Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Noa Lang langer aan de kant bij PSV; aanvaller mist ook duels Oranje

Laatste update:

PSV kan voorlopig niet beschikken over Armel Bella-Kotchap en Noa Lang. Eerstgenoemde kampt volgens het Eindhovens Dagblad met een schouderblessure, al bevestigt de club dat nog niet. Lang, die last heeft van zijn hamstring, komt hoogstwaarschijnlijk pas weer na de interlandperiode in actie.

De blessures van de twee spelers zijn een hard gelag voor trainer Peter Bosz, die nog niet volop gebruik heeft kunnen maken van Bella-Kotchap. De Duitse centrale verdediger moest eerder enkele wedstrijden missen wegens de naweeën van een getrokken kies. De laatste weken moest de Duitser ook al verstek laten gaan wegens een blessure.

Naar verluidt kampt de huurling van Southampton dus met schouderklachten, al bevestigt PSV dat niet tegenover het Eindhovens Dagblad. De club wist eerder deze week nog niet wat de beste behandelmethode voor hem zou zijn. De blessure zou verholpen kunnen worden met rust of een ingreep, maar bij de koploper van de Eredivisie is men terughoudend om Bella-Kotchap onder het mes te laten gaan. De vraag heerst namelijk of dat een effectievere methode is dan rust.

Lang raakte op 8 oktober in het duel met Sparta Rotterdam (0-4) geblesseerd aan zijn hamstring. Het kostte de vleugelflitser de interlandperiode met het Nederlands elftal, terwijl hij er ook niet bij was tijdens de wedstrijden van PSV tegen Fortuna Sittard (3-1 winst) en RC Lens (1-1). Zijn plek op de linksbuitenpositie werd de voorbije wedstrijden ingenomen door Hirving Lozano.

Het is de verwachting dat Lang pas ná de interlandperiode in november weer beschikbaar is voor Bosz. Dat houdt in dat Lang de interlands van Oranje met Ierland (thuis, 18 november) en Gibraltar (uit, 21 november) mist. In clubverband zal PSV Lang moeten missen in de wedstrijden tegen Ajax (thuis), Heracles Almelo (uit), Lens (thuis) en PEC Zwolle (thuis). Als alles volgens verwachting verloopt, zou Lang op 25 november, wanneer de uitwedstrijd tegen FC Twente op het programma staat, zijn rentree kunnen maken.

Obispo en Mauro
Tot slot meldt het Eindhovens Dagblad ook goed nieuws uit de ziekenboeg van PSV. Armando Obispo en Mauro Júnior staan namelijk weer op het punt om speelminuten te maken. De verdedigers kwamen door zware blessures op respectievelijk 2 maart en 19 maart voor het laatst in actie.

De twee trainen weer mee, maar zijn nog niet klaar voor officiële speelminuten. Bosz liet vorige week al weten dat PSV tijd vrij zal maken voor een oefenwedstrijd, zodat zij daarin hun officieuze rentree kunnen maken.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Noa Langer aan de kant. Sneu voor hem en PSV, maar volgens mij hebben ze met Lozano en Baka prima buitenspelers staan.

26 oktober 2023 om 20:14

Denk dat Ajax er toch wel erg blij mee is dat de beste speler van PSV er niet bij is…

26 oktober 2023 om 20:46

Noa had 3 eigen goals gemaakt om zijn club te helpen. Dus ik weet niet of het voor Ajax beter is. 🤪

Blessure gevoelig de laatste tijd wel!

26 oktober 2023 om 20:44

Het is wel steeds dezelfde blessure. Dus wellicht goed om nu even echt helemaal te herstellen voordat hij weer gaat spelen.

Goed zuur. Lozano krijgt wel steeds beter z’n vorm te pakken, maar Noa mis je altijd.

Zuur voor lang. Verreweg de beste speler met de meeste bravoure ook. Die ga je wel missen. En ja ketchup.. waanzin dat je voor het 3e jaar met ramalho staat. Zeker nu je CL speelt.

Valt me op dat sommige gasten ongelooflijk vaak geblesseerd zijn. Natuurlijk is dit een effect van een drukke speelkalender, maar naar mijn mening ook een gebrek aan specifieke training buiten de verplichte krahtblokken.
Natuurlijk weet ik ook dat sommige gewoon ontzettend blessure gevoelig zijn (anatomie van het lichaam, of gewoon erfelijke zwaktes), maar toch kun je zoveel verbeteren door goede specifieke training.

Die bella kotchap weinig aan gehad tot nu toe. Eerst verstandskies en nu schouderblessure.

Balen van en voor noa. Bella is nou niet echt wereldtop alleen groot en sterk meer niet.

Jammer was lekker bezig , net interlands gehad en weer komen ze 😳

Alweer een interland periode? Ongekend!

Maar wel beter voor lang. Goed herstellen een keer ipv aansukkelen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren