Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Nieuwe bondscoach Spanje laat lot van recordinternational onzeker

Laatste update:

Julen Lopetegui wil niet zeggen of hij in de nieuwe cyclus die Spanje tegemoet gaat gebruik zal maken van Iker Casillas. San Iker verdedigde al 167 keer het doel van de nationale ploeg en is daarmee recordhouder, maar Vicente del Bosque koos voor David de Gea gedurende het EK 2016. Lopetegui nam het roer vervolgens over van de bondscoach en weet nog niet wat hij met Casillas doet.

/

“Dit is niet het moment om het over individuele spelers te hebben”, antwoordde Lopetegui zaterdag op vragen over Casillas. “Ik snap dat iedereen het recht heeft ernaar te vragen, maar ik heb geen antwoord. Ik ben hier net en ik moet eerst andere beslissingen nemen, analyses maken en als het moment daar is, beslissen we of we rekenen op Casillas of op één van zijn teamgenoten”, aldus Lopetegui.

De nieuwe bondscoach van Spanje werkte al met Casillas samen bij FC Porto. Dat duurde maar zes maanden, want in januari dit jaar ontsloeg de club Lopetegui. Casillas kon rekenen op een basisplaats bij FC Porto onder zijn landgenoot.

Denk je dat Iker Casillas' interlandloopbaan eigenlijk wel voorbij is?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

de tijden veranderen. de gea en sergio rico zijn op dit moment beter dan casillas. een van die twee moet dus spelen. simpel!

Ik hoop dat Casillas zelf gewoon zijn afscheid aankondigt. Is hij iig zeker van een waardig einde.

23 juli 2016 om 20:01

Casillas kan beter afscheid nemen idd want hij zal niet meer keepen. Onder Del Bosque kan je het nog proberen

Tsja, misschien het moment voor Iker om de eer aan zichzelf te houden. Gezien het halfjaar dat ze samenwerkten niet zo'n succes was, zal hij nu ook geen eerste keus zijn. En eerlijk is eerlijk, De Gea is gewoon een stuk beter momenteel. Casillas is geen man voor de bank, mooiste zou een afscheidswedstrijd zijn met Spanje. Op basis van het verleden absoluut verdiend, echter is hij nu voorbijgestreefd, geen schande want met De Gea staat er een keeper van absolute wereldtop.

Ik hoop dat de Gea gaat spelen, want hij is de toekomst voor Spanje en trouwens ze hebben rico en asensio die prima als back-up kunnen keepen.
Voor casillias zou pijnlijk worden om afscheid te nemen, want hij heeft de wk en de ek gered.

Ik verwacht niet dat Casillas nog gaat spelen voor Spanje.
De tijden veranderen en het begint tijd te worden dat Casillas afscheid gaat nemen van Spanje.
Heeft het heel goed gedaan als keeper van Spanje, hij was (bijvoorbeeld) belangrijk in de WK-Finale tegen Nederland en deed het ook goed op het EK 2008 en het EK 2012.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren