Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Noa Lang vanaf komende vrijdag te bewonderen op Prime Video

Laatste update:

Noa Lang is vanaf vrijdag te bewonderen op Prime Video. Dan komt namelijk de documentaireserie Lastpak: Noa Lang uit, zo maakt de streamingdienst bekend. De serie bestaat uit vier afleveringen en volgt de 24-jarige PSV'er vanaf zijn tijd bij Club Brugge.

De camera geeft het publiek een inkijkje in Langs leven in België, bij PSV, Oranje en in privéopzicht. Tal van bekenden uit zijn verleden zijn geïnterviewd.

Zo komen voormalig trainers Erik ten Hag, Alfred Schreuder en ex-ploeggenoten Jurriën Timber en Denzel Dumfries aan het woord. Ook zijn ouders, die al scheidden toen Lang één was, verschijnen voor de camera.

Dat maakt het verhaal een mix van de voetballer Lang en de mens Lang. De docuserie zoomt namelijk ook nadrukkelijk in op het privéleven van de aanvaller, zo maakt Prime duidelijk in de omschrijving.

De omslag van de documentaireserie Lastpak: Noa Lang. (Foto: Prime Video)

"Van ruzies op het veld tot confrontaties thuis, Lastpak: Noa Lang neemt je me in het confronterende verhaal van Noa Lang, een man die zijn droomtransfer najaagt in een harde wereld, waar de messen zijn geslepen en fouten snel gemaakt zijn", klinkt het.

De serie zal een van de weinige dingen zijn die de komende tijd van Lang te zien is. De tienvoudig Oranje-international staat nog wel even aan de kant met een hamstringkwetsuur.

Verwacht wordt dat Lang tegen het einde van dit seizoen weer in actie kan komen. Tot nu toe speelde hij negentien wedstrijden voor PSV, waarin hij vijf keer scoorde en één keer aangever was.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Die droomtransfer voor Lang gaat er denk ik nooit komen. Talentvolle voetballer, maar net als Memphis te vaak de verkeerde beslissing in het veld. Daarnaast (ook net als Memphis) zelf het idee dat ie beter is dan hij daadwerkelijk is waardoor hij zichzelf overschat in het veld. Als je eerlijk bent, draagt ie ook dit seizoen vrijwel niets bij aan het succes van PSV.

Ik denk dat PSV zijn top zal zijn qua club.

22 februari 2024 om 10:35

Misschien onderschat jij Noa wel. Als hij blessure vrij kan gaan spelen doet hij ritme en vertrouwen op en verdwijnen de minpunten in zijn spel als sneeuw voor de zon.

Het is voor hem ook moeilijk om bij te dragen als hij zo lang geblesseerd is.

22 februari 2024 om 10:41

Vrijwel alle analisten spreken steevast over de kwaliteiten en het talent van Lang. Ik vind dat voor iemand met 6 doelpuntcontributies in meer dan een half seizoen (minder dan bijvoorbeeld de door ons Feyenoorders zelf weggelachen Paixao), en dat bij een team dat iedereen met 5-0 oprolt zeer mager. De aandacht, en lof die hij krijgt over zijn kwaliteiten staan totaal haaks op wat hij presteert (heel weinig). Ik denk dat hem een mindere versie van Memphis noemen hem best recht doet. Prima talentvolle voetballer, maar Lang niet zo goed als hij denkt.

Als ie een keer heel lang fit is, wordt het misschien veel beter, maar dat mag hij dan eerst laten zien. Misschien kan ie aan Arjen vragen hoe je er na een blessure meteen weer staat.

Kunnen ze daar geen docu over maken trouwens? Arjen Robben, dát zou ik nou willen zien. Niet een docu over een of andere irritante puber.

22 februari 2024 om 10:51

Denk dat Arjen te nuchter is voor een eigen documentaire, al zou ik dat ook wel interessant vinden. Vooral na al die tegenslagen. Beter dan alle B voetballers die relatief weinig gepresteerd hebben

22 februari 2024 om 10:55

Ja fantastisch toch? Vertellen hoe je je altijd terug knokt. Op de fiets naar het stadion in Engeland. Na zoveel net-niet finales uiteindelijk de winnende maken. Vond je het zelf nou een penaltie in 2014...dat is nou een voetbaldocu waar ik voor thuis zou blijven.

22 februari 2024 om 10:56

Niet helemaal eerlijk om 1338 gespeelde minuten 1-op-1 te vergelijken met 588

22 februari 2024 om 10:59

Ik denk zelf ook dat subtop de max is voor Lang hoor, maar je vergelijking met Paixao gaat wel enigszins scheef. Lang 5 goalcontributies in 588 minuten in ED, Paixao 7 in 1.338 minuten ED. Lang heeft gewoon heel weinig gespeeld, gemiddeld 53 minuten per wedstrijd, en Paixao 63 minuten per wedstrijd gemiddeld.

Kan nog niet echt zeggen dat ik het een geslaagde aankoop vind door al die blessures, maar zijn bovengrens is wel vrij hoog (denk ik).

22 februari 2024 om 11:00

Als Lang speelt is ie ook beter dan Paixao hoor, maar als je niet speelt draag je ook niets bij, dus onderaan de streep draagt Lang dit seizoen vrijwel niets bij. En het gaat toch vrij vaak over hem.

22 februari 2024 om 11:21

Die 6 doelpuntcontributies heeft ie wel in maar een paar wedstrijden gedaan.
Je kunt van Bijlow ook moeilijk zeggen dat ie niks bijdraagt, toch? Maar ook hij mist veel wedstrijden dit seizoen. Dat maakt hem niet tot een mindere keepert.

22 februari 2024 om 11:30

Bijlow voegt als ie niet speelt inderdaad niets toe. Ik ben ook wel klaar met Bijlow door al die blessures. Zeker met Wellenreuther in deze vorm mis ik hem totaal niet.

22 februari 2024 om 12:06

@rudeboy65,

Nee die heeft hij in 19 wedstrijden gedaan.

22 februari 2024 om 13:23

Bijlow scoort ook weinig...

Totale scorebordjournalistiek van Migi natuurlijk.

22 februari 2024 om 14:58



Wat je zegt is dat Migi net zo weinig bijdraagt als Lang en Bijlow?
Ik snap het.

22 februari 2024 om 10:55

Wat zou zijn droomtransfer zijn? Real Madrid gaat hij niet halen, maar AC Milan of Arsenal oid sluit ik niet uit.

22 februari 2024 om 11:14

Haha wat een lachwekkend betoog van Migi. Er zit nog wat frustratie ergens in je lichaam zo te lezen. Het zou goed zijn als je het verleden achter je kan laten. Je trekt krankzinnige vergelijkingen met de buitenspelers van Feyenoord. Lang heeft amper gespeeld dit seizoen. Hoewel ik hoop dat PSV z’n top is, denk ik niet dat hij (indien meerdere seizoenen fit) lang bij psv zal blijven. De wedstrijden die hij heeft gespeeld was hij zeer dominant aanwezig en passeerde hij spelers alsof ze er niet stonden. Voorbeelden; Sevilla thuis, Feyenoord uit (2x), Graz thuis. Dat zijn ook meteen wedstrijden op het hoogste niveau. Niet voor niets heeft hij al meermaals bij het Nederlands elftal gezeten en is hij in het verleden in verband gebracht met topclubs in Europa. In jouw hoedanigheid vind ik het niet oke dat je zo je onderbuik laat spreken. Met betrekking tot Memphis; die heeft bij Barcelona gezeten en zit nu bij Atletico. Hij heeft de top dus gehaald. Daarnaast was hij de man bij t Nederlands elftal de afgelopen jaren. Hij en Wijnaldum hebben Nederland uit het dal getrokken. Een beetje meer respect is op z’n plaats denk ik. Ook hier krijg ik de indruk dat je je onderbuik laat spreken.

22 februari 2024 om 13:31

Depay en Wijnaldum hebben Nederland uit het dal getrokken? Ik heb even gemist dat we de afgelopen jaren een paar EK-/WK-finales gehaald hebben denk ik. Volgens mij zit Oranje nog redelijk diep in het dal.

Over Noa Lang; je kan toch niet ontkennen dat hij weinig heeft toegevoegd aan PSV dit lopende seizoen? Ja, hij is geblesseerd (geweest). De aandacht voor deze speler is echt belachelijk als je kijkt naar wat hij presteert.

22 februari 2024 om 15:03

Volgens mij heb jij gemist dat het Nederlands elftal een EK en een WK heeft gemist. Dankzij die twee hebben we de weg omhoog gevonden door kwalificatie voor het EK en een prima prestatie op de nations league

Iemand die hier op stond te wachten of echt benieuwd naar is? Begrijp me niet verkeerd, is een prima voetballer en misschien ook prima persoon maar is hij op enig vlak uitzonderlijk genoeg voor een documentaire? Nu al? Misschien komkommertijd voor het contentteam

22 februari 2024 om 10:21

Vroeger moest je wel een beetje bijzonder zijn als er een documentaire over je werd gemaakt, maar tegenwoordig krijg je al een hele cameraploeg op je giechel gericht als je je binnen tien seconden je veters kunt strikken. Echt bizar.

22 februari 2024 om 10:24

Ik denk het wel. Noa Lang heeft zat fans die zijn imago aansprekend vinden. Zo werkt het altijd met polariserende figuren.

22 februari 2024 om 10:29

Ik begrijp hier ook weinig van. Kan me voorstellen dat je graag naar een docu kijkt van een grote oud-voetballer, waarop zijn hoogte- en dieptepunten voorbij komen en hij en andere betrokkenen vertellen hoe zij het allemaal beleefd hebben. Van Hanegem, Cruyff, Gullit, enzovoort. Maar je zit toch niet te wachten op iemand die, ondanks zijn bovenmatige voetbaltalent, vooral buiten de lijnen in het nieuws komt? Wellicht ben ik wat bevooroordeeld, ben niet de grootste Lang-fan.

22 februari 2024 om 10:39

Gaan we weer. Het " vooral buiten de lijnen in het nieuws komt " frame.
Noem eens wat? Welke dingen zijn dat dan? Kom je veel verder dan een rapnummertje en de heet maken quote?

22 februari 2024 om 10:46

Nou moet je toch eerlijk zeggen dat onderstaande cijfers i.c.m. zijn blessure dit jaar binnen de lijnen niet echt spraakmakend is.

"tot nu toe speelde hij negentien wedstrijden voor PSV, waarin hij vijf keer scoorde en één keer aangever was."

Bij Ajax was het mwa, mwa. Bij Twente was het goed, maar dat is Twente en in België zullen weinigen hem gevolgd hebben.

Het is een uitstekende voetballer hoor en een van de beste van de Eredivisie, maar laten we hopen dat hij komend seizoen blessurevrij blijft. Dan zou hij zich echt moeten kunnen onderscheiden bij Psv.

PS. Een extra voorbeeld is natuurlijk zijn Tweet na de wedstrijd tegen Feyenoord, dat blijft dan veel langer hangen dan zijn daadwerkelijke "prestatie" in die wedstrijd.

22 februari 2024 om 10:46

Tegenwoordig is er toch geen jongen onder de 20 te vinden die even naar een docu van Cruyff, Van Hangegem of Gullit gaat kijken? Ik denk dat juist de jeugd dit wel interessant vind om te zien, omdat zij zich wel kunnen verplaatsen in zo'n jongen. Het is ook volstrekte onzin dat je alleen maar docu's kunt maken van wereldvoetballers die van al lang en breed gestopt zijn met voetbal. Ik weet wel zeker dat er een markt voor dit soort docu's is.

22 februari 2024 om 13:56

Kan je vertellen, ook in Brugge waren zij blij om van hem af te zijn. Ook daar had hij vaak maniertjes, uitspraken en allerlei toestanden. Zowel op als naast het veld..

22 februari 2024 om 14:05

@Rudeboy,

Op de bal staan tegen Fc Antwerp, uitdagen van tegenspelers, zijn eigen teamgenoten uitschelden in de spelerstunnel met kk (later werd het idioot), logo wegtrappen in de spelerscatacombe van Cercle Brugge (tijdens Derby), zelfs zijn medespelers bij Brugge waren hem zat. Ben je soms het incident met Ten Hag vergeten? Of met Tadic? Zal ik maar zwijgen over het stoer doen tijdens interviews en week later zielig doen dat je depri bent.. Dus ja het is geen frame maar gwn een realiteit die hij zelf creeert. Valt onder het categorie Smooth-Bad Boy: bezig met allerlei randzaken, terwijl zij met hun spel en talent veel meer kunnen bereiken (of uit hun carriere kunnen halen). Memphis, Bergwijn, Promes.. allemaal van zulke typetjes. Maar als je kritisch bent weer met hun vingertje voor de mond als zij weer na maanden eens scoren.

22 februari 2024 om 10:37

Ik ga dit zeker kijken hoor. De man is bijzonder en in sommige opzichten nog een beetje een mysterie voor mij. Na dat mooie interview bij PSV TV ben ik nog meer benieuwd naar wie hij werkelijk is.



Dit is het moderne equivalent van voetballers die 15 jaar geleden een biografie uitbrachten toen ze nog nat achter de oren waren. Zoals Wayne Rooney toen hij 21 was. Totale waanzin en dit is wel het laatste wat ik aan zou zetten als ik Amazon Prime had. Wat een onzin zeg.

22 februari 2024 om 10:33

Wayne Rooney was met die bizar stormachtige ontwikkeling nog wel een interessant verhaal. Dit klinkt meer als een verhaal over een irritante puber. Iedereen is als tiener een lastpak, dat is de definitie van puber. De meeste groeien er alleen sneller overheen.

22 februari 2024 om 10:48

Hij heeft dan nog 1 jaar om zijn brein te laten volgroeien. Is aan de late kant en het kan nog. Uiteraard zal hier publiek voor zijn. Voornamelijk mensen van Brugge, PSV, wat matties en g's van de straat en wat 15 jarige meisjes gok ik. Cluster B signalen krijg ik bij hem. Goed voetballen is belangrijk de erkenning en aandacht daarvoor wellicht nog wel meer. Kan het die jongen gezien zijn jeugd ook gedeeltelijk niet kwalijk nemen.

22 februari 2024 om 10:42

Waar maak je je druk om? het aloude " dan kijk je toch gewoon niet? " is bijna speciaal voor jou uitgevonden.
Ik vind Ik hou van Holland een vreselijk programma, maar ik zet het niet op X ofzo. Dan kan ik wel bezig blijven. Ik vind heel veel tv programma's niet leuk. en dus: taraaaa, komt ie: ik kijk niet.

22 februari 2024 om 10:47

Leuk man, ik hou van Holland. Met die exploderende taart enzo. Haha.

22 februari 2024 om 11:25

Hahahaha, hou op hoor! Trutten TV van de onderste plank. Allemachtig.

22 februari 2024 om 11:26

Het hoge niveau van azijnzeikerij op deze website maakt me soms kotsmisselijk. Als je het niet wil zien, kijk het dan gewoon niet. genoeg andere titels op prime die je kan aanklikken. Waarom zo afgeven op iets waar je interesse niet ligt?

Voor ieder wat wils, en dit is toevallig niets voor jou, prima toch? laat die jongen toch lekker, man man man

22 februari 2024 om 12:08

@lemessias,

Dus in jou ogen mag je alleen je mening geven wanneer je het leuk vind ?

22 februari 2024 om 14:03

Huh? Is dat wat je eruit haalt? Ik luister geen taylor swift, ik kijk geen taylor swift en zal ook nooit een documentaire of nummer van haar op zetten. Betekent niet dat het onzin is. Genoeg anderen die het wel leuk vinden. DUs waarom zou ik er zo een afkerende mening over hebben als ik het toch niet ga kijken?

Steek je tijd in wat anders dan het commentaar hebben over dingen die je toch niet gaat kijken of beluisteren.

22 februari 2024 om 15:53

Ik zal voortaan aan jou vragen of ik mijn mening mag geven, of die positief genoeg is of toch te kritisch?

Om in jouw woorden te blijven: het hoge niveau van commentaar leveren op mensen met een andere mening maakt me soms kotsmisselijk. Als je een andere mening hebt dan die van mij, reageer dan gewoon niet.

Ik mag toch zeggen dat ik het onzin vind om hier een documentaire over te maken? Als dat al niet meer mag... man man man

Zou vooral fijn zijn als hij weer eens te bewonderen was op het veld, ipv op Prime, zal dat enorm helpen...

Snap niet dat jongens al zo'n soort docu's krijgen. Midden in hun carriere ook.

22 februari 2024 om 10:50

Het levert zo'n Prima gewoon weer heel wat reclame op en ongetwijfeld ook wat nieuwe abonnees. Je wordt tegenwoordig natuurlijk doodgegooid met voetbal, dus ook het aloude we maken enkel docu's van gestopte vedettes is natuurlijk allang vervlogen.

Overigens met je eens dat het flink overdreven is. Als je bedankt dat spelers die internationaal natuurlijk bijzonder weinig gepresteerd hebben als Gravenberch, Gakpo, Gimenez en nu ook een Lang een eigen docu hebben, dan kunnen we wel concluderen dat de docu's zoals wij "oudjes" hem kennen niet meer van deze tijd is.

22 februari 2024 om 11:21

Haha, ja volledig mee eens.

Overigens lijkt het mij bij markante figuren als Lang wel leuk om eens stukje te kijken. Puur en alleen om eens te zien hoe hij dagdagelijks / in de kleedkamer is bijvoorbeeld.

Niet dat ik veel heb met zijn ''straattaal'' en maniertjes en noem maar op. Maar hij is wel eentje met het hart op de tong, i.t.t. types als Gravenberch, Rensch etc. (die hadden er vgm ook eentje samen)

Om eerlijk te zijn was ik niet van plan te kijken maar VZ kennende zal er over elke 10 minuten speelduur een apart artikel komen. Zo mis je dan toch niets he.

Zo jammer voor Noa, gewoon een compleet seizoen kwijt door zo'n verschrikkelijke boutblessure. Laten we informatie inwinnen bij Arjen Robben, en alvast kilo's placenta inslaan, want ik wil een heel seizoen Noa Lang. Spelers zoals hij maken ze er echt te weinig van. Zo'n docu is geen alternatief voor het voetballend vermaak dat hij brengt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren