ruzie aan de zijlijn

Laatste update:

Nourdin Boukhari heeft tekst en uitleg gegeven over de ruzie die hij afgelopen zaterdag kreeg met Phillip Cocu tijdens de Eredivisiewedstrijd tussen Sparta Rotterdam en Vitesse (3-1). De assistent van Sparta kreeg het aan de stok met de hoofdtrainer van Vitesse nadat de Arnhemmers een bal niet wilden teruggeven na een blessurebehandeling.

Boukhari vond dat niet sportief en liet dat weten, waar Cocu op reageerde. De coach van Vitesse was zeer fel en zei dat zijn collega aan Spartaanse zijde 'nu even moest uitkijken'. In gesprek met ESPN laat Boukhari nu weten waar Cocu zo kwaad over was. "Ik heb een handgebaar gemaakt en gezegd dat hij kon opdonderen. We speelden de bal uit en vroegen die weer terug te spelen. Dat deden ze niet en dat vind ik niet sportief. Toen zei Cocu dat ik me met mijn eigen club moest bemoeien en daar reageerde ik met een wegwerpgebaar op. Ik zei 'donder op'."

Sparta won met 3-1 van Vitesse en daardoor zijn de Arnhemmers nog altijd niet verlost van degradatiezorgen. Boukhari denkt dat dat de reactie van Cocu beïnvloedde. "Als ik iets verkeerds had gedaan, dan was de scheidsrechter, vierde man of de perschef wel naar mij toegekomen. Het is de emotie waar Cocu met zijn ploeg in zit. Dat vindt hij denk ik lastig. Vitesse zit in de hoek waar de klappen vallen. Een kat in het nauw maakt dan rare sprongen."

Na de wedstrijd reageerde Cocu zelf al op het voorval bij ESPN. De hoofdtrainer van Vitesse liet toen optekenen dat hij zich 'niet alles laat zeggen', maar dat hij zich wel kon voorstellen dat er bij Sparta boosheid was over het feit dat zijn spelers de bal niet teruggaven. Boukhari hoopt vooral dat Cocu er een volgende keer anders mee om zou gaan en sluit daarmee af. "Het boeit me verder niet. Je moet altijd sportief en vriendelijk blijven. Stel je op als een sportieve verliezer."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Boukhari volledig gelijk, niet gaan huilen Cocu.

13 maart 2023 om 17:50

Ja.. wat heb je hier aan.. Of aan mijn reactie..

13 maart 2023 om 22:39

ik wist niet eens dat cocu zo uit ze plaat kon gaan altijd een rustige man geweest blijkbaar stille wateren diepe gronden

Snap de reactie van Boukhari maar er word wel eens wat gezegd in het heetst van de strijd. Ook Cocu is maar een mens en dat lijkt Boukhari ook wel te begrijpen. Weinig om je druk om maken.

Boukhari en ramzi waren ook wel geweldige voetballers ons hun tijd.

13 maart 2023 om 17:34

Geweldige spelers, daar waar Cocu maar een magere loopbaan heeft gehad

13 maart 2023 om 18:29

En dan vergeet jij Ali El Khattabi nog! Of van Willem II: Abdellaoui met Bombarda en Ceesay.

13 maart 2023 om 23:49

Gouden tijden waren dat, vs Bordeaux en Praag in de CL!

Ik vraag me echt af of dat dit echt het enige is wat hij heeft gezegd/gedaan. Lijkt me sterk dat Cocu daardoor zo fel reageert.

En vindt het bedanken van Boukhari waarom Cocu zo zou reageren ook bijzonder. Omdat het niet zo goed gaat met Vitesse? En een kat in het nauw maakt rare sprongen? ben het helemaal met Cocu eens, Laat hem eens ff snel met zijn eigen club bezig houden.

13 maart 2023 om 17:40

Hij houdt zich ook bezig met zijn eigen club. Het is niet zo dat Vitesse tegen Ajax de bal niet wilde teruggeven.

13 maart 2023 om 17:44

Ik doelde op zijn reactie hier. Hij gaat er heel erg op in waarom Cocu zo zou reageren. Daar hoeft Boukhari zich helemaal niet druk om te maken.

13 maart 2023 om 18:19

Joh misschien heeft Cocu iets anders verstaan dan wat er gezegd is. Lekker belangrijk. Moving on.

13 maart 2023 om 18:33

Dus jij denkt dat boukhari naar espn toe is gegaan om dit te zeggen in plaats van dat espn hem dit heeft gevraagd en hij daar gewoon een fatsoenlijk antwoord op gaf?

13 maart 2023 om 19:50

Waar zeg ik dat Boukhari zelf contact op heeft genomen met Espn?

ESPN gaat natuurlijk uitzoeken wat hier gezegd is en belt daarom met Boukhari. En ik denk dat ie met dit slappe ongeloofwaardige verhaal aan komt omdat hij de waarheid niet durft te zeggen.

13 maart 2023 om 20:29

Haal je hoofd uit het achterste van Cocu. Dit verhaal is prima geloofwaardig en Cocu is een slechte verliezer. Het enige met een slap verhaal ben jij en je keuze om 1 kant te kiezen is prima maar verkondig dit niet als waarheid

13 maart 2023 om 18:19

Cocu reageert als een puber wiens moeder door een klasgenoot is beledigd. Als Boukhari zoiets heftigs gezegd heeft zou de vierde man die er naast stond wel iets gedaan hebben. Dat Cocu fel reageert door slechte resultaten is echt niet zo een bijzondere theorie als jij het doet voorkomen.

13 maart 2023 om 18:33

Ja, want die 4e man zijn altijd mensen met heel veel kwaliteit, daarom is het ook de 4e man. Maar wat er daadwerkelijk is gezegd zullen we niet weten. Cocu heeft genoeg ervaring om zich niet door slechte resultaten zo op de kast te laten jagen. Want Cocu wist waar hij in stapte, toen hij bij Vitesse begon en het is ook niet zo dat we Cocu zo wekelijks zien toch?

13 maart 2023 om 19:55

Wat een kinderachtige reactie PaulR_…Iedereen omlaag halen om je gelijk te halen. Er is geen enkele reden te twijfelen aan de woorden van Boukhari. Ook een Cocu kan een keer een misstap begaan. Erg hè?

13 maart 2023 om 19:19

Precies vorig jaar was ie zelf ook niet altijd rustig toen ze op degradatie stonden

Wat een drama om niks. Je moet gewoon sportief zijn. Dat hoeft helemaal niet, dat is wel gewenst maar niet verplicht. Verder raakt het wat verhit maar er is niks aan de hand. Cocu zal wel overspannen zijn.

13 maart 2023 om 17:45

Hij reageert zoals spelers ook reageren bij dezelfde situatie, dit eindigt steevast in een grove overtreding om het spel alsnog stil te leggen en een opstootje. Gecultiveerde ophef,

13 maart 2023 om 18:23

Bovendien is voetbal een buitengewoon onsportieve sport. Ja, bij blessures de bal teruggeven, dat kan nog net. Maar verder doen alle ploegen alles wat in hun vermogen ligt om te winnen, ook als dat niet volgens de regels gaat. Manipuleren, liegen, overtredingen maken als de scheids net niet kijkt, onterecht corners en inworpen claimen, schwalbes maken. En dan zegt iemand in de voetballerij “je moet altijd sportief blijven”. Right.

13 maart 2023 om 18:31

Na feyenoord Groningen is volgens mij toch wel duidelijk dat onsportief zijn volgens de regels niet mag. Dus dan zou sportief zijn wel verplicht zijn.

13 maart 2023 om 18:55

Zoals Vernon al een legio voorbeelden geeft. Voetbal is alles behalve sportief. Als het echt verplicht is om sportief te handelen dan mogen ze daar wel eens op gaan handhaven. Overdreven onsportief gedrag wordt inderdaad bestraft. Denk aan een bal bewust wegschieten. Maar verder niet echt.

Storm in een glas water. Laten we er nog 3 artikelen aan wagen. Gewoon de emotie van de wedstrijd.

Cocu reageert altijd heel relaxed, zal wel meer aan de hand zijn

Missen de beelden van het moment van blessure behandeling?
En Boukhari moet even in de spiegel kijken. Wat doet hij buiten het aangegeven vak? Normaliteit staat daar een gele kaart voor.
En wat voor armgebaar maakte hij? Wat was het wegwerp gebaar? Wees dan ook een vent en benoem deze dingen.

Ik zie het filmpje net voor het eerst. Ging hier alle ophef over? Mijn hemel. Twee mannen die in het heetst van de strijd even clashen. Laten we het vooral niet groter maken dan het is.

Nou keurig opgelost toch, niet allemaal groter maken dan het is!

4e man stond er tussen. Als daar echt iets heftigs gezegt zou zijn was dat echt wel bestraft.

Ik dacht dat hij zei: que Mera bobo. Blijkbaar was het donder op.Storm in een glas water.

Ik geloof veel maar dit geloof ik zeker niet

Iedereen verwijt hier jaren lang dat Cocu ene softie is en nooit van zich afbijt doet hij dat is het ook niet goed, is nooit goed voor de meute.

Nergens staat dat je de bal terug moet spelen na zoiets. Vind het dikke onzin want vaak wordt er misbruik van gemaakt. En Cocu reageert echt niet op zoiets dus onze Sparta vriend moet wel meer gezegd hebben.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren