Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Noa Lang heeft geen spijt van provocatie en wijst ‘baby’ Alderweireld terecht

Laatste update:

Noa Lang heeft geen spijt van het uitdagen van Toby Alderweireld. Zondagmiddag belandde het duo in een felle discussie tijdens het duel tussen Club Brugge en Royal Antwerp FC (2-0) na een provocerende actie van Lang. Na afloop van de wedstrijd laat laatstgenoemde voor de camera van Eleven Sports weten dat het provoceren bij zijn spel hoort.

Lang daagde Royal Antwerp in de slotfase van de wedstrijd uit, wetende dat die gewonnen zou worden. Lang ging daarbij met twee voeten op de bal staan, een straatvoetbalactie. Alderweireld kon de provocaties bepaald niet waarderen en haalde verhaal. Na wat duwen en trekken over en weer kreeg Alderweireld, die ook met een vinger naar Lang wees, uiteindelijk een gele kaart.

“Het is gewoon zoals ik ben: even dollen”, reageert Lang op het voorval met de centrumverdediger van Antwerp. “Alderweireld wilde een beetje stoer doen. Hij was geïrriteerd omdat hij ging verliezen van ons. Hoort er gewoon bij. Ik ben nou eenmaal dat type speler. Dan moet je me maar aanpakken in het duel, maar kom me niet als een kleine baby bij mijn kraag pakken. Het is wat ik zeg: het hoort erbij en dit soort dingen maken voetbal ook leuk”, aldus Lang.

Alderweireld steekt de hand in de mixed zone in eigen boezem. "Misschien moest ik niet reageren. Het waren de emoties op het veld. Ik gaf mijn mening en hij bleef erover doorgaan." De trainer van Antwerp, Mark van Bommel, bagatelliseert de felle discusiie op het veld. “Noa doet dit vaker. Het hoort bij z’n spel. En dat moet je accepteren.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Je kunt zeggen wat je wilt maar hij is wel echt zichzelf. Kan er wel om glimlachen. Hoort bij zijn spel en geeft op een juiste manier aan dat Toby hem in het duel had moeten pakken.

21 mei 2023 om 18:27

Sorry hoor, maar Noa Lang met zijn matchrating van een 6.7 en als grootste prestatie in de wedstrijd een gele kaart. Is toch niet in de positie iemand aan te geven "dat hij hem in de duels had moeten pakken." Dat is namelijk prima gelukt..

21 mei 2023 om 18:29

Totaal onverdiende matchrating trouwens. Kijk eens naar wedstrijden voordat je je erover uitspreekt. Dan maak je je minder snel belachelijk.

21 mei 2023 om 18:32

Ik stap nog liever op lego dan Belgisch voetbal te kijken.

21 mei 2023 om 18:34

Reageer dan ook niet, teletekstsupporter

21 mei 2023 om 18:36

@Lierse1997: Noah Lang was ook nergens. Enorm slechte wedstrijd van hem

21 mei 2023 om 18:40

Ik snap het probleem niet zo. Kudus was ook nog ala Witschge doelloos aan het hooghouden in het veld wat je dan ook als provoceren kan zien, maar als het Noa Lang is dan komen er allemaal allergische reacties

21 mei 2023 om 18:46

Enorm slechte wedstrijd? Dan hebben wij een andere wedstrijd gezien. En niet alleen ik vind dat trouwens. Elke krant zegt dat ook in de nabeschouwing. Ik zal hier even de beoordeling van het nieuwsblad achterlaten: “ Toch weer dé man bij Club, wat de basiself betreft. Knappe pre-assist bij de 1-0 en had ook een voet in de tweede goal.”

21 mei 2023 om 18:51

‘Noa Lang heeft een carrière van niks’
‘Noa Lang met zijn matchrating van 6,7 mag niks zeggen’
‘Zielig om zo te doen omdat je voor de verandering een wedstrijdje wint (over 1 van de bepalende spelers van de dominante factor in de Belgische League afgelopen jaren)’

Maar ook!

‘Ik stap nog liever op lego dan Belgisch voetbal te kijken’

Zie hier een schoolvoorbeeld van blazen en een erkende teletekstvolger, de beste man weet geen eens wat Noa doet, hoe goed hij kan zijn door te kijken, maar weet het tegelijkertijd wel door vooroordelen en populistisch blazen voor likes.

21 mei 2023 om 19:27

Het is gewoon triest inderdaad. Mensen die niet eens wedstrijden kijken, komen de grote Jan uithangen om hun onderbuikgevoelens te uiten.

21 mei 2023 om 19:27

Je ziet dus nooit een wedstrijd van Lang maar hebt hier wel altijd een grote bek over hem. Sterk zeg.

21 mei 2023 om 20:40

@ Lierse1997: ik zat in het stadion. Al jaar en dag trouwens. Ik moet niet kijken naar de nieuwskranten om een eigen mening te vormen integenstelling tot voorbeeld jou.

21 mei 2023 om 21:28

Ik kijk niet naar nieuwskranten om een mening te vormen. Ik vorm een eigen mening en toon door andere bronnen aan te wijzen, die het met mijn mening eens zijn, dat het niet zomaar een mening is die op niets slaat.

21 mei 2023 om 22:12

Kijk eens naar de verschillende prestaties Japie kerel, met je ajax fobie..

22 mei 2023 om 06:59

Ja omdat het allemaal meelopers zijn toch.

22 mei 2023 om 11:51

@FlyingMan1985 Ik vind Kudus gewoon een geweldige speler hoor, mede door dat frivole spel. Waarom zou Noa Lang dat dan niet mogen? Dat is mijn punt. Juist leuk om af en toe wat trucjes te zien, ook als ze een keer niet functioneel zijn

21 mei 2023 om 18:54

Ik zei het in het vorige artikel ook al en ga het hier weer zeggen: Als Ronaldinho dit 15/20 jaar geleden deed, zat iedereen met een enthousiast kokertje in hun onderbroek. Is toch gewoon speelsheid op het veld, prima!

21 mei 2023 om 19:04

Weet je wat ik altijd denk als ik dat jong zie? Dat hij helemaal niet zichzelf is. Een groot toneelstuk om zichzelf op een bepaalde manier nee te zetten. Beetje stoer en grote bek acteren. Slaat aan bij een groep personen maar persoonlijk vind ik hem lachwekkend met zijn stoere gedoe. Alderweireld had helemaal niet ol hem moeten reageren maar gewoon op zij Rinus Israels een keer over de boarding moet knallen

21 mei 2023 om 19:33

Hij is zeker zichzelf, maar of het allemaal zo verstandig is? Ik vind het vooral misplaatst gedrag als je volkomen kansloos bent in de kampioenspoule. En zelfs als je wel de beste ploeg bent is dit toch geen geaccepteerd gedrag? Je provoceert niet alleen de tegenstander, maar ook de fans. Getuigt van weinig respect. Maarja, sommigen zullen het wel weer mooi, kleurrijk gedrag vinden. Totdat hun eigen club slachtoffer is natuurlijk.

21 mei 2023 om 19:36

Hij provoceert de thuissupporters of hoe moet ik dat zien?

21 mei 2023 om 19:47

Zijn er geen uitsupporters bij deze wedstrijd? En er zitten ook gewoon mensen thuis te kijken. Ik bedoel ook niet dat zo'n actie gelijk tot wanordelijkheden leidt ofzo, maar waarom wil je zoveel mensen provoceren/irriteren? Hij heeft niet eens expliciet iets tegen Antwerp toch?

21 mei 2023 om 20:03

Die hebben hem vorige week 90 minuten liggen uitfluiten en uitschelden. Daarnaast is er ook nog een persoon geweest die Langs kind de dood of iets dergelijks toewenste.

Maar nee hij staat op de bal voor een seconde, wat een schande!

21 mei 2023 om 20:09

Was een beetje flauw, want hij zei zelf dat het hem allemaal niks deed. Dat blijkt dus toch wel anders te zijn. Maar denk je na zo'n actie minder of meer van dit soort achterlijke reacties te krijgen?

21 mei 2023 om 20:14

Hij krijgt die sowieso. Dit heeft daar 0.0 invloed op.

21 mei 2023 om 20:40

Tuurlijk helpen dit soort acties niet. Spelers die negatief gedrag vertonen krijgen ook meer te maken met haat van supporters.

21 mei 2023 om 21:29

Ik vind het opvallender dat je je meer lijkt te storen aan het feit dat hij op een bal gaat staan dan dat iemand zijn kind doodwenst (wat je gewoon wegwuift onder de noemer “ik dacht dat hij zich er niks van aantrok”).

22 mei 2023 om 00:24

Wat is dit nu weer? Wat een treurige reactie zeg. Ik noemde het duidelijk een achterlijke reactie en mijn opmerking dat hij zei zich er niets van aan te trekken ging over het uitfluiten. Bovendien whataboutism van de bovenste plank om daarnaar te wijzen. Omdat een halve zool een walgelijk, anoniem bericht verstuurt is het okay dat Noa Lang spelers en fans provoceert? En tuurlijk zijn er ergere dingen dan op een bal staan, maar ik vind het gewoon onnodig en zo typisch voor die jongen. Het is allemaal weer lekker ondoordacht en hij doet zichzelf er geen plezier mee.

En ja, ik ben verre van objectief want die jongen zit mijlenver in mijn allergie, maar jij bent ook niet bepaald rationeel als het op hem aankomt.

22 mei 2023 om 10:40

@weef

Je noemt het een achterlijke actie, maar moet benadrukken dat het lang zijn schuld is waarschijnlijk omdat later zoals je zegt, je niet objectief bent.

Als Ronaldinho dit deed, had je niet zo gereageerd en het over de opmerkingen van het publiek gehad.

22 mei 2023 om 12:04

Ik vind het helemaal niet Lang zijn schuld. Waar zeg ik dat dan? Het is helaas een gegeven dat er veel halve zolen rond het voetbal zijn en de reacties steeds asocialer worden. Spelers die provoceren krijgen daar meer mee te maken dan spelers die dat niet doen. Dat betekent natuurlijk niet dat het de schuld is van de speler, maar je kunt wel vraagtekens zetten of het verstandig is om te provoceren.

En de vergelijking met Ronaldinho vind ik mank gaan. Dat was een soort circus artiest die functioneel allerlei capriolen uithaalde. Die had niet de intentie om te provoceren, terwijl Lang geen andere intentie had dan te provoceren met deze actie.

Ach, Toby heeft een fantastische carrière gehad bij Ajax, Atletico Madrid en Spurs en voetbalt nu nog even lekker in zijn nadagen in België.

Eeuwig 'toptalent' Noa Lang - waarvan hij de enige is die het ziet - is een kansloos opdondertje van alweer bijna 24. Zielig dat wanneer je dan kansloos laatste staat in de kampioenspoel bijna 10 punten achter op de nummer drie, je denkt zo te moeten provoceren omdat je toevallig voor de verandering eens een wedstrijdje wint.

Meneer Lang laat maar weer eens zien waarom geen enkele club zijn vingers aan deze kwal gaat branden, en meneer met al zijn "talent" een carrière tegemoet gaat in Griekenland en Turkije. Adios!

21 mei 2023 om 18:45

Toen Alderweireld nog 23 was, speelde hij ook nog bij Ajax, dus geen idee waarom je Lang's carriere met Alderweireld gaat vergelijken? Aan je andere reactie te zien, kijk je Belgisch voetbal niet eens, dus knap dat je weet waarom geen enkele club zich aan Lang wil branden.

Blijft toch wel geinig, die hetze in Nederland richting spelers zoals Lang en Memphis. Best triest eigenlijk

21 mei 2023 om 18:54

Niets triests aan, het zijn gewoon uiterst irritante persoonlijkheden, ze kunnen voetballen (Lang overigens 10X minder dan Depay), maar hebben beiden ergens een afslag gemist.

21 mei 2023 om 22:19

Wellicht meerdere zelfs..

22 mei 2023 om 10:38

@jaakke

Ze lopen tenminste niet iedereen te veroordelen en af te zeiken zoals jij en velen hier. Tig malen irritanter zijn jullie hier en tig malen zieliger.

Ik zou 100% op stap gaan met Lang en Depay maar met jullie zure mensen die veroordelen en roddelen als vrouwen?

Velen van jullie hebben in werkelijkheid een rottere persoonlijkheid dan de mensen waar jullie je bek over open trekken.

21 mei 2023 om 18:51

Voetballen in Griekenland klinkt zo slecht nog niet

21 mei 2023 om 18:55

Mijn hemel wat een zure reactie, gaat ie verder? Zoals gewoonlijk overdrijf je echt gigantisch, trucjes doen kan irritant zijn maar niets meer dan dat. Die schwalbes die je elke week voorbij ziet komen zijn nog veel irritanter als je het mij vraagt. Nu zeg je dat Lang nooit verder komt dan de Belgische competitie, maar nu geef je in een eerdere reactie ook aan nooit Belgische wedstrijden te kijken. Volgens mij zeg je maar wat

21 mei 2023 om 19:16

Ik zie het ook en met mij nog wel meer. Noa Lang zou in mijn optiek standaard basis staan bij Oranje. Wat een heerlijke etter en tevens een gouden act. Dit staan op de bal, ik vond het oprecht een hele leuke truc, en verder geen spelbederf, het nam bijna geen tijd af van de wedstrijd en ik had zoiets kunstigs nog niet eerder gezien.

21 mei 2023 om 19:21

Beetje gekkig om zo los te gaan op Lang op het moment dat toch echt Aldeweireld iets verkeerd doet. Trucjes doen in het veld horen bij het voetbal en zijn geen overtredingen. Als een idioot naar de degene toe rennen die een trucje doet en zogenaamd verhaal willen halen, zoals Aldeweireld dat doet, is dat wel. Ik vind Aldeweireld een absolute held. Maar in deze situatie is toch echt hij degene die zielig aan het doen is, en niet Lang.

21 mei 2023 om 19:29

Wat een hoop gelul zeg. Hij gaat even op een bal staan. Nou wat erg.

21 mei 2023 om 19:37

Aldus de man die de afgelopen seizoenen geen pot van Noa Lang heeft gezien, lekker bezig joh.

Moet je accepteren…wat had jij gedaan als je nog speler was van Bommel ? Ik denk iets met afzagen oid

Ach, ik vond de reactie van Alderweireld wat overtrokken maar hiermee bewijst Lang wel zijn gelijk. Wereldster in België, meer zal hij ook niet worden.

Vreselijke gozer die Lang, deze actie vlak voor tijd is niet nodig en het is logisch dat daar een reactie op komt. Als het niet zo vlak voor tijd was gebeurd had ik hem echt een rotschop gegeven.

21 mei 2023 om 19:07

Huh? Je kan beter vlak voor tijd een rotschop geven dan veel eerder in de wedstrijd, wetende dat je met rood eraf gaat.

21 mei 2023 om 19:34

Na deze actie gebeurde er niks meer, dus kon er geen rotschop meer aan Lang worden uitgedeeld, vandaar, anders had ik het wel geweten

22 mei 2023 om 10:42

@voetbalhumor

Ja dat hoopten we bij Ronaldinho ook altijd met zijn zwaar onnodige acties, dat iemand hem even geblesseerd trapt.

Of nee, we zijn gewoon hypocrieten en met we, bedoel ik jij em velen.

22 mei 2023 om 15:44

Iemand geblesseerd trappen en iemand een rotschop geven zijn 2 totaal verschillende dingen maar goed..

Ik vond Ronaldinho een geniale voetballer, prachtig om naar te kijken, maar inderdaad voerde hij zijn actie ook wel eens te ver door. Ik heb hem alleen niet zo'n nep stoere actie zien uitvoeren als Lang nu doet.

Weet je wat Lang had moeten doen. Er in het reguliere seizoen wat meer in moeten prikken. Maar toen was het allemaal niet zo ‘heet’ bij Lang. Nu met 2-0 en uitzicht op niks een beetje de toffe jongen uithangen, is een beetje misplaatst. Maar ach, deze jongen is zo vol van zichzelf, die zal nooit kritisch naar zichzelf kijken.

Blijft toch een enorme kwal. De unaniem meest uitgefloten speler (ooit?) op de Belgische velden.
Alderweireld is echt de antipool in zowat alles ten opzichte van Lang.

21 mei 2023 om 23:22

De fase net gezien. Lang deed niet zoveel fout. Eerder verrast door de reactie van Toby waarbij ik zou denken dat hij in Amsterdam, Atletico of Spurs wel erger zal hebben meegemaakt.

Ik vind die Noa Lang verschrikkelijk maar een beetje dollen met de bal moet kunnen. Dat hoort bij voetbal. Waar doen ze moeilijk over.

Wat een heerlijke etter is deze knul toch ook. Jammer dat ik in het begin zo struikelde over zijn accent wat me niet zinde, maar heden ten dagen mag hij zo vreemd praten als hij wilt. Een van de voetballers waar ik met het meeste genot naar kijk, tijdens en na de wedstrijd en ook dit weer; briljant nikserig trucje.

En Noa ook Gent uitlachen nadat AA Gent de play offs om de bovenste 4 plekken niet had gehaald. En nu samen met Gent alsnog naar de kwalificatieronde voor de Conference League

Noa Lang, blijf lekker jezelf. Je bent een topper. De hoeveelheid trieste reacties in dit topic van mensen die waarschijnlijk nog niet eens het hele artikel gelezen hebben, laat staan de wedstrijd hebben gezien is weer ongekend hoog.

Mooi onderonsje tussen twee toffe gasten, qua persoonlijkheid zit er een gigantisch verschil tussen maar dat maakt het juist mooi.

Lang is een topper, had hem graag nu in een Ajax shirt gezien, helaas besliste men anders. Die gaat een mooie stap maken naar de Europese subtop en dat heeft ie zelf afgedwongen.

"hij wou een beetje stoer doen."

Sta je dan als profvoetballer. Wat een haantje is dit toch ook. Kan er altijd wel om lachen.

Niets mis mee... Even op de bal staan. Kom op waar maak je je druk om.

Noa langs is Noa Lang..

Je houdt van zijn speelstijl of je haat het.
Hij is tenminste een speler die durft zijn acties/trucjes te tonen.

Als een Ronaldinho dit nu had gedaan hoorde je weinig haat reacties maar omdat het Noa Lang is dan opeens wel.

Nogal hypocriet in mijn ogen.

Is Noa Lang nou een Nederlander of een buitenlander met Nederlands paspoort?
Hij praat zo raar, ik kan dat accent niet echt thuis brengen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren