Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Nieuwe aanval op Van Gaal: 'Hij lijkt daar dolblij mee, dat kan niet'

Laatste update:
/

Paul Scholes is bepaald geen fan van Louis van Gaal, zo bleek al eerder. De voormalig Manchester United-ster uitte al meerdere malen forse kritiek op het spel van zijn geliefde club en dat was woensdagavond niet anders. Na de gelukkige 0-1 zege op Newcastle United richtte Scholes zich op BT Sport op het 'gebrek aan ambities' van de Nederlandse coach.

"Als ik zijn interviews zie, lijkt het wel alsof hij dolblij is met die vierde plek. Dat kan nooit zo zijn; deze club moet meedoen om de titel. Hij heeft 250 miljoen euro uitgegeven", foeterde de oud-international, die het spel van Manchester United in een eerdere analyse al eens 'miserabel' noemde. "Ik heb er grote moeite mee om plezier te halen uit het kijken naar de wedstrijden", zei hij toen.

Er zijn volgens Scholes wel een aantal verzachtende omstandigheden. "De resultaten van dit seizoen kan ik hem waarschijnlijk nog wel vergeven. Hij heeft veel nieuwe spelers gekocht en die hebben tijd nodig om zich aan te passen en te worden ingepast. Maar, als United volgend jaar nog steeds niet meedoet om de titel, dan is er volgens mij iets goed mis."

Denk jij dat Manchester United volgend jaar wel meedoet om de titel?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Bedankt Paul voor je constructieve bijdrage aan het United debat en je opbouwende kritiek die je op het einde van je relaas volledig teniet doet met de dooddoener dat je hem voor dit seizoen nog vergeeft. Ik ben het met hem eens over dit seizoen maar ik zie zeker een stijgende lijn. Ik ben het met hem eens over volgend seizoen en vanwege de eerder uitgelichte stijgende lijn denk ik dat het allemaal wel goed komt daar.

5 maart 2015 om 18:31

Stijgende lijn was zowieso te verwachten nu er eindelijk eens niet een blessuregolf is (op RVP en een paar reserves na dan).

5 maart 2015 om 18:33

Ik zie die stijgende lijn totaal niet. Ik vind het nog altijd even prutserig, vervelend, slaperig en droevig voetbal zoals bij de start.

Na 7 maanden mag je toch een ietsjes meer beginnen verwachten, toch?

Het komt inderdaad allemaal wel goed, maar dat zal dan wel zonder Louis zijn wanneer dat voetbal blijft zoals het is.

5 maart 2015 om 18:57

Ik vind het niet bemoedigend dat jij ( iemand die ik vaak zinnige dingen zie zeggen ) de stijgende lijn niet ziet van de laatste wedstrijden want die is toch echt aanwezig. Je hebt gelijk dat de verwachtingen hoger waren en zijn en mogen zijn dan wat er op het veld vertoond wordt. Wij hebben al eerder de discussie gehad over de puinhoop waarmee van Gaal begonnen is en hier hadden wij een andere visie op, net als over de stijgende lijn. Ik denk dat jij van Gaal heel graag ziet falen en ik van Gaal heel graag zie slagen.

5 maart 2015 om 19:00

Helemaal mee eens. Ook gisteravond was het weer bloedeloos. Ontzettend weinig uitgespeelde kansen en spelers als Di Maria, Mata, Rooney, Falcao en Van Persie zijn geen schim van de speler die zij waren.

5 maart 2015 om 19:01

Perdeloel,

Ik wil vooral een topploeg - die honderden miljoenen heeft uitgegeven - lekker voetbal zien brengen.

Ik snap niet dat er nog mensen zijn die dat niet eisen na 7 maanden klooien.

Louis zijn situatie, daar heb ik weinig gevoel bij. Die man is al 20 keren binnen voor de regen en die zal heus nog wel een clubje vinden die van zijn uhu visie wil genieten.

En mocht ie United wél goed laten ballen, dan is het voor mij ook goed.

5 maart 2015 om 19:21

Robin Friday,

Ik denk dat sommige mensen niet goed beseffen wat Man United is.

Als een Ajax of Anderlecht zevende zou eindigen in de competitie, vervolgens komt er een nieuwe trainer die 40 of 30 miljoen mag uitgeven, dan moet ie voor te beginnen al niet zeggen "als ik 4de zou eindigen, dan ben ik goed bezig".

Als diezelfde gozer na 7 maanden, Anderlecht of Ajax nog altijd belabberd laat voetballen en 4de staat met een mini voorsprong of nummer 5 en 6 en bovendien de titel mag vergeten, dan wordt die trainer keihard en genadeloos afgemaakt.

Maar bij een Louis in Manchester gaan we even zeggen dat er een stijgende lijn is die bovendien niet eens bestaat?

Nou ik niet.

5 maart 2015 om 20:38

Robin, je hebt het over gisteravond maar RVP en Falcao deden helemaal niet mee.

Iedereen komt, je maakt dezelfde fout die veel pundits maken en dat is over de blessuregolf heen kijken.

Er is inderdaad genoeg talent voorin en op het middenveld, maar als je meest kwetsbare linie ook nog eens veel blessures heeft gehad dan mag je uiteindelijk van geluk spreken dat DDG zo goed in vorm is.

Ze hoeven nu niet meer te rekenen op spelers als Mcnair, Lindegaard, Blackett, Wilson etc.

Eind december en begin januari hadden ze een periode waarin ze maar 1 keer wonnen en bijna alles leek gelijk te spelen. Nu is het precies het tegenovergestelde. 1 keer verlies, 1 gelijkspel en de rest winstpartijen.

Ze kunnen nu eindelijk bouwen aan een vaste 11. Dat alleen al is een stijgende lijn op zich.

5 maart 2015 om 20:59

scrumpti0uz,

Ah dat is de stijgende lijn? De vaste 11.

Maar het voetbal is even belabberd hoor.

Nu komen ook de grotere teams, we zullen eens zien of ze die 4de stek kunnen houden. Ik vrees er voor.

Vergeet ook niet, League Cup is gedaan, Europees voetbal voor de meeste Engelse clubs ook, FA Cup is ook bijna over. Profiteren van de vermoeidheid van een ander gaat steeds minder spelen.

En het is money time. De top en subtop wil en moet alles winnen, degene die beneden staan, spelen dan weer op leven en dood.

En Man United speelt belabberd. Zou zomaar kunnen dat ze weer 7de gaan eindigen. En dat na een miljoenen injectie.

Scholes werd tijdens zijn carriere heel erg geliefd omdat hij nauwelijks interviews gaf en nooit een kwaard woord zei over anderen. Hij was "verlegen" en "bescheiden", maar nu is hij pundit van BT en blijkt hij helemaal niet zo verlegen te zijn en schroomt hij ook geen harde uitspraken. Vooral Arsenal moet het ontgelden als Wellbeck weer eens niet speelt.

paul scholes geweldige voetballer maar kan hij stoppen met steeds het zelfde te zeggen als of ik niet kan zien dat man u saai speelt en dat de verdediging er niks van bakt

5 maart 2015 om 18:44

scholes heeft wel gewoon gelijk.
Als je zoveel geld hebt mogen uitgeven mag je echt wel wat meer verwachten dan United nu laat zien.

5 maart 2015 om 23:08

ja hij heeft gelijk maar dat zag ik ook wel

250 miljoen uitgegeven en nog steeds komen mensen met 'transitie', 'tussenjaar', 'nieuwe spelers inpassen heeft tijd nodig'. Ja want daarom pakte Utd zo ontzettend weinig punten in de beginfase van het seizoen toen ze nog de mindere clubs troffen week in week uit?

5 maart 2015 om 20:26

Heel leuk dat iedereen elke keer met die 250 miljoen aan komt zetten, maar als je een elftal hebt wat vorig jaar niet eens Europees voetbal kon veilig stellen kom je voor minder niet in de buurt hoor. City en Chelsea hebben respectievelijk 65 en 90 miljoen pond uitgegeven en die hoefden geen inhaalslag te maken zoals Manu.

Ik zeg niet dat het allemaal wel prima is zo, maar die 125 miljoen pond die ze hebben uitgegeven betekend in de PL echt helemaal niets.

Zelfs Liverpool, dat 115 miljoen pond heeft uitgegeven staat na de verkoop van een belangrijke speler gewoon 3 plekken lager dan vorig jaar...

5 maart 2015 om 21:33

Dus heeft Liverpool het ook slecht gedaan, zo simpel is het. Hoe kan je nou 250 miljoen bagatelliseren?!

5 maart 2015 om 21:43

Het is een belachelijke hoeveelheid geld en ik vind het een absurd idee dat clubs zoveel geld hebben om uit te geven. Maar ik probeer aan te geven dat, gezien de concurrentie in de Premier League, je daarmee niet kan verwachten dat je zomaar even meedoet om het kampioenschap. Ik ben geen Utd fan of iets dergelijks en ik zeg ook niets over of het spel al dan niet goed is. Het valt me gewoon op dat er zo gehamerd wordt op het uitgegeven bedrag terwijl het echt geen bedrag is waarmee je in de Premier League zomaar een titel kunt verwachten.

Ja volgende seizoen als di maria wat constanter wordt en hij op 10 wordt gezet, rooney spits, reus links, rechts mata/januzaj, herrera en lars bender als blok en de back 4 moeten uit danilo/rafael, rojo, marquinhos en shaw ontstaan
Met deze elftal moeten we gwn meestrijden voor de titel

Misschien moet Scholes er ook bij vermelden dat het voetbal in het laatste kampioensschapsjaar van United ook niet om aan te gluren was, toch knap hoe Ferguson dat nog als laatste kunstje flikte want het was toen al Manchester United onwaardig voetbal. Volgend seizoen zal heel interessant worden want bij Chelsea klopt momenteel alles en City zal wel weer volle bak gaan kopen.

United heeft nooit echt bekend gestaan om het mooie voetbal. De winst was belangrijker dan het spel, en dat is nu bij van Gaal ook zo. Wel jammer dat Louis zijn eigen filosofie verloochend, hij wil toch altijd mooi voetbal spelen? Ik had gehoopt dat hij United mooi zou laten spelen dit jaar, maar helaas.

Scholes heeft honderd % gelijk! Van Gaal is waardeloos en ik mag hopen dat ie zo snel mogelijk de laan uitgestuurd wordt, het spel is niet om aan te zien en van Gaal heeft totaal geen visie, telkens weer een andere opstelling terwijl ieder United fan weet welke 11 gewoon moeten spelen, behalve van Gaal

Als Van Gaal met leuk voetbal en een duidelijke visie 6e zou staan, zou dat voor mij meer hoop bieden dan de huidige situatie. Nou ben ik natuurlijk geen United-supporter dus wellicht zijn zij blijer met de 4e plek en afzichtelijk voetbal. Want afzichtelijk is het toch over het algemeen wel.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren