Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Nieuwe aanwinst lijkt Denzel Dumfries verder naar de uitgang te duwen bij Inter

Laatste update:

Inter heeft zich versterkt met een nieuwe rechtervleugelverdediger. Tajon Buchanan wordt definitief overgenomen van Club Brugge, zo meldt Fabrizio Romano dinsdag. Er is naar verluidt zeven miljoen euro gemoeid met de overstap.

Inter werd al langere tijd in verband gebracht met Buchanan, die nog een contract heeft bij Club Brugge tot medio 2025. De 24-jarige Canadees is van oorsprong aanvaller, maar wordt ook vaak gebruikt als rechtsachter of rechtsmidden.

Dit seizoen wist Buchanan in twaalf competitiewedstrijden twee keer te scoren en gaf hij evenveel assists. Bovendien heeft hij al 35 interlands voor de Canadese nationale ploeg achter zijn naam staan.

Vorige maand meldde het Italiaanse Gazzetta dello Sport al dat de onderhandelingen tussen Denzel Dumfries en Inter over een nieuw contract allesbehalve voorspoedig verliepen.

De roze sportkrant schreef verder dat Dumfries hoogstwaarschijnlijk in juni de deur in Milaan achter zich dichttrekt als hij en de club er niet uitkomen. Waarom de onderhandelingen over een nieuw contract haperen, werd niet bekend.

Het contract van de vijftigvoudig international van Oranje loopt door tot medio 2025. Als i Nerazzurri iets aan hem wil verdienen, zal hij dus voor die tijd moeten vertrekken bij de club.

Mocht het inderdaad tot een definitieve breuk komen tussen Inter en Dumfries, komt er een einde aan een succesvol tijdperk. Met Inter wist de 27-jarige Nederlander twee keer de Italiaanse beker te winnen. Hij kwam tot dusver 112 keer in actie voor Inter. Hij wist negen keer te scoren en gaf achttien assists.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik betwijfel echt of ze afscheid willen nemen van Denzel. Die harde voetjes heeft hij nog steeds enigszins, maar hij is echt een droom van iedere moderne coach. Snelheid, energie, fysiek, conditie, tactiek. Lijkt me gewoon als backup gehaald achter Darmian en Denzel.

2 januari 2024 om 15:23

Inter heeft wel geld nodig en op deze manier kunnen ze nog wel wat aan Denzel verdienen

Beetje voorbarige conclusie dat Dumfries door deze aankoop naar de uitgang wordt geduwd. Buchanan is gekocht om Cuadrado te vervangen die met veel blessureleed kampt en ook aankomende tijd niet beschikbaar is. Deze aankoop zorgt ervoor dat de rechterwingback positie van Inter voldoende bezet is en is primair dus niet om Dumfries te vervangen

2 januari 2024 om 14:58

Ik denk dat als een City, Real of Bayern zich meldt, Dumfries rap verkocht wordt - hij heeft nog maar anderhalf jaar op zijn contract en Inter wil m zeker niet gratis kwijt.

broertje van dele alli lijkt het wel.

Heeft ook enorm veel gif dus denk dat hij sowieso wel in de smaak zal vallen bij de italianen.

Denzel zie ik niet zomaar verdwijnen het is een jongen met iets extra’s. Ken deze speler van Brugge niet goed. Maar Denzel is een geweldenaar.

Mensen deze nieuwe aanwinst is echt niet voor de basis, te weinig rendement in de pro ligue, als denzel er contractueel er niet uitkomt zal die gaan spelen en dan mogen we er conclusies uit trekken

Het is veelzeggend dat er recent een hele reeks contractverlengingen aangekondigd is (Darmian, Mkhitaryan en Di Marco zelfs op hetzelfde moment) maar dat Dumfries daarbij ontbrak. Die zal deze zomer dus wel verkocht worden lijkt me.

Ik verwacht wel dat er dan nog een extra speler gehaald wordt, want Buchanan lijkt mij niet meteen een beoogde basisspeler. Wel gewoon een leuke aanvallende optie om erbij te hebben, zeker voor die prijs. Heeft toch een goede dribbel, snelheid en voorzet.

Verder zoemen de namen van Zielinski, Djalo en Taremi ook rond om inter transfervrij te versterken komende zomer (al is het mogelijk dat er een poging ondernomen wordt voor Taremi deze winter, wat top zou zijn). Als er dan buiten Dumfries niemand vertrekt en er komt een goede vervanger (Frimpong?) dan staat er echt een heel sterk elftal voor Italiaanse begrippen. Alle posities zijn dan ook meer dan dubbelbezet met kwaliteit.

2 januari 2024 om 16:44

Inter is in gesprek met Dumfries, maar de onderhandelingen verlopen naar verluidt stroef. Dat zou ook wel kunnen verklaren waarom Inter door is gaan schakelen. Die willen natuurlijk niet dat Dumfries na volgend seizoen gratis de deur uitloopt.

2 januari 2024 om 16:45

Blijft jammer dat De Laurentiis Zielinski naar de uitgang duwt met idiote opmerkingen als "het is een Pool, die houdt niet van de Napolitaanse zon en zee maar van rook en fabrieken".

2 januari 2024 om 17:09

Het lijkt me wel dat dat gewoon een verwijzing is naar Milaan en dat Zielinski dus al verregaande interesse heeft in Inter. Lijkt me dus eerder een reactie.

Al maakt die reactie de kans dat hij verlengd wel erg klein natuurlijk.

2 januari 2024 om 22:36

Ja, hij refereerde daar inderdaad mee naar Milaan.

De Laurentiis mag wel wat gaan halen voor het middenveld deze winter, ook als Zielu pas in de zomer vertrekt. Het schijnt dat Samardzic in verregaande onderhandelingen is. Daar ben ik dan wel weer blij mee.

2 januari 2024 om 23:09

Wel benieuwd of de Laurentiis er met zijn vader uitkomt. Met Udinese en Samardzic zelf was het makkelijk onderhandelen, die vader is een andere zaak.

3 januari 2024 om 14:41

Lijkt me wel, met name als Samardzic junior zelf graag wilt.

Vond deze jongen tijdens het WK echt een revelatie goede dribbel lekker fel. Snap niet dat andere clubs daar niet bovenop zijn gedoken. Wat betreft denzel dat is een tppper zeker qua mentaliteit en inzet.

Inter had deze jongen al eerder moeten aantrekken ipv cuadrado die er nu weer lang uitlicht en eigenlijk nog bar weinig heeft laten zien. Denzel wat dat betreft mag voor een mooi bod vertrekken helemaal als hij niet verlengd want transfervrij weg zou helemaal zonde zijn.

Of je haalt een jongere speler voor roulatie. Heb vaak genoeg Brugge gezien, prima speler, maar absoluut nog geen Dumfries niveau. Hoop vooral voor Denzel dat hij nog een prachtige stap mag maken. Naar de top van de Prem of Spanje, wie weet.

In 4-4-2 is denzel niet de beste maar deze vent heeft genoeg bewezen en staat in het team van het jaar.. als ze geen enorm zak geld krijgen voor een eventuele transfer gaat hij echt niet zomaar naar de achtergrond verdwijnen..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren