Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Noodlot slaat opnieuw toe voor topscorer Bournemouth: ‘We zijn ontdaan’

Laatste update:

Bournemouth moet het de rest van het seizoen stellen zonder clubtopscorer Callum Wilson. De spits raakte woensdag tijdens de training geblesseerd aan zijn linkerknie en blijkt zijn voorste kruisband te hebben gescheurd, zo maken the Cherries bekend via de officiële kanalen.

/

Voor Bournemouth is het wegvallen van Wilson een hard gelag. De 24-jarige Engelsman scoorde deze voetbaljaargang zes keer in twintig competitieduels en is daarmee topschutter van de huidige nummer veertien van de Premier League. Wilson miste een groot deel van het vorige seizoen ook al door een ernstige knieblessure.

"We zijn zeer ontdaan", vertelde manager Eddie Howe op de clubsite van Bournemouth. "Callum heeft enorm veel karakter getoond door vorig seizoen terug te komen na een vergelijkbare blessure. We weten dat hij de kracht heeft om dat opnieuw te doen."

Handhaaft Bournemouth zich dit seizoen in de Premier League?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zonde de blessures doen heelveel spelers de das om..

alweer en hij is zo belangrijk voor ons

Het zit ze ook niet mee zeg. Eerst Ake weg en nu ook hij langdurig uitgeschakeld. Voorzie dat ze te maken gaan krijgen met een flinke terugval en helaas de goede prestaties in de 1e seizoenshelft niet gaan volhouden. Laten we hopen dat hij deze nare blessure goed verwerkt en zich volledig zal richten op het 100% herstellen van deze blessure.

Dit is wel effe flink balen zeg. Waardeloze transferperiode gehad, en het loopt de laatste tijd sowieso al niet lekker. Ben bang dat het een onaangenaam spannende tijd gaat worden

2 februari 2017 om 21:59

Hopen dat Afobe eindelijk eens waar voor zijn geld gaat geven...

Zeer vervelend voor Wilson, maar ook voor Bournemouth. Transferperiode net afgelopen en dan gebeurt dit... dan moet Afobe maar eens waarmaken waarom hij weg is gehaald bij de Wolves. Die jongen heeft het talent maar het komt er niet echt uit. Bournemouth is een club met een bepaalde charme, klein clubje, kleiner stadion dan de Goffert en doen het gewoon zeer leuk in de Premier League. Ben benieuwd naar de ontwikkeling van deze club.

Zeer pijnlijke blessure voor een speler die de potentie had zeer grote stappen te kunnen maken in zijn carriere. Dat gaat niet meer lukken met twee zware knieblessures of je moet letterlijk een top-10 talent aller tijden zijn. Zeer grote aderlating voor Bournemouth en een spijtige situatie voor een zeer veelbelovende speler.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren