Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Nieuws uit ziekenboeg betekent volgende domper voor Barcelona

Laatste update:

Samuel Umtiti kan een streep zetten door de komende wedstrijden van Barcelona. De lijstaanvoerder van LaLiga maakt zaterdag bekend dat de verdediger voorlopig aan de kant staat. Het gaat om een periode van ongeveer acht weken.

Umtiti raakte zaterdagmiddag in de thuiswedstrijd tegen Celta de Vigo (2-2) geblesseerd aan zijn hamstrings, na een sprintduel met Iago Aspas. Dat was vlak voor de gelijkmaker van de bezoekers. Nader onderzoek wees de ernst van de kwetsuur uit.

Umtiti, 24 jaar, is een belangrijke kracht voor het team van Ernesto Valverde. Het was vandaag voor het eerst dit seizoen dat hij niet negentig minuten binnen de lijnen stond, na negentien officiële wedstrijden. Barcelona heeft nu twee competitieduels op rij geremiseerd, na de puntendeling van vorige week in en tegen Valencia (1-1).

Barcelona zal Samuel Umtiti missen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De enige echte top verdediger van Barcelona wat een geweldenaar dit gaat Barcelona waarschijnlijk nog meer punten kosten helemaal aangezien ze uit spelen tegen real Madrid.

2 december 2017 om 18:29

Barcelona kan ook punten verliezen van real madrid met umtitie erbij je doet alsof umtitie in zijn eentje real kan stoppen real madrid heefy zoveel individueele klasse sorry voor mijn spelling jongens ik ben nietvoor real madrid hoor maar iedereen hier gebruikt umtitie gelijk als excuus barcelona kan real het heel moeilijk maken dat is waar maar als real madrid goed uit de startblokken komt en goed op dreef is dan kan het heel moeilijk worden maar zelfde geld voor barcelona

2 december 2017 om 20:40

Excuus? Nou nee. Ook met umtiti is real gewoon de favoriet natuurlijk. Maar het is niet zo dat een blessure bij umtiti nou echt bepaalt helpt.

2 december 2017 om 18:40

Volledig mee eens! Echter reken ik ook Alba daarbij met al zijn rushes en assists. Hij is zo goed en laat verdedigend ook geen steek vallen.

Ouch. Als Valencia iets wilt moet het nu! Barca kan punten verspelen tegen Real in de classico deze maand! Hiernaast moet het nog uit naar San Mames, Sanchez Pizjuan en El Madrigal! Real speelt vanavond al tegen Bilbao en verspeelt wss ook punten!

2 december 2017 om 18:01

Barcelona heeft al gewonnen in San Mames. Verder heb je wel gelijk, volgende weekend uit bij Villareal wordt heel lastig. Vorig seizoen ook punten verloren, dus het is nu aan hen om te reageren na het puntenverlies van vandaag.
& persoonlijk zou ik het Valencia echt gunnen (uiteraard meer dan Real of Atletico) om eens tot het einde mee te doen. Alleen denk ik persoonlijk niet dat Valencia foutloos gaat blijven. Tegen Espanyol had het bijvoorbeeld al anders kunnen uitdraaien. We zullen zien hoe ze spelen tegen Getafe. Als ze winnen, doen ze een erg goeie zaak.

Ai ai, Pique speelt ronduit zwak de laatste tijd en nou komt een Vermaelen er zo naast te staan. Als Madrid nu geen inhaalslag kan maken dan lukt het ze nooit. El classico is de 22e ofzo dacht ik? Dus daar mist Umtiti ook dan

2 december 2017 om 17:51

23 december.

Ot:
Jezus man, onze beste verdediger geblesserd, Pique die niet in vorm is en Macherano die nog geblesseerd is.

Aai hij moet de Clasico missen. Voor ons opzich mooi want we scoren al met moeite en dan helpt dit wel. Aderlating voor Barca dat wel

En hij deed het zo goed de laatste tijd, een van de beste spelers van Barca.

Samen met Ter Stegen en Messi de beste van het seizoen. Ongelooflijke aderlating is dit.
Nu moet Barcelona op Vermaelen gaan rekenen die eigenlijk al afgeschreven was. Bovendien is die ook van glas, dus als hij 2 matchen in de week moet spelen, zal een blessure ook snel volgen. In de wintermercato snel iets bijhalen, had al in de zomer moeten gebeurd zijn.

2 december 2017 om 18:51

Oneens, Marlon had nu de kans moeten krijgen en geen aankoop.

2 december 2017 om 19:17

Marlon speelt zelfs niet bij Nice. Niets tegen Marlon want deed het vorig seizoen op het einde degelijk, maar je moet realistisch zijn. Mascherano is waarschijnlijk aan zijn laatste jaar bij Barcelona bezig en Vermaelen mag ook eigenlijk weg. Dan zit je na Pique en Umtiti met een gapend klasseverschil. Op korte termijn moet er gewoon echt een verdediger bij die dat gat kan opvangen, dat kan je toch niet ontkennen?

In het begin leek het een beetje dat het een miskoop ging worden, maar heeft zich echt uitstekend herpakt en is echt een topverderdiger geworden.

2 december 2017 om 18:25

Herpakt? Umtiti speelt al gruwelijk sinds zijn komst naar Barca.

2 december 2017 om 19:21

Umtiti speelt al sinds dag 1 uitstekend.

Dit zal Barcelona echt punten kosten denk ik. Hij was de enige goeie verdediger in het elftal maar nu hij 2 maanden out is...

8 weken? holy shiiiiiiiiiiiit..ik denk die kampt met hamstring en is er over 2-3 weken er weer bij, maar 8 weken?? damn dat is dan einde leuke tijdperk achterin met solide verdediging haha.

3 december 2017 om 08:16

Het kampt ook met een hamstringblessure
Hij heeft volgens Barca namelijk een scheurtje in zijn hamstring opgelopen

Jammer wat een beest wat een aankoop!! Tegen Depor moet het met Alba Vermaelen Pique Semedo ook lukken daarna is Mascherano terug die heeft zoveel ervaring toch een verschil met Vermaelen

Dit gaat zeker weten punten kosten. Dit jaar helemaal uitgegroeid tot wereldtopper. Samen met Ter Stegen, Alba, Busquets en Messi de beste en belangrijkste spelers. Iniesta zou natuurlijk ook in dit rijtje horen alleen kun je niet meer op hem leunen gezien zijn leeftijd

Als hij werkelijk waar 2 maanden uit is, kan dit ons zeker punten kosten. Toch wel een sterkhouder dit seizoen, samen met Ter Stegen en Alba vanachter zeer stabiel. Met Vermaelen als vervanger en een klommelende pique houdt ik mijn hart vast.

Enorme aderlating voor Barcelona maar vooral erg zonde voor hemzelf. Was zich dit seizoen echt geweldig aan het ontwikkelen. Zo sterk in duels, altijd vroege druk en een goede fysiek. Ik hoop niet dat zijn groei hieronder lijdt.

Barcelona had Marlon natuurlijk niet moeten verhuren. Nu moeten ze leunen op Vermaelen die niet goed genoeg is en bovendien snel geblesseerd raakte in het verleden...

Barcelona gaat een zware komende periode tegemoet en moet het dan stellen zonder Umtiti. De hele selectie kwakkelt maar wat aan op een paar sterkhouders na. Zonder Umtiti blijven alleen Messi, Ter Stegen en Alba over. Ik weet echter niet hoe lang die 3 de club kunnen blijven redden met dit slechte voetbal.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren