Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Rik Elfrink weet wat Noa Lang moet opleveren met transfer naar PSV

Laatste update:

Noa Lang moet Club Brugge tussen de dertien en vijftien miljoen euro opleveren, weet het Eindhovens Dagblad. De 24-jarige aanvaller, die in het Jan Breydelstadion nog tot medio 2025 vastligt, staat open voor een terugkeer in de Eredivisie, maar PSV vindt de vraagprijs momenteel nog te gortig. “Dat is waarschijnlijk wat te veel van het goede”, stelt journalist Rik Elfrink. Waar PSV spits Ricardo Pepi bijna binnen heeft, lijkt de transfer van Lang nog ver weg.

Vanuit de Belgische media werd eerder een bedrag van twaalf miljoen euro genoemd, maar Lang moet Club dus meer opleveren. Volgens Transfermarkt is zijn huidige marktwaarde vijftien miljoen euro. Lang speelde de afgelopen jaren 125 officiële wedstrijden voor Club, waarin hij goed was voor 38 doelpunten en 34 assists. De linksbuiten leverde een grote bijdrage in het behalen van twee landstitels (2021 en 2022). Daarnaast won Lang tweemaal de Belgische Supercup.

PSV lijkt de interesse in Lang voor nu te laten varen, al weet Elfrink dat de Eindhovenaren nog altijd azen op een sterke linksbuiten. Verder doet de journalist een opvallende suggestie: “Of Pepi ook voor de zijkanten een optie wordt, zal moeten blijken.” De Amerikaanse spits, die in het Philips Stadion tot medio 2028 gaat tekenen, speelde in zijn carrière tot dusver slechts zes wedstrijden als buitenspeler. De vraag is of Pepi over genoeg snelheid beschikt om vanaf de vleugels te spelen.

Verdedigende versterking
De komende weken lijkt de focus bij technisch directeur Earnest Stewart te liggen op versterkingen voor de defensie en op het middenveld. De Eindhovenaren hopen al voor het trainingskamp in Oostenrijk (tussen 13 en 23 juli) een aantal nieuwe spelers toe te voegen. Het elftal van Peter Bosz oefent de komende maand tegen Sint-Truiden, FC Blau-Weiss Linz, FC Augsburg, FC Eindhoven en Nottingham Forest. Op vrijdag 4 augustus gaat bekerwinnaar PSV op bezoek in De Kuip, waar het met landskampioen Feyenoord uitvecht wie er met de Johan Cruijff Schaal vandoor gaat.

Is Noa Lang het genoemde bedrag waard?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zou toch wel een zeer interessante aanval zijn met Simons en Lang!
Wellicht Pepi erbij en dan is het een nieuw elan in Eindhoven.

28 juni 2023 om 08:49

Dat zou een zeer interessante aanval zijn, maar vermoedelijk ook heel wisselvallig. Daarnaast zou ik geen wedstrijd van PSV meer kunnen aanzien met zowel Lang als Simons. Dan ga ik mij gegarandeerd ergeren.

Lang moet niet meer terugkomen naar NL. Lekker naar de Bundesliga gaan oid.

28 juni 2023 om 08:56

Precies dit wat moet Lang van Brugge naar PSV ? Vreemde move, en hij zal hier week in week uit weer door 90% worden beoordeeld op zijn accent en gebaartjes. Moet hij zelf toch ook niet willen.

29 juni 2023 om 08:05

De vraag is of je dit een accent kan noemen. Het frustrerende aan de manier waarop die praat, is dat het volledig zelf aangeleerd en nep is. Ik weet zeker dat zijn ouders niet zo praten en dat hij in zijn jonge jaren gewoon normaal praatte.

28 juni 2023 om 09:03

En daar hapt niemand voor die 10-15 miljoen die ze vragen, dan is er dus heel weinig concrete interesse voor deze geweldenaar die voor een prikje op te halen valt.

28 juni 2023 om 09:10

Exact, die jongen uit de Feyenoord opleiding die met zijn Ajax-tas aankwam zou dan nu voor PSV moeten spelen, terwijl de rest van Nederland op hem zeikt om zijn maniertjes. Lekker naar het buitenland met deze jongen, ga naar Lille, Nantes of Lyon, misschien wil Dortmund hem wel hebben, die hebben weer een potje geld gekregen en zijn goed in de ontwikkeling van spelers.

Op zoek naar een sterke linksbuiten? Betekent dit dat Xavi definitief naar 10 verhuist volgend seizoen?

De genoemde namen lijken me geen bankzittersmateriaal namelijk.

28 juni 2023 om 08:53

Of gewoon echt verhuist?

28 juni 2023 om 09:56

Geloof er niks van, Xavi ziet ook dat hij zich in een unieke situatie bevindt momenteel.

Hij kan dingen eisen bij PSV aangezien hij de grote man is, hij kan een beter contract tekenen, gedeelte vd transfersom opeisen - ik sluit zelfs niet uit dat hij indirect invloed kan uitoefenen op aankopen.

Volgend jaar is Mbappe weg bij PSG, als hij al terug wil lijkt mij dat een geschikter moment dan nu.

28 juni 2023 om 10:08

Inderdaad. Zijn ook geluiden dat hij al aanvoerder wordt volgend seizoen.

28 juni 2023 om 08:54

Iemand als simons is perfect voor 10. Lekker in de aanval rond laten zweven ipv beperken tot de linkerflank

28 juni 2023 om 09:01

Xavi komt op 10 het beste tot zijn recht.
En dat gepruts van Til op 10 wil ik ook liever niet meer zien.

28 juni 2023 om 09:05

Die verhuist eerder naar Parijs denk ik

28 juni 2023 om 10:14

Misschien later met zijn kinderen een dagje Disney Land Parijs.

28 juni 2023 om 10:17

Op dit moment kan hij zelf als kind wel naar Disney land Parijs

28 juni 2023 om 10:32

Misschien kunnen jullie samen gaan 😉

28 juni 2023 om 10:33

Als ik goed betaald krijg wil ik best voor oppas spelen. Zolang hij niet teveel gaat huilen

28 juni 2023 om 10:37

Haha. Moet je hem wel de baas laten zijn en de attracties laten kiezen.

Gaan toch weer niet Pepi misbruiken op de zijkant. Dan is die 10 miljoen zo weer verdampt. Terug naar het 2 spitsen systeem of Luuk op de bank of exit. Pepi vaste nummer 9.

28 juni 2023 om 09:59

Ik vind het sowieso gek dat je wel 10 voor Pepi zou betalen maar niet 13 voor Lang. Of ligt dat aan mij?

Gevaarlijke aanval hebben we dan. Lang - Pepi - Bakayoko en dan Simons op 10

28 juni 2023 om 09:47

Zou me niks verbazen dat Lang alleen komt als Simons vertrekt. Bosz kan misschien verrassen maar PSv trainers zie ik normaal gesproken Pepi op rechts zetten. Dan wordt het dus
Xavi/lang - de Jong - Pepi

lang, prima speler. van zijn persoon kan je van alles zeggen... laten we er op houden dat hij kleurrijk is, oid.

maar heel leuk dus, nog zo'n aanvallende versterking... maar um, er is ook zoiets als een verdediging onderdeel van je elftal. laat dat nou het zwakste punt zijn afgelopen jaren bij psv... misschien daar nog een versterking voor vinden? snap niet dat daar geen prioriteit lijkt te liggen.
of ze zijn achter de schermen heel druk bezig zonder dat iets uitlekt.

28 juni 2023 om 09:48

Staat toch letterlijk in het Artikel? Dat de kans dat Lang komt klein is omdat nu eerst prioriteit bij de verdediging ligt?

Toon een beetje ambitie en betaal gewoon 15 voor kwaliteit

28 juni 2023 om 09:25

Precies, en laat dan Lang links liggen. Want dan krijg je soms kwaliteit en soms onzichtbaarheid wat zich in rap tempo afwisselt. Lang zal best ~15mil waard zijn, maar een Nederlandse club moet dat nooit aftikken voor hem.

28 juni 2023 om 09:31

Waarom word er bij hem zoveel gesproken over wisselvalligheid? Ik volg hem niet heel nauw, maar woon in belgie en hoor eigenlijk weinig daarover. Is hij echt wisselvalliger dan vergelijkbare aanvallers qua leeftijd en waarde, of is dit gewoon zoiets dat gezegd begint te worden en dan maar doorgaat?

28 juni 2023 om 11:15

Hoezo wisselvallig ? Kijk even naar zijn statistieken in België en wat die gewonnen heeft, ook qua persoonlijke prijzen.

Zag laatst nog een post voorbij komen dat als PSV, Noa Lang haalt ze meteen ook Ziga Kous moeten gaan halen.
Voor de formatie, Pepi, Lang, Kous.

Tja ik ben zelf nog niet geheel overtuigt van Pepi en Lang...
Vind het toch behoorlijk wat geld, al is het begrijpelijk.
Hopelijk kunnen ze verrassen komend seizoen.

Nee Noa Lang moet niet terug willen naar de Eredivisie. Als hij goed speelt dan is het alelemaal okay. Speelt hij slecht dan wordt hij meteen beoordeeld op zijn uiterlijk en accent. Of dan wordt hij wee afgemaakt door zielige mannetjes als Johan Derksen. Nee Noa moet lekker naar Spanje of Duitsland gaan waar hij zijn weg omhoog kan voortzetten. Hier in NL zijn we meer bezig met bijzaak dan waar het echt op gaat voetballen namelijk. En IK VIND ook dat VZ hier lekker aan meedoet. Express foto’s plaatsen die eigenlijk niks met de tekst te maken heeft. Enkel en alleen om vervelende reacties uit te lokken.

Ben benieuwd wat de vraagprijs dan is, als PSV voor Pepi 10 miljoen overheeft dan zou 15 miljoen voor Lang toch heel normaal zijn. Lang heeft toch wat meer laten zien dan die Pepi.

In de poll geeft minder dan de helft aan dat de vraagprijs reeel is. Ik denk dat als dit een speler is die in Nederland zou spelen dat wij bij elke interesse voor een speler met zijn statistieken vinden dat 15 miljoen voor een jonge speler te weinig is.

28 juni 2023 om 09:33

Vind ik ook. Hier zou zelfs feyenoord, die spelers nog net niet gratis weggeven, meer voor vragen.

Ik vind 13-15 miljoen absoluut geen gekke prijs voor Noa Lang. De vraag is echter: wat is het plan met Xavi Simons, verreweg je meest waardevolle speler? Lang op links, Simons op 10. Zou zomaar kunnen swingen.

Eerst moesten de versterkingen er zijn op 3 juli met de eerste training. Nu plots met het trainingskamp. Vervolgens voor de voorronde Champions League. En dan voor 1 september. Uiteindelijk is de verdediging alsnog Mwene, Ramalho, Teze en Van Aanholt.

28 juni 2023 om 10:01

Geen paniek bimbo. Sambo zal altijd spelen boven mwene. Teze zal nooit links centraal staan en ramalho gaat op zeker weg. Er gaat echt nog genoeg gebeuren hoor! Sangare gaat weg voor 37 en dan komt de carroussel nog verder opgang 😉

Het lijkt mij persoonlijk een zeer realistische prijs voor Lang. Noamhed is oprecht een voetballer met iets extra's en heeft een enorme bewijsdrang. Ik denk dat PSV hem voor 13 prima aan zou moeten kunnen trekken als Bosz hem wilt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren